- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Bende hamilelik dönemi geçirdim ama pek değişmemişti düşüncelerimCanim o mesajı yazan zaten insanlığı ile ilgili problemi var kesin anne olmamış ya da o duyguları anlayacak kapasitesi yok..
Ben burda kimseyle polemik yapmak için bu topics gelmedim ki herkeze sarayım ne saçma.
Ben size sadece eleştiri madem ve hamile bende 2 kere anne oldum o duyguları yasadım dalga geçmek yerine güzel akıl verin demek için yazdım karşılıklı polemiğe çevirmek için dEğil. .
Ayrıca kaynanasindan kıskanana denk gelmedim gelsem ona de psikoloğa git derim
Ya hamilelik bir hastalık değildir arkadaşlar. Ne yani biri hamile diye her türlü saçmalığına katlanmak zorunda mıyız? ( Konu sahibi için söylemiyorum)
kadının sadece külotla durması anormal tabitoplumda yaşamanın kuralları var,bızım evın karşı yanı 5 mt yok,adam kılotla oturuyor,tül acık,ve ben balkona çıkmadan kocaman bırr yaz geçirdim,eşide öleisadece kılot beyaz kılot,arada bozerde giyior,geçen kız yeğenler geldi,teyzee diye geri kaçtılar,yan bınada sadece şortu ıle oturan genç adamlar var,balkonda,ve rahatsız oluyorum tabıkıde,yazlıkta değiliz
Eğer eşine güvenmiyorsa ya da geçmişte güven sarsıcı bir olay yaşadıysa karşı balkonda ki kadını hiç karıştırmasın zaten eşi ile halletsin problemini. Fakat konu sahibi kadını hatalı görüyor. Kadın belki eşi bile fark etmemiştir.Hayır tabi ki.
Ama güven sorununun neden kaynaklandığını sormak lazım. Yani eşi güvenini sarsacak birşey yapmış mı?
Bu duyguları her zaman mı hissediyordu?
Bunlara göre cevaplar verilmeli bence.
Belki konu sahibinin sadece konuşup rahatlamaya ihtiyacı var. Belki şuanda hassas olduğu için böyle düşündüğünü birinin söylemesi gerekiyordur. Bu bile derdine derman olacaktır belki?
orda sarışın -esmer vs değil olay
bir kadın hisseder bazı şeyleri
konu sahibi haklı olabilir hemen huraa hücum etmeyin . burası sizin stresinizi atmak için kullandığınız platform değil .insanlar sıkıntılarını yazıyor . kadın dememiş ki gidip kadının saçını başını yolucam diye .sadece kıskanmış eşini çok normal . bende olsam kıskanırım .
Eğer eşine güvenmiyorsa ya da geçmişte güven sarsıcı bir olay yaşadıysa karşı balkonda ki kadını hiç karıştırmasın zaten eşi ile halletsin problemini. Fakat konu sahibi kadını hatalı görüyor. Kadın belki eşi bile fark etmemiştir.
Sana göre öyle bir durum yok ama o kadın şu anda o kadıni kıskanma geçiriyor sadece bunu demek istedim belki onun icin hayati meseleBende hamilelik dönemi geçirdim ama pek değişmemişti düşüncelerim
Sizi değiştirmiş olabilir belki, bu da mümkün
Ama tekrar diyorum can havli bi durum yok olsa zaten kimse dan dan gerçekleri yazmazdı
Sakin ol doktora git vs derdik hepimiz
Sen çıktın durun napıyosunuz kadın can havliyle gelmiş dersen bende sana müdahale edemezsin herkes bir düşünmek zorunda değil derim
abartı gibi gelicek şu yorum ama belli olmaz ya . ben artık kimseye güvenmiyorum . yalnız ve güzel bir kadınsa mutlaka eşinin dikkatini çekmiştir .sadece eşinin değil yalnız o mahalledeki erkeklerin dikkatini çeker . türk toplumu böyledir maalesef . önemli olan kadının tavrı . kadında rahat biriyse bilmiyorum kötü yorum yapmak istemiyorum ama neyse ..
Bah burdan bi foto çaharım bütün kocişler depresyona girerBenim kocişim dururken kimse sizin kocişlere bakmaz rahat olun
eyvahlar olsun
bende ara sıra balkonda sigara içiyorum
yalnız yaşayan bekar bir hatunum.
saçlarımın ucu da sarı.
potansiyel tehlike miyim ben şimdi 70lik karşı komşum için??
yapmayın lütfen.. evham hepsi vesvese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?