karşı evdeki sarışın kadın...

• Konu Sahibi Konu Sahibi blue_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu kk kadınları her yeni gün kıskançlık sınırlarını zorlamaya devam ediyor...

hem sarışın hem sigara içiyor kesin sizin kocanızı ayartmaya çalışıyor balkondan balkona .. ayrıca sizin evde erkek görmemeniz ki sanırım sürekli bir gözetleme halindesiniz , kadının evli olmadığı anlamına gelmez..belki adam geç saatlere kadar çalışıyor..
ki kadının evli olması onun sizin kocanızı ayartmaya çalışmasını da engellemeyebilir..

Arkadaşım yorum herkez yapsın ama hamile bir kadın onu doğruya yönlendirmek daha mantikli olmazmi? Kaynasindan bile kıskanan var komşu kadindan niye kiskanmasin o sarisinligini güzel oluşuna ve kıskandigi için vurgulamış kadının namusuna laf etmemiş ki yaziktir

üff sizene ya kadının naptığından ne sorunlu takıntılı kadınlar var.eşine söyle diğer balkonda içsin sigarasını al sana akıl

bu arada başlığı gördükçe aklıma geliyor. Michale Connelly- Betondaki Sarışın.
güzel bir polisiye romandır.

Sırf siz işkillenmeyin diye millet balkona çıkmayacak değil mi? Yeak yaaa...

Durumu aslında aradaki bazı mesajlar karıştırdı bence.
Kimsenin kimseyi koruyup yücelttiği ya da yerden yere vurduğuna ben şahit olmadım şahsen.
Themis, babasının belli olmadığını kim söyledi? Aradaki mesajlardan çıktı böyle birşey. Konu sahibi onu sadece çocuğun yanında erkek görmedim kadın bekar mı evli mi bilmiyorum demek için söyledi sanki.
Konu sahibi kocasına sinir olmuş zaten. Üstelik kadın için "dul" sözcüğü yerine "bekar" demeyi tercih etmiş. Dul deseymiş KK'cak kellesini uçururduk herhalde.

way be..
Onlar balkonu kullanmasın bence bayanı uyarlamalısınız... Eğer evinizde erkek yoksa hele ki sarışınsan balkona çıkmaman lazım diye..

Kaynanasından bile kıskanan var madem ona ne diyorsunuz, haklısın ah canım mı ?
Olasılıklara göre bu kadın da obsesif olabilir hamile diye psikolojisi alt üst olabilir kaynanasını kıskanana da bişey demelim ya psikolojik sorunları varsa ? Doktora git bile demeylim haklısın canım gülüm balım deyip geçelim madem
Doğru böyle mi gösterilir o halde ?

Karnındaki çocukla sınanma gibi bir ima edilmiş
Buna bile tepki vermezken
Sırf kıskançlığa sizin kadar hak vermedik diye kaç yorumdur verip veriştirdiniz
, siz de mi kıskançsınız üstünüze mi alındınız nedir bilmiyorum ama benim hiç bir mesajımda hakaret yoktur
Yok çok vaktim varmış ta yok acımasızmışım belki kadın obsesiftir de vs.

Neyse siz her konu sahibine alkış tutun
Ben kendi görüşlerimi yazacağım
İster işinize gelsin ister gelmesin, ben kimsenin yorumuna müdahale etmiyorum siz de edince bi işe yaramayacak
Herkesin görüşü kendisini bağlamalı

Bu ne a yok yani kadınlar bu kadar kıskanç olmayın yaa

Takibe alın da rahatsız oluyorsaniz esinize komşu bayanlar benden rica etti askılı filan bisi silkeliyoruz eşinden cekiniyoruz dediler dersin esin de arka balkona geçer sorunu bu şekilde halledebilirsin

Ya biz genelde boyle durumlarda kadin rahatsiz olur diye eslerimizi abilerimizi balkona cikartmayiz.
Cunku mesela benim evimin karsisinda ev yok ama annemlerin var. Eger bir erkek cikmissa balkona cikamiyoruz yanlis anlasilir diye. Bu sebeple abilerim de balkona cikmazlar kadinlar rahat otursun diye.
Ne bileyim bunda kiskanilacak bir sey yok. Esiniz arka balkonu kullansin. Sonucta kadinin da kendi evi balkonu.
Tamam perdesini cekmesi lazim ama yapacak bir sey yok..

Canim o mesajı yazan zaten insanlığı ile ilgili problemi var kesin anne olmamış ya da o duyguları anlayacak kapasitesi yok..
Ben burda kimseyle polemik yapmak için bu topics gelmedim ki herkeze sarayım ne saçma.
Ben size sadece eleştiri madem ve hamile bende 2 kere anne oldum o duyguları yasadım dalga geçmek yerine güzel akıl verin demek için yazdım karşılıklı polemiğe çevirmek için dEğil. .
Ayrıca kaynanasindan kıskanana denk gelmedim gelsem ona de psikoloğa git derim

Takibe alın da rahatsız oluyorsaniz esinize komşu bayanlar benden rica etti askılı filan bisi silkeliyoruz eşinden cekiniyoruz dediler dersin esin de arka balkona geçer sorunu bu şekilde halledebilirsin
bu çok zekice olmuş gerçekten.cidden hiç aklıma gelmemişti.kocasıda aksi biri değilse bu fikir tutar.

Ya hamilelik bir hastalık değildir arkadaşlar. Ne yani biri hamile diye her türlü saçmalığına katlanmak zorunda mıyız? ( Konu sahibi için söylemiyorum)

Katiliyorum. Tamam hamilelik insani hassaslaştirabilir; ama karakteri değiştirmez. Yani konu sahibinin bu ultra saçma kuskançliğinin hamilelikle alakasi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…