karşı evdeki sarışın kadın...

• Konu Sahibi Konu Sahibi blue_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kış geliyo çok şükür balkon faslını kaparsınız yazında balkonu kullanmadığın eşyalarla doldur ki kocan çıkamasın :) sende saçını sarıya boyat....

2 sene dubleks bir evde oturduk bekarken, yan komşunun misafiri gelmiş ve masayı bahçeye kurmuşlarsa biz o akşam yemeği içerde yerdik rahat etsinler diye, keza onlar bu nezaketi gösterirdi, konuşulmamış bir kuraldı bu aramızda

Rahmetli babam emlakçıydı, bazen bekar kadınlar ev tutacak olurdu, belki tek ben varken rahat edemezler diye yanına kadın eleman almıştı

Özetle bazı şeyler nezakettir ince düşünülmesi hosluk yapılması gerekir, evinizde alternatif bir balkon varken eşin pekala o balkonu kullanabilir,kadın mutfakta is yaptığından sigarayı o balkonda İçmesi makul ancak eşin üstelik sen ona diğer tarafı kullan demişken dönüp tekrar o balkona gelmesi düşündürücü olan

Bu durumda kadının sarışın bekar VW olmasının anlamı yok, burda düşünceli olacak kişi eşin, seni de o kadını da tedirgin etmemeli

@sevgican86 sende bayansın. nasıl bu şekilde yorum yapabiliyorsun? buda şort etek giydiyse tecavüze mahkumdur olayına döndü.. Empati lütfen biraz !
bkz. nihat doğan

İnsan kocasini kiskanabilir hanimlar, bu icgudusel bir sey. Yani illa kimden kiskandiginin cok onemi yok. Karsidaki kadina tam olarak bir suclama yok burada. Ama şoyle soyleyeyim mesela ben de balkonda oturdugum zaman bakislari rahatsiz eden bir komsu var yani. Olabilir boyle seyler.

Hanımlar rica ediyorum polemiğe girmeyin.

E geçmiş olsun o zaman konu sahibine..Kadın kendi kendine gelin güvey olmuyordur herhal.

kendi evinde istediği gibi davranan giyinen balkonunu kullanan kadını değil de eşinizi dizginleyin rahatsız oluyorsanız
zaten bütün erkekler hep masum bu kadınların gözümde hep sizin kocalarınızda
benim eşim de balkonda sigara içiyor sağa sola hiç bakmadım nasıl kadınlar var ona buna bakıyor mu diye

millete kezoşlar diye hakaret eden şahıs acaba sen olmayan şeyin neyini bu kadar kıskanıyorsun meraklardayım?

daha olmadan böyleysen kazara bir koca bulursan çerçeveletip duvara asmalısın bir biryere kaybolmasın.

ayy aklıma şey geldi bir gün işe geliyorum bir ev zemin hizasında bir genç çocuk balkona üstsüz çıkmış ama hiç kıl yok ve şişman bir an kafamı kaldırdım mm ler ortada , çıplak bir kadın sandım ağzımı bir karış açıp aaaaaaaa diye bir nida attım ama şoktan yani kınadığımdan değil aklıma geldi bak güldüm şimdi yine kendime :))) insan aayyy bu ne oluyor :)))

kadının sadece külotla durması anormal tabi
sen yazınca okudum,kılot için adama ssöledim,kadın şort,üstü bikini üstü,dublex ev,hadi guneşlenıyor dıyeeğim,ama adamın halı kabul edılır değil,evımızde denız manzarası var,ama yemınle balkona çıkmadım koca yazz,adam hep o halde balkonda,hayır davıd beckham gibi olsa çıkcam bakcamda :)) şaka şaka

Eğilip kalkıyomuş rahat giyiniyomuş.Pardon da sizi ilgilendirmez mahreminde ne yaptığı..

Yine herzamanki gibi kadın suçlu bulunmuş, artık insanlar bitişik dibdibe binalarda yaşıyor, balkondan balkona sigara uzatsan Sağol komşu denecek kadar birbirine yakın evler, karşı balkondaki kadın kendi evinin balkonunda sigara içip oturuyor, kimsenin Eşiyle işi olduğunu zannetmiyorum, çok çekiniliyorsa herkes kendi önlemini kendi alacak, balkona bir branda yaptırmak, bir perde çekmek zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…