Karşı cinsten arkadaş krizi

Diğer konuya yorumunuz yok sanırım
Sizin numaranızın elin adaminda ne işi var ne alaka yani.esimin kaç yıllık arkadaşları var onlarda bile numaram yoktur.siz böyle yapınca eşiniz de misilleme yapmis
telefon alma verme olayı eşimin olayından sonraydı

1. Arkadaşınızın sevgilisi ile karşılıklı neden telefon alıp verdiniz kadın kadınla muhattap erkek erkek muhatap olabilir. Bu arada bu tür konuları sorun etmem. Ancak arkadaşımın sevgilisi ise bir tık geri de durup eşimle bizzat muhatap olmasını sağlarım ki aradaki denge kurulsun. 2. Eşiniz sizin hoşlanmadığınız birisi ile neden bu kadar samimi. Yani ben aranızda bir fark göremedim ikinizde aynısınız. Aynı iş yerinden tek erkek mi davetli yemeğe.

Sonuç olarak ikiniz de birbirinizin hassas olduğu konularda birbirinize saygılı değilsiniz. Biravukat olarak doğruyu siz de biliyorsunuz ama başkalarından duymak gerekiyorsa , boşanmak sizin için mantıklı olan.

Ayeıca adam gider gitmez anahtar bahanesiyle sizinle iletişim kurmuş bile yani çok da gözardı edilecek masum değil.

Eşinizin diğer kadın iş arkadaşlarıyla iletişime tavrınız nasıl? Bahsettiğiniz kadın neden tartışmalara sebep oldu? Bir insan eşinin rahatsız olduğu iş arkadaşıyla beraber bir yere gidecek kadar yakın olmamalı. Bir yerde toplu halde bulunmak ayrı ama dediğiniz gibi beraber gitme planı yapılmış ki zaten birlikte de dönmüşler.

Diğer taraftan sizin ilk defa gördüğünüz arkadaş sevgilisiyle telefonlarını almanız nana da gereksiz geldi ve anahtar da bahaneydi muhtemelen. Eşinizin rahatsızlığını haklı buldum tek başına ama iş arkadaşı mevzusunda onun da işine geldiği gibi davrandığı çok açık.

İkinizi de haklı bulamadım.
Eşiniz sizin numaranızın bir başkasında bulunmasından niye rahatsız? Meslek sahibi kadınsınız,numaranız herkeste olabilir. Biri asılırsa da ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz,anahtar meselesinde olduğu gibi. Anahtar yok der kestirir atarsınız,tekrar ararsa açmazsınız,engellersiniz vs vs bin tane yolu var yani birini başınızdan atmanın.

Eşinizin telefonuna gelen aramada da siz haksızsınız,yukarıda sizin için yazdığım her şey eşiniz için de geçerli çünkü. Adamın milyon tane işi ve tanıdığı vardır,birinden biriyle iş veya sohbet amacıyla denk gelip görüşebilir. O benim arabama binemez diye ezik bir cümlenin size ne faydası oldu? Tam tersine zavallı durumuna düştünüz. Herkes herkesin arabasına binebilir,herkes birbiriyle konuşabilir ne var bunda bu kadar anlamadım

Bana yakın arkadaşın sevgilisinin numara alması tuhaf gelmedi. Ben hastanedeyken eşimle iletişime geçmişlerdi mesela. Öte yandan eşim ya da ben birisinden hoşlanmadıysak diğerinin görüşme deme hakkı her zaman vardır. Siz işyerinde bir kadından hoşlanmadıysanız mesafe koymalıydı. Ben sizi daha haklı buldum. Arkadaşınızın sevgilisi muhabbeti uzatırsa ve kesmezseniz o noktada eşiniz haklıdır. Ama şu an kendi işyeri flörtüne bahane bulmuş.

+1

Bir sürü kadın arkadaşı var bu kadından hoşlanmıyorum gereksiz laubali. Sözde çok sıcak. Durumda sadece ona açık bir ğönderme paylaştım (iş arkadaşına mesafeli olmak gerektiğiyle ilgili) direkt beni enğellemiş şimdi bu ne anlama geliyor

Bir şey aklıma takıldı. Arkadaşınızın sevgilisi sanırım avukat ihtiyacın olursa bana ulaşırsın demiş. Bu işinizle ilgili bir durumla mı alakalı yoksa boşanma avukatı falan mı kendisi. Eğer öyleyse de ya iyi niyetli değil ya da belki bir şey sezdi diye düşündüm. Çünkü eşinizin de yaptığı normal değil. Sizin rahatsız olduğunuzu anlamaması için klinik problemlerinin olması gerekiyor. Kaldı ki arkadaşınızın sevgilisinden rahatsızsa en başında kalamaz diyebilirdi. Kendisi iyi niyetli olmadığı için de sizi bununla itham etmiş olabilir? Kafamda çok fazla soru işareti oluştu net bir şey bile söyleyemedim

Avukat olan benim.

İkinizin de rahat bir evlilik, relaks bir hayat mı yoksa kıskanmalı kısıtlamalı bir hayat mı istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Ve birbirinize güvenip güvenmediğinize…

İkiniz de dengesiz davranıyorsunuz.

Çok basit kişi kendinden bilir işi. Aldatıyor ya da aldatmak istiyor. Her türlü gözü dısarda. Demekki kendi türlü bahanelerle kadınlara mesaj atıyor. O kadınla ilgili niyeti de temiz değil.

Ama belli zaten beraber gideceklermiş. Kad8n o yüzden aramış. Eşiniz de al arabayı diye manasızc açamura yatmış açık vermemeye çalosmak için sizi suçlamış. Aralarında birşey var bence. Yoksa o kadınla niye dönsin eve hiç mi erkek arkadaşı yoktu. Taksi de mı çağıramıyor. Eşiniz gizliyor belli. Kontrol edin aramaları mesajları

Ben de sizin yaptığınız da çok güzel bir davranış olmamış eşinizin yaptığı da öyle size karışma hakkı buluyorsa kendi de yapmaması lazımdı ama yeni tanıştığım arkadaşımın sevgilisiyle bu kadar samimi olmazdım açıkçası eşinde rahatsız olmuş bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…