Karşı cinsle olan otel kayıtları memur olmaya engel mi?

user1234567890

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
1
-6
1
22
Selam arkadaşlar. Üniversite bitti. KPSS ye çalışıyorum. Nikah memuru olmak istiyorum ama geçen de birşey duydum geçmişte karşı cinsle olan otel kayıtlarına bile bakıyormuş yetkililer böyle durumlarda. Benim de baya bir erkekle otel kayıtlarım var. Bu konu hakkında detaylı bir bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirsin?

Penetrasyon olmadiysa dert etme.

Hiçbir engel olmaz.rahat ol.Ozel hayatın gizliliği diye bisi var.Herkes özgür.Ayni otelde kalmak da suç da degil.tut ki otel kayitlari arastirildi araştırılma z da başka.bir erkekle aynı odada kaldı diye kimse red veremez.Ilk.once bir haklarını bilmelisin.

Kanun maddesi bile var.

Madde 31– Nikah memuru olarak görev yapacak kişiler, göreve atanmadan önceki hayatlarında resmi nikâh dışında fiilî evlilik birliği veya nikâhsız birliktelik yaşamamış olmalıdır. Bu durumun tespiti hâlinde atama işlemi geçersiz sayılır; göreve başlamış olanların ise görevlerine son verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…