- 19 Şubat 2021
- 6.461
- 18.230
- 198
- 39
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Buna emin olamazsınız ki. Daha yeni tanıştınız sonuçta.art niyetli bir tavrı olmadı olamaz da
Olmadı, kısmında karşı tarafıBuna emin olamazsınız ki. Daha yeni tanıştınız sonuçta.
Anahtar -cüzdan yalanını duymamamıza çok şaşırdım ,dizilerde bile geçer. Eşiniz hoşlanmadığını söylediğinde kavga kıyamet koparken siz neden eşinize aynı şeyi yaşatıyorsunuz ?merhaba kk.
20 yıllık arkadaşım başka bir şehirden misafir olarak geldi erkek arkadaşıyla 2 gece bizde kaldılar. Erkek arkadaşı çok dolu sohbetli biriydi ve ben de onun fikirlerinden ve konuşmaktan çok keyif aldım ayrılırken de telefonumu istedi “avukata ihtiyacım olursa bulunsun” dedi, ben de onunkini aldım gittiler. Arkadaşım da rahat biridir eşime karşı da öyle. Çok takılmadım yani. Gittiklerinden 2 gün sonra erkek arkadaşı aradı beni ve bir anahtarı unuttuğunu söyledi. Yattığımız odaya bakar mısın orada düşürdüm dedi tesadüf birkaç gün sonra da onların olduğu şehre gidecektik bulursam getiririm dedim,kapattık aradım taradım bulamadım. Kendisine de bulamadım mesaj attım.
Eşim ona takıldı. Anahtarın bahane olduğunu böyle bir anahtar olmadığını söyledi. Telefon numarası alma verme işinden rahatsız olduğunu kaba bir dille ve sert bir şekilde imalarla söyledi tartıştık
. Fakat aynı gün eşim benim arabamla beni işe bırakıyordu öğle arası da eşim iş arkadaşlaryla bir iş arkadaşlarının veda yemeğine gidecekti. Tam arabadayken hiç hoşlanmadığım bir kadın iş arkadaşı aradı neredesin benim işim bitti gibi. Bu çok konuşmadı kapattı.
- “Bu kadın benim arabama binemez “dedim
-“ne alakası var onun zaten arabası var orada buluşacağız “dedi.
- “Neden sana duyursun o zaman dedim belli ki beraber gitmeyi konusmussunuz “dedim. Kabul etmedi.
-” O kendi arabasıyla gider” dedi.
-” O zaman canlı konum at bakalım işe mi dönceksin yoksa direk restorana mı gideceksin “dedim.
-“Tamam o zaman sen al arabana git “dedi. indi arabadan. Ben hay hay dedim bastım gittim iş yerime.
Dün anahtar meselesini tartışırken aklıma geldi hala bana sen o konuşmadan nasıl beraber gidelim mi anladın dedi. (resmen kadın aslında ima ettiğini bunu anlamadigini bana bunu sorduruyor çaktırmadan; kadın yanlış anlamaktan korkuyor yani.)
-Evet dedi. Ne yapayım sen benim arabama binmesin dedin ben de onunki ile döndüm,dedi. —Bravo, ben sana o kadından hiç hoşlanmadığımı uzak durmanı istediğimi soyledigim halde kalktım bunu yaptın öyle mi dedim.
- gideceğiniz saat belli gittiğiniz yer belli sana daha gitme saati gelmeden arıyorsan beraber gidelim ve ima ediyordur” dedim. Neyle döndün peki dedim.
- Onun arabasıyla dedi.
- “İkiniz mi sadece” dedim.
Çıldırdım tabi
-. Senin hastalıklı düşüncelerinle uğraşamamıcam dedi.
- Öyle mi sen de beni 20 yıllık arkadaşımla sevgilisiyle düşündün dedim kim hasta dediM.
Bir şey diyemedi tabii. Ama çok kırıldım, beni yok saymasına bildiğini okumasına.. şimdi konuşmuyoruz..
Evet sordum tabi. bana ne benlik bir şey yok dedi.alnından öpülecek yorum :)
B Bikahvebisohbet eşiniz de ben erkeğim yaparım ama sen yapamazsın sezdim
sizin de o adamı evde yatırmanız eşinizin razı gelmesi (bilmiyorum sordunuz mu) no alıp vermeler bana da çok gereksiz geldi
Karısının numarasını vermesine takılacakönce evınde ağırlamasaydı elin sevgilisini . Hem evinde ağırlamayı kabul ediyor kalmasına müsade ediyor hemde karısı numara verince mi sıkıntı oluyor ? çok saçma çok saçma almışsın zaten evine adamı evıne alırken karına güveniyorsun da numara verince kimden nie şüphe duyma gereksinimi duydun demezler mi adama ? ben derim ! Üstelik de Meslegınız gereği nette numaranız varmış size bir değil bin mesaj gelse ne olacak siz doğru olduktan sonra !
Kocam başka bi kadınla sırf planı bozulmasın die yolun ortasında beni çük gibi bırakıp o kadına gidip sonra da nisbet yapar gibi karşıma gelip anlatıp senin zihniyetin kötü diyecek tabi tabi filler de uçuyordu zaten . dur bakalım aslanım ben avukat olmak ıcın az dirsek çürütmedim diyip aslanlar gibi boşarım, kocaya hak verenler nesine verdi anlamadım kendıne gelince iş arkadaşı karısına gelince evinde misafir ettiği adamı hemen yamama çalışmalarıyok ya ! bu kadar mı karaktersiz aptal bi kadınsınız ki eşinizin gözünde ,
numara verdi die yoldan çıkacak konumda mısınız? en baba yanlış gorursenız engeller geçersiniz net yani . Ben sizi haklı buldum
Baştan ya arkadaşınızın sevgilisinin evinizde kalmasına izin vermeyecekti yada sofrasında oturttuğu adamı size yamamaya kalkmayacaktı bi mesaj geldi die üstelik mesajdada bi halt yok anahtar sormuş bunu sormak için de sevgilisini aracı etmeyecek samimiyeti sizde yakalamış güzel misafir etmişsiniz demek ki .
zaten diğer kadınla planını yapmış . Öbür adamın mesaj atıp anahtarı sorması bahane olmuş eşiniz o adam mesaj atmasa da o kadınla gidecekmiş zaten uyarılarınızı dikkate almayıp size saygısızlık yapıp .
(Önceden uyardım bu kadınla alakalı yazmışsınız die böyle söyledim )
Duygularıma tercüman olmuşsunuzKarısının numarasını vermesine takılacakönce evınde ağırlamasaydı elin sevgilisini . Hem evinde ağırlamayı kabul ediyor kalmasına müsade ediyor hemde karısı numara verince mi sıkıntı oluyor ? çok saçma çok saçma almışsın zaten evine adamı evıne alırken karına güveniyorsun da numara verince kimden nie şüphe duyma gereksinimi duydun demezler mi adama ? ben derim ! Üstelik de Meslegınız gereği nette numaranız varmış size bir değil bin mesaj gelse ne olacak siz doğru olduktan sonra !
Kocam başka bi kadınla sırf planı bozulmasın die yolun ortasında beni çük gibi bırakıp o kadına gidip sonra da nisbet yapar gibi karşıma gelip anlatıp senin zihniyetin kötü diyecek tabi tabi filler de uçuyordu zaten . dur bakalım aslanım ben avukat olmak ıcın az dirsek çürütmedim diyip aslanlar gibi boşarım, kocaya hak verenler nesine verdi anlamadım kendıne gelince iş arkadaşı karısına gelince evinde misafir ettiği adamı hemen yamama çalışmalarıyok ya ! bu kadar mı karaktersiz aptal bi kadınsınız ki eşinizin gözünde ,
numara verdi die yoldan çıkacak konumda mısınız? en baba yanlış gorursenız engeller geçersiniz net yani . Ben sizi haklı buldum
Baştan ya arkadaşınızın sevgilisinin evinizde kalmasına izin vermeyecekti yada sofrasında oturttuğu adamı size yamamaya kalkmayacaktı bi mesaj geldi die üstelik mesajdada bi halt yok anahtar sormuş bunu sormak için de sevgilisini aracı etmeyecek samimiyeti sizde yakalamış güzel misafir etmişsiniz demek ki .
zaten diğer kadınla planını yapmış . Öbür adamın mesaj atıp anahtarı sorması bahane olmuş eşiniz o adam mesaj atmasa da o kadınla gidecekmiş zaten uyarılarınızı dikkate almayıp size saygısızlık yapıp .
(Önceden uyardım bu kadınla alakalı yazmışsınız die böyle söyledim )
O kadınla ilğili daha önce de sorunlar yaşadık. Hoşlanmadığımı biliyor. Eve gelinçe ondan gelen mesajları sildiğini söylemişti o kadın başka bir kadın iş arkadaşı değil sorun. Diğer adamı da belki hayatımda bir daha hic görmeyeceğim veya arkadaşımın eşi olarak uzak şehirde yaşayacak yine belki hiç görmeyeceğim.Anahtar -cüzdan yalanını duymamamıza çok şaşırdım ,dizilerde bile geçer. Eşiniz hoşlanmadığını söylediğinde kavga kıyamet koparken siz neden eşinize aynı şeyi yaşatıyorsunuz ?
Siz iki günlük adamdan numara isteyip goy goy yaparken çok modern,aynı iş yerinde çalışan arkadaşıyla birlikte arabaya binme konusunda mağaradan cevaplar veriyorsunuz.
Gitmeye devam etsin. Burda beni haksız bulanlar da var ama ben bu konuyu aşamıyorumOnlar her türlü arabada beraber geleceklerdi
Adamın araması eşinizin yaptığını örtmek için kılıf olmuş
Bir bahane arıyormuş bulmuş sanki
Anahtarı bulamadığını kız arkadaşı aracılığıyla size iletmesi gerekiyordu o kişinin. Önce buna takıldım. Eşinizin davranışından da huylandimmerhaba kk.
20 yıllık arkadaşım başka bir şehirden misafir olarak geldi erkek arkadaşıyla 2 gece bizde kaldılar. Erkek arkadaşı çok dolu sohbetli biriydi ve ben de onun fikirlerinden ve konuşmaktan çok keyif aldım ayrılırken de telefonumu istedi “avukata ihtiyacım olursa bulunsun” dedi, ben de onunkini aldım gittiler. Arkadaşım da rahat biridir eşime karşı da öyle. Çok takılmadım yani. Gittiklerinden 2 gün sonra erkek arkadaşı aradı beni ve bir anahtarı unuttuğunu söyledi. Yattığımız odaya bakar mısın orada düşürdüm dedi tesadüf birkaç gün sonra da onların olduğu şehre gidecektik bulursam getiririm dedim,kapattık aradım taradım bulamadım. Kendisine de bulamadım mesaj attım.
Eşim ona takıldı. Anahtarın bahane olduğunu böyle bir anahtar olmadığını söyledi. Telefon numarası alma verme işinden rahatsız olduğunu kaba bir dille ve sert bir şekilde imalarla söyledi tartıştık
. Fakat aynı gün eşim benim arabamla beni işe bırakıyordu öğle arası da eşim iş arkadaşlaryla bir iş arkadaşlarının veda yemeğine gidecekti. Tam arabadayken hiç hoşlanmadığım bir kadın iş arkadaşı aradı neredesin benim işim bitti gibi. Bu çok konuşmadı kapattı.
- “Bu kadın benim arabama binemez “dedim
-“ne alakası var onun zaten arabası var orada buluşacağız “dedi.
- “Neden sana duyursun o zaman dedim belli ki beraber gitmeyi konusmussunuz “dedim. Kabul etmedi.
-” O kendi arabasıyla gider” dedi.
-” O zaman canlı konum at bakalım işe mi dönceksin yoksa direk restorana mı gideceksin “dedim.
-“Tamam o zaman sen al arabana git “dedi. indi arabadan. Ben hay hay dedim bastım gittim iş yerime.
Dün anahtar meselesini tartışırken aklıma geldi hala bana sen o konuşmadan nasıl beraber gidelim mi anladın dedi. (resmen kadın aslında ima ettiğini bunu anlamadigini bana bunu sorduruyor çaktırmadan; kadın yanlış anlamaktan korkuyor yani.)
-Evet dedi. Ne yapayım sen benim arabama binmesin dedin ben de onunki ile döndüm,dedi. —Bravo, ben sana o kadından hiç hoşlanmadığımı uzak durmanı istediğimi soyledigim halde kalktım bunu yaptın öyle mi dedim.
- gideceğiniz saat belli gittiğiniz yer belli sana daha gitme saati gelmeden arıyorsan beraber gidelim ve ima ediyordur” dedim. Neyle döndün peki dedim.
- Onun arabasıyla dedi.
- “İkiniz mi sadece” dedim.
Çıldırdım tabi
-. Senin hastalıklı düşüncelerinle uğraşamamıcam dedi.
- Öyle mi sen de beni 20 yıllık arkadaşımla sevgilisiyle düşündün dedim kim hasta dediM.
Bir şey diyemedi tabii. Ama çok kırıldım, beni yok saymasına bildiğini okumasına.. şimdi konuşmuyoruz..
O adam umrumda değil burda bir yorumda denildiği gibi arkadaşım bile rahatsız olsa engellerim gider ama eşimin davranışları umrumdaAnahtarı bulamadığını kız arkadaşı aracılığıyla size iletmesi gerekiyordu o kişinin. Önce buna takıldım. Eşinizin davranışından da huylandim
Ben numara verme olayında bir sorun görmedim ben de işim gereği kadın erkek birçok kişiye numaramı veririm, isteyen rahatça bulabilir. Evinize kadar girmiş biri numarayı doğrudan senden almasa bile iletişim kurmak istese çok rahat bulur zaten. Ayrıca numarayı engellemek dünyanın en kolay işi. Eşin bunu kullanmak istemiş suçluluk psikolojisi gibi. Hoşlanmadığın kadınla özellikle birlikte seyahat etmesi doğru değil.O adam umrumda değil burda bir yorumda denildiği gibi arkadaşım bile rahatsız olsa engellerim gider ama eşimin davranışları umrumda
Algılama biçiminizi acilen toparlamanız lazım. Eşimle olan konuyu anlattım çünkü asıl bu konu hakkında fikir almak istiyordum diğer konu sadece bir anektod. Hatta kafa karışıklığı yaratacaksa orayı silerim bile o kadar umrumda değil.Siz de az değilsiniz hani.. Eşinizin iş arkadaşı ile olan durumu yazmanıza ki sebep kendi arkadaşınızın sevgilisi ile olan dialoğunuz. Amaç tepki görmemek, vicdan rahatlatmak.
Karı koca evlliğinizin selameti için acilen toparlanmanız lazım!
Bakın eşiniz belli ki bu adamdan baştan beri hoşlanmamış ve bu adam anahtarı bahane ederek sizinle iletişim kurmuş. Bence bu konu da önemli silmeyin!Algılama biçiminizi acilen toparlamanız lazım. Eşimle olan konuyu anlattım çünkü asıl bu konu hakkında fikir almak istiyordum diğer konu sadece bir anektot. Hatta kafa karışıklığı yaratacaksa orayı silerim bile o kadar umrumda değil
O kadın yüzünden çok ciddi tartışmalarımız oldu. Diğer adamın bir daha yüzünü görmem olur biter çok da umrumdaydı. Ama o bu kadınla olan iletişimini kesmiyor aksine bildiğini okuyup benden saklıyor. Ona güveniyordum ta ki saklayıncaya kadar.Bakın eşiniz belli ki bu adamdan baştan beri hoşlanmamış ve bu adam anahtarı bahane ederek sizinle iletişim kurmuş. Bence bu konu da önemli silmeyin!
Eşinizin durumu bana daha masum geldi. Onlar çalışma arkadaşı kocanız kötü niyetli değilse, her şeye bir anlam yüklemiyorsa ve siz Kocanıza güveniyorsanız denk gelmiştir birlikte işe gidebilirler tabi bunların hepsi inat yüzünden olmuyorsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?