- 10 Temmuz 2025
- 1
- -6
- 1
- 22
- Konu Sahibi user1234567890
-
Penetrasyon olmadiysa dert etme.Selam arkadaşlar. Üniversite bitti. KPSS ye çalışıyorum. Nikah memuru olmak istiyorum ama geçen de birşey duydum geçmişte karşı cinsle olan otel kayıtlarına bile bakıyormuş yetkililer böyle durumlarda. Benim de baya bir erkekle otel kayıtlarım var. Bu konu hakkında detaylı bir bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirsin?
Hiçbir engel olmaz.rahat ol.Ozel hayatın gizliliği diye bisi var.Herkes özgür.Ayni otelde kalmak da suç da degil.tut ki otel kayitlari arastirildi araştırılma z da başka.bir erkekle aynı odada kaldı diye kimse red veremez.Ilk.once bir haklarını bilmelisin.Selam arkadaşlar. Üniversite bitti. KPSS ye çalışıyorum. Nikah memuru olmak istiyorum ama geçen de birşey duydum geçmişte karşı cinsle olan otel kayıtlarına bile bakıyormuş yetkililer böyle durumlarda. Benim de baya bir erkekle otel kayıtlarım var. Bu konu hakkında detaylı bir bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirsin?
Kanun maddesi bile var.Selam arkadaşlar. Üniversite bitti. KPSS ye çalışıyorum. Nikah memuru olmak istiyorum ama geçen de birşey duydum geçmişte karşı cinsle olan otel kayıtlarına bile bakıyormuş yetkililer böyle durumlarda. Benim de baya bir erkekle otel kayıtlarım var. Bu konu hakkında detaylı bir bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirsin?
baya bir erkekle otel kayıtlarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?