Karşı cinsten arkadaş krizi

Anahtar -cüzdan yalanını duymamamıza çok şaşırdım ,dizilerde bile geçer. Eşiniz hoşlanmadığını söylediğinde kavga kıyamet koparken siz neden eşinize aynı şeyi yaşatıyorsunuz ?

Siz iki günlük adamdan numara isteyip goy goy yaparken çok modern,aynı iş yerinde çalışan arkadaşıyla birlikte arabaya binme konusunda mağaradan cevaplar veriyorsunuz.

Duygularıma tercüman olmuşsunuz

O kadınla ilğili daha önce de sorunlar yaşadık. Hoşlanmadığımı biliyor. Eve gelinçe ondan gelen mesajları sildiğini söylemişti o kadın başka bir kadın iş arkadaşı değil sorun. Diğer adamı da belki hayatımda bir daha hic görmeyeceğim veya arkadaşımın eşi olarak uzak şehirde yaşayacak yine belki hiç görmeyeceğim.
O kadınsa aynı iş yerinde

Anahtarı bulamadığını kız arkadaşı aracılığıyla size iletmesi gerekiyordu o kişinin. Önce buna takıldım. Eşinizin davranışından da huylandim

Anahtarı bulamadığını kız arkadaşı aracılığıyla size iletmesi gerekiyordu o kişinin. Önce buna takıldım. Eşinizin davranışından da huylandim
O adam umrumda değil burda bir yorumda denildiği gibi arkadaşım bile rahatsız olsa engellerim gider ama eşimin davranışları umrumda

Siz de az değilsiniz hani.. Eşinizin iş arkadaşı ile olan durumu yazmanıza ki sebep kendi arkadaşınızın sevgilisi ile olan dialoğunuz. Amaç tepki görmemek, vicdan rahatlatmak.

Karı koca evlliğinizin selameti için acilen toparlanmanız lazım!

O adam umrumda değil burda bir yorumda denildiği gibi arkadaşım bile rahatsız olsa engellerim gider ama eşimin davranışları umrumda
Ben numara verme olayında bir sorun görmedim ben de işim gereği kadın erkek birçok kişiye numaramı veririm, isteyen rahatça bulabilir. Evinize kadar girmiş biri numarayı doğrudan senden almasa bile iletişim kurmak istese çok rahat bulur zaten. Ayrıca numarayı engellemek dünyanın en kolay işi. Eşin bunu kullanmak istemiş suçluluk psikolojisi gibi. Hoşlanmadığın kadınla özellikle birlikte seyahat etmesi doğru değil.

Algılama biçiminizi acilen toparlamanız lazım. Eşimle olan konuyu anlattım çünkü asıl bu konu hakkında fikir almak istiyordum diğer konu sadece bir anektod. Hatta kafa karışıklığı yaratacaksa orayı silerim bile o kadar umrumda değil.
Ne Vicdanı ne tepkisi. Mahkeme mi burası.

Bakın eşiniz belli ki bu adamdan baştan beri hoşlanmamış ve bu adam anahtarı bahane ederek sizinle iletişim kurmuş. Bence bu konu da önemli silmeyin!

Eşinizin durumu bana daha masum geldi. Onlar çalışma arkadaşı kocanız kötü niyetli değilse, her şeye bir anlam yüklemiyorsa ve siz Kocanıza güveniyorsanız denk gelmiştir birlikte işe gidebilirler tabi bunların hepsi inat yüzünden olmuyorsa..

O kadın yüzünden çok ciddi tartışmalarımız oldu. Diğer adamın bir daha yüzünü görmem olur biter çok da umrumdaydı. Ama o bu kadınla olan iletişimini kesmiyor aksine bildiğini okuyup benden saklıyor. Ona güveniyordum ta ki saklayıncaya kadar.

İş telefonunuz ve özel telefonunuz ayri degil mi arkadaslar? Isim geregi umarami veriyorum ya da bulunabilir diye herkese dagitiliyor mu?
Is telefonunda işle ilgili iletisim kurulan insanlar vardir, numarayi bulan da geyik yapmak icin degil işle ilgili size ulasirlar. Nasil olsa işim geregi numaram kadin erkek herkeslerde var al sende de olsun ararsin diye numara mi veriliyomuş.

Sizin numaranızın elin adaminda ne işi var ne alaka yani.esimin kaç yıllık arkadaşları var onlarda bile numaram yoktur.siz böyle yapınca eşiniz de misilleme yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…