Arkadaşım yorum herkez yapsın ama hamile bir kadın onu doğruya yönlendirmek daha mantikli olmazmi? Kaynasindan bile kıskanan var komşu kadindan niye kiskanmasin o sarisinligini güzel oluşuna ve kıskandigi için vurgulamış kadının namusuna laf etmemiş ki yaziktirBende hamile oldum yaşamadım diye belki bana tuhaf geldi
Haklısın herkesin hamileliği ya da psikolojisi her an aynı olmayabilir
Ama durun konu sahibi kıskanır ama siz eleştirmeyin ne demek
Herkes ne düşünüyorsa onu yazar
Sarışın kadını eleştiren de olur, konu sahibini eleştiren de
Her konu da bu böyledir
bu ne demek böyleKadını iyi takibe almissiniz.inşaallah taşıdığınız canla sinanmazsiniz
Bir kadını sözde koruyup kollarken diğer kadının aşağılamasını normal karşılayanlar pes
çocuk varmış babası belli değilmişte bilmem ne
belki kadın eşinden ayrıldı bu durumda kötü kadın koca avcısı mı olmuş sayılıyor
hamileyse hamile takıntılıysa takıntılı
gözü dışarıda olan kocasına toz kondurmayıp elin kadınını yerden yere vuruyorsa kimseyi pışpışlama mecburiyetimiz yok
Eee biz de eşini kafese koy diye çözüm sunuyoruz.Tehdit olarak görüyor kadını ve kafaya takmış durumda tabiki buna can havlı denir
Kaynanasından bile kıskanan var madem ona ne diyorsunuz, haklısın ah canım mı ?Arkadaşım yorum herkez yapsın ama hamile bir kadın onu doğruya yönlendirmek daha mantikli olmazmi? Kaynasindan bile kıskanan var komşu kadindan niye kiskanmasin o sarisinligini güzel oluşuna ve kıskandigi için vurgulamış kadının namusuna laf etmemiş ki yaziktir
Canim o mesajı yazan zaten insanlığı ile ilgili problemi var kesin anne olmamış ya da o duyguları anlayacak kapasitesi yok..Kaynanasından bile kıskanan var madem ona ne diyorsunuz, haklısın ah canım mı ?
Olasılıklara göre bu kadın da obsesif olabilir hamile diye psikolojisi alt üst olabilir kaynanasını kıskanana da bişey demelim ya psikolojik sorunları varsa ? Doktora git bile demeylim haklısın canım gülüm balım deyip geçelim madem
Doğru böyle mi gösterilir o halde ?
Karnındaki çocukla sınanma gibi bir ima edilmiş
Buna bile tepki vermezken
Sırf kıskançlığa sizin kadar hak vermedik diye kaç yorumdur verip veriştirdiniz, siz de mi kıskançsınız üstünüze mi alındınız nedir bilmiyorum ama benim hiç bir mesajımda hakaret yoktur
Yok çok vaktim varmış ta yok acımasızmışım belki kadın obsesiftir de vs.
Neyse siz her konu sahibine alkış tutun
Ben kendi görüşlerimi yazacağım
İster işinize gelsin ister gelmesin, ben kimsenin yorumuna müdahale etmiyorum siz de edince bi işe yaramayacak
Herkesin görüşü kendisini bağlamalı
o ne demek yaaaKadını iyi takibe almissiniz.inşaallah taşıdığınız canla sinanmazsiniz
bu çok zekice olmuş gerçekten.cidden hiç aklıma gelmemişti.kocasıda aksi biri değilse bu fikir tutar.Takibe alın da rahatsız oluyorsaniz esinize komşu bayanlar benden rica etti askılı filan bisi silkeliyoruz eşinden cekiniyoruz dediler dersin esin de arka balkona geçer sorunu bu şekilde halledebilirsin
Ya hamilelik bir hastalık değildir arkadaşlar. Ne yani biri hamile diye her türlü saçmalığına katlanmak zorunda mıyız? ( Konu sahibi için söylemiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?