- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Bu da biraz agir olmus, insan kocasini kiskanabilir cok asiri yadirgamaya gerek yok bence...Kadını iyi takibe almissiniz.inşaallah taşıdığınız canla sinanmazsiniz
Kadını iyi takibe almissiniz.inşaallah taşıdığınız canla sinanmazsiniz
Oyy olmaz Kibariye gibi olurumSarıya boyatsana
E geçmiş olsun o zaman konu sahibine..Kadın kendi kendine gelin güvey olmuyordur herhal.hayır niye bu kadar bayanın üstüne gittiniz ve gidiyorsunuz anlamadım..birşey tuhafına gitmişki bu konuyu açmış..tabii ki kendi eve nasıl isterse öyle dolaşır balkanona çıkar..ama karşında bir adam varkende gayet rahat ise BUNU BİR DÜŞÜNÜRÜM bende...
1.kadın adamı göre göre yapıyor ise ?????
2.adam kadının giyimini ve tavırlarını görüp yine gidip orada oturup sigara içiyor ve bakyor ise de ???????
3 KADIN HAKLI
@sevgican86 sende bayansın. nasıl bu şekilde yorum yapabiliyorsun? buda şort etek giydiyse tecavüze mahkumdur olayına döndü.. Empati lütfen biraz !
bkz. nihat doğan
toplumda yaşamanın kuralları var,bızım evın karşı yanı 5 mt yok,adam kılotla oturuyor,tül acık,ve ben balkona çıkmadan kocaman bırr yaz geçirdim,eşide öleisadece kılot beyaz kılot,arada bozerde giyior,geçen kız yeğenler geldi,teyzee diye geri kaçtılar,yan bınada sadece şortu ıle oturan genç adamlar var,balkonda,ve rahatsız oluyorum tabıkıde,yazlıkta değiliz
sen yazınca okudum,kılot için adama ssöledim,kadın şort,üstü bikini üstü,dublex ev,hadi guneşlenıyor dıyeeğim,ama adamın halı kabul edılır değil,evımızde denız manzarası var,ama yemınle balkona çıkmadım koca yazz,adam hep o halde balkonda,hayır davıd beckham gibi olsa çıkcam bakcamda :)) şaka şakakadının sadece külotla durması anormal tabi
Birde avrupalarda okudum diye övünüyordu inanmanın mümkünatı yokEnteresan olan kendisi de anladığım kadarıyla o tarz giyiniyo yorumları öyle
Birde avrupalarda okudum diye övünüyordu inanmanın mümkünatı yok
yok artık deve diyorumKadını iyi takibe almissiniz.inşaallah taşıdığınız canla sinanmazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?