- 19 Eylül 2022
- 246
- 103
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Bİr atasözü varya tencere dibin kara seninki benden kara diye karı koca onun vücut bulmuş hali gibisiniz.merhaba kk.
20 yıllık arkadaşım başka bir şehirden misafir olarak geldi erkek arkadaşıyla 2 gece bizde kaldılar. Erkek arkadaşı çok dolu sohbetli biriydi ve ben de onun fikirlerinden ve konuşmaktan çok keyif aldım ayrılırken de telefonumu istedi ben de onunkini aldım gittiler. Arkadaşım da rahat biridir eşime karşı da öyle. Çok takılmadım yani. Gittiklerinden 2 gün sonra erkek arkadaşı aradı beni ve bir anahtarı unuttuğunu söyledi. Yattığımız odaya bakar mısın orada düşürdüm dedi tesadüf birkaç gün sonra da onların olduğu şehre gidecektik bulursam getiririm dedim,kapattık aradım taradım bulamadım. Kendisine de bulamadım mesaj attım.
Eşim ona takıldı. Anahtarın bahane olduğunu böyle bir anahtar olmadığını söyledi. Telefon numarası alma verme işinden rahatsız olduğunu kaba bir dille ve sert bir şekilde imalarla söyledi tartıştık. Fakat aynı gün eşim benim arabamla beni işe bırakıyordu öğle arası da eşim iş arkadaşlaryla bir iş arkadaşlarının veda yemeğine gidecekti. Tam arabadayken hiç hoşlanmadığım bir iş arkadaşı aradı neredesin benim işim bitti gibi. Bu çok konuşmadı kapattı. Bu kadın benim arabama binemez dedim ne alakası var onun zaten arabası var orada buluşacağız dedi. Neden sana duyursun o zaman dedim belli ki beraber gitmeyi konusmussunuz dedim. Kabul etmedi.” O kendi arabasıyla gider” dedi. O zaman canlı konum at bakalım işe mi dönceksin yoksa direk restorana mı gideceksin dedim. Tamam o zaman sen al arabana git dedi indi arabadan. Ben hay hay dedim bastım gittim iş yerime.
Dün anahtar meselesini tartışırken aklıma geldi hala bana sen o konuşmadan nasıl beraber gidelim mi anladın dedi. (resmen kadın aslında ima ettiğini bunu anlamadigini bana bunu sorduruyor çaktırmadan; kadın yanlış anlamaktan korkuyor yani.) gideceğiniz saat belli gittiğiniz yer belli sana daha gitme saati gelmeden arıyorsan beraber gidelim ve ima ediyordur dedim. Neyle döndün peki dedim. Onun arabasıyla dedi. “İkiniz mi sadece” dedim. Evet dedi. Ne yapayım sen benim arabama binmesin dedin ben de onunki ile döndüm dedi. Bravo, ben sana o kadından hiç hoşlanmadığımı uzak durmanı istediğimi soyledigim halde kalktım bunu yaptın öyle mi dedim. Çıldırdım tabi. Senin hastalıklı düşüncelerinle uğraşamamıcam dedi. Öyle mi sen de beni 20 yıllık arkadaşımla sevgilisiyle düşündün dedim kim hasta dediM. Bir şey diyemedi tabii. Ama çok kırıldım, beni yok saymasına bildiğini okumasına.. şimdi konuşmuyoruz..
Çok sevimsiz bir yorum yapmasanız da olurdu. Ne verdi bana; hiç bir şey. Size ne kazandırdı: hiç bir şey.Bİr atasözü varya tencere dibin kara seninki benden kara diye karı koca onun vücut bulmuş hali gibisiniz.
Konuda bana ters o kadar cok sey var ki.Bi defa arkadasim 20 yillikta olsa sevgili diye getirdigi tanimadigim, ilk defa görecegim ne oldugu belirsiz adami evde yatirmam mumkun degil ki esimin bekar erkek arkadaslari evimizde yatiya kalabiliyor mesele erkek olmasi da degil. Sohbeti hoşunuza gitti diye adamla numara alip vermeniz bana inanilmaz sacma geldi ne yapcaksaniz yani sohbetlere tanismaya mesajlasarak konusurak devam mi edeceksiniz? Esiniz de cok hakli oyle bir anahtar yok muhtemelen.
Arkadasinizin 20 yillik olmasi birlikte oldugu insanlara sonsuz guven duyabileceginiz anlamina gelmiyor. Kari koca çok uclarda yuruyorsunuz. Madem evinize gelen adamin numarasini alacak muhabbet kuracak kafadasiniz esinizin kiminle nerde gezdigini de
teşekkür ederim yorumunuz için bunu Düşüneceğim. Evlilik yolundalar ulaşamazsam bir şey olursa arıyım diye almıştım. Ben avukatım o da avukata ihtiyacım olursa diye istemişti aslında en baştaKonuda bana ters o kadar cok sey var ki.Bi defa arkadasim 20 yillikta olsa sevgili diye getirdigi tanimadigim, ilk defa görecegim ne oldugu belirsiz adami evde yatirmam mumkun degil ki esimin bekar erkek arkadaslari evimizde yatiya kalabiliyor mesele erkek olmasi da degil. Sohbeti hoşunuza gitti diye adamla numara alip vermeniz bana inanilmaz sacma geldi ne yapcaksaniz yani sohbetlere tanismaya mesajlasarak konusurak devam mi edeceksiniz? Esiniz de cok hakli oyle bir anahtar yok muhtemelen.
Arkadasinizin 20 yillik olmasi birlikte oldugu insanlara sonsuz guven duyabileceginiz anlamina gelmiyor. Kari koca çok uclarda yuruyorsunuz. Madem evinize gelen adamin numarasini alacak muhabbet kuracak kafadasiniz esinizin kiminle nerde gezdigini de takmayin bi zahmet.
Sanırım beni daha haksız buldunuz. Ama benim adım soyadımı Google yazınca numaram çıkıyor. Yaptığım meslekle alakalı herkes numaram var.Kız arkadaşımın, sevgilisi ilk görüşmede melek olarak görünse bile numaramı vermem. İnsanlar çok güzel rol yapabiliyor belki gerçekten iyi birisidir ama buna ikna olmam için iyice tanımam lazım.
Eşim birinden rahatsızsa onunla görüşmem. Ama şu şekilde bunu sırf iş arkadaşım erkek cinsi diye yapıyorsa asla kabul etmem. Biz de çalışıyoruz eşleri ne kadar tanıyor bizi? Sırf arabasına bindim veya o bindi diye problem çıkarıyorsa kendisi sorunludur. Çünkü sürekli bu şekilde oluyor çalıştığım yerde yani başka bir yere gitmemiz gerekiyor veya anlık karar veriyoruz vs. Özellikle ben illaki gitmek zorundayım çünkü çalışıyoruz o da çalışıyor.
Bakın google yazması ayrı bir konu yani ordan numara alıp arasa zaten niyetini açıkça belli eder yani. Siz kötü niyetle verdiniz veya karşıdaki kişi kötü birisidir demiyorum ama insan bazen eşini tanıyamayıp yıllar sonra boşanıyor.Sanırım beni daha haksız buldunuz. Ama benim adım soyadımı Google yazınca numaram çıkıyor. Yaptığım meslekle alakalı herkes numaram var.
Arkadaşımın ailesi yok boşanmış çoçuğu ile dağ başı sayılabilecek bir yerde yaşayan bir kadın.B Bikahvebisohbet ulaşamazsam bisey olursa ararim bahanesiyle telefon almak cidden bin yil öncenin şeysi. Bu kizin ailesi var yani. Kizin basina bisey gelse haberiniz olur, basina bisey gelmediyse kendisi sizinle iletisime gecer zaten. 32 yasimdayim bisey olur ulasamam diye kiz arkadaslarimdan sevgili numarasi istemedim ne munasebet yani. Benim esimin numarasi da yok kimsede. Hic biseyde olmadi.
Ikisini de uzun suredir taniyor olsaniz neyse de yaptiginiz bana mantikli gelmedi. Her şeye de toz pembe bakamicam zamaninda en yakin arkadasim benim numaramdan sevgilisini aramisti acil bir durum vardi cocuk numarami kaydetmisti gün geldi bana yazdi ama iyi niyetli sekilde degildi arkadasim cok uzulmustu. Herkes melek degil.
Çok tatlısınız :))İkinizin de regl günü gelmiş galibabunlar büyütülecek şeyler değil öpüsup barışın
Teşekkür ederim beni anlayabildiğiniz icin. Evet adamın asla art niyetli bir tavrı olmadı olamaz da. Dediğiniz gibi mesleki olarak istedi. Eşime gelince evet beni aptal yerine koydu. Bir sürü kadın arkadaşı var hiçbirine takılmıyorum. İş arkadaşıdır belli bir mesafede görüşürler ama bu kadın tuhaf. Rahatsız olduğumu da söylüyorum buna rağmen hiç dikkat etmiyorArkadaşlar farklı yere takılmış ama ben kocanızın yaptığı olaya daha çok takıldım, o kadını arabaya alamazsın deyince sırf onunla gidebilmek için arabayı size bırakmış ve kadınla gitmiş inanılır gibi değil… ve hala üste çıkmaya çalışıyor kadının niyeti öyle değildi diyip onu savunuyor, niyeti öyle değilse beraber dönmiyceklerdi bal gibi beraber gidip dönmeyi planlamışlar plan buymuş gayet açık ve net. Arkadaşınızın sevgilisiyle numara alıp vermeniz bana abes gelmedi avukatmışsınız herkesin arkadaş olmak isteyeceği birisiniz her zmn bi avukata ihtiyacımız olabiliyor çıkar ilişkisi olarak değil ama bende olsam bi avukatla tanışsam arkadaşlığımı ilerletmek isterim bence adamda bu mantıkla numara istedi kötü niyeti olduğunu sanmıyorum.
alnından öpülecek yorum :)Konuda bana ters o kadar cok sey var ki.Bi defa arkadasim 20 yillikta olsa sevgili diye getirdigi tanimadigim, ilk defa görecegim ne oldugu belirsiz adami evde yatirmam mumkun degil ki esimin bekar erkek arkadaslari evimizde yatiya kalabiliyor mesele erkek olmasi da degil. Sohbeti hoşunuza gitti diye adamla numara alip vermeniz bana inanilmaz sacma geldi ne yapcaksaniz yani sohbetlere tanismaya mesajlasarak konusurak devam mi edeceksiniz? Esiniz de cok hakli oyle bir anahtar yok muhtemelen.
Arkadasinizin 20 yillik olmasi birlikte oldugu insanlara sonsuz guven duyabileceginiz anlamina gelmiyor. Kari koca çok uclarda yuruyorsunuz. Madem evinize gelen adamin numarasini alacak muhabbet kuracak kafadasiniz esinizin kiminle nerde gezdigini de takmayin bi zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?