karşı evdeki sarışın kadın...

• Konu Sahibi Konu Sahibi blue_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende hamilelik dönemi geçirdim ama pek değişmemişti düşüncelerim
Sizi değiştirmiş olabilir belki, bu da mümkün
Ama tekrar diyorum can havli bi durum yok olsa zaten kimse dan dan gerçekleri yazmazdı
Sakin ol doktora git vs derdik hepimiz
Sen çıktın durun napıyosunuz kadın can havliyle gelmiş dersen bende sana müdahale edemezsin herkes bir düşünmek zorunda değil derim

toplumda yaşamanın kuralları var,bızım evın karşı yanı 5 mt yok,adam kılotla oturuyor,tül acık,ve ben balkona çıkmadan kocaman bırr yaz geçirdim,eşide öleisadece kılot beyaz kılot,arada bozerde giyior,geçen kız yeğenler geldi,teyzee diye geri kaçtılar,yan bınada sadece şortu ıle oturan genç adamlar var,balkonda,ve rahatsız oluyorum tabıkıde,yazlıkta değiliz

Ya hamilelik bir hastalık değildir arkadaşlar. Ne yani biri hamile diye her türlü saçmalığına katlanmak zorunda mıyız? ( Konu sahibi için söylemiyorum)

Hayır tabi ki.
Ama güven sorununun neden kaynaklandığını sormak lazım. Yani eşi güvenini sarsacak birşey yapmış mı?
Bu duyguları her zaman mı hissediyordu?
Bunlara göre cevaplar verilmeli bence.
Belki konu sahibinin sadece konuşup rahatlamaya ihtiyacı var. Belki şuanda hassas olduğu için böyle düşündüğünü birinin söylemesi gerekiyordur. Bu bile derdine derman olacaktır belki?

kadının sadece külotla durması anormal tabi

eyvahlar olsun
bende ara sıra balkonda sigara içiyorum
yalnız yaşayan bekar bir hatunum.
saçlarımın ucu da sarı.
potansiyel tehlike miyim ben şimdi 70lik karşı komşum için??
yapmayın lütfen.. evham hepsi vesvese..

O sarışın, rahat giyinen kadınla tanışmaya ne dersiniz? Bence tanışın. İnsanların dış görünüşüne göre allayıp pullayıp kafanızda belki de bambaşka tablo çizmişsinizdir. Hem hamile olunca ne oluyor? Kocanız hemen başkasına mı bakacak nedir yani? Kendi kendinize mi hamile kaldınız? Kocanız hiç hamile kadın mı görmedi peki? Kendiniz kadar kocanıza da mı güvenmiyorsunuz? Sarışın kadının belki de hiç umrunda bile değilsinizdir. Derdiniz çok değişikmiş gerçekten.

Eğer eşine güvenmiyorsa ya da geçmişte güven sarsıcı bir olay yaşadıysa karşı balkonda ki kadını hiç karıştırmasın zaten eşi ile halletsin problemini. Fakat konu sahibi kadını hatalı görüyor. Kadın belki eşi bile fark etmemiştir.

yuppe seni tanımıyorum bu yüzden sırf bu konuda aynı düşünmüyoruz diye karakter analizi yapamam
Sen böylesin sen şöylesin diyemem

Ama @sevgican86 madem bu kadar duyarlı bir arkadaş
Daha geçen gün ilk evliliğinde aldatılmış, sonra tekrar evlenmiş yine bir sarışın arkadaşımızın konusunda verip veriştirdi
Ve konusu sırf bu yüzden kapandı.
Demek ki kendi stres atmaya geliyo ki bizi de öyle sanıyor

Bu konu sahibi sadece hamile ona gösterdiği duyarlığı , aldatılmış ama gerekeni yapmış bi kadına niye göstermedi
Ha bu konu sahibi kendi gibi kıskanç, onunla benzeşiyo diye değil mi ?
Sonra da acımasız biz olalım , peh

NOT : O sarışın ve güçlü kadının da nickini biliyorum ama rahatsız olur diye yazmak istemedim şu an

Bence konu sahibi kendini yanlış ifade etti Akasya. O yüzden böyle anlaşıldı.

Sana göre öyle bir durum yok ama o kadın şu anda o kadıni kıskanma geçiriyor sadece bunu demek istedim belki onun icin hayati mesele
hamileyken bunalıma girip kendini öldüren de var herkez aynı duyguları Yaşamaz ki ben böyle şeyler yaşamadım allaha şükür problemsiz gebelikler yaşadım ama psikolojik olarak sıkıntı cekenleride anlayabiliyorum..
hadi hayati meseleye 100 tane yorum bekliyorum :)
Herneyse bu böyle uzar gider inşallah bu takıntınızın boş bir kurunu olduğunu anlarsınız eğer tam aksi ise de eşinizin bir ilgisi olduğunu hissedersiniz açık açık konuşun esinizle. Kuruntularla hayat geçmez. İyi gunler

Evde sortla askiliyla geziyorum, hava sicakken hava girsin diye perdeyi aciyorum, annemle balkonda sigarada içiyoruz. Eger biri bana sizin gozunuzle baksa gozunu oyardim. Ne hakla benim evimi , giydigmi, sigarayi nerde içtiğimi gozetleyebilir. Kocaniz bakiyorsa bu kocanizin sorunudur. Evde perdeleri kapatip kazakla mi dolasacagiz? Kocanizin nefsine müdahale edemeyince milletim evine mi karisiyorsunuz

o kadar yakınmı kı yanı ap acık egıldıgını kalktıgını nereden goruyorsunuz?
benımde mutfak tarafımdakı komsum bahce var aramızda ( ben orta kattayım o benım bır ustum karsı) bır gun ust komsumuza ve akrabamıza benım sortla ve gobegı acık balkona cıktıgımı esı gorurse cok kızacagını soylemıs.

bu nasıl bı cumle anlamadım kadını hıc gormuyorum panjurları bıle hep kapalı kendılerı carsaflı ama ben onlara gore yasamak zorunda degılım bende komsuma bızı gozetlemesın dedım burası benım evım ıstedıgım gıbı davranırım dedım. sonuc olarak bende hıc bısey degısmedı , ben yıne hayatıma ıstedıgım gıbı devam ettım

aynı komsu daha oncede esımın balkona sortla cıktıgını soylemıstı , o zaman hıc bısey soylememıstık cok ıstıyorsa gece konduda yasar ne dıyım

Sen benim oturdugum evde ve semtte otursaydin demek ki kocani uyku bandiyla gezdireceksin :)
Simdi canim sen fark ettiysen kocan hayli hayli fark etti
basligin da sarisin kadin degil....gozu disarda kocam olmaliydi

Kafa bu! Hayretler içindeyim.Kadın kuyruk sallayınca tecavüze uğraması normal yani hani tavır derken?

aynen aynennn. bende bende...
neyseki sarışın değilim

Tatlım. bu durumdan rahatsızsan yapabileceğin tek şey eşini balkona çıkarmamak, Yani karşı balkonda rahat giyimli bekar bir erkek olsaydı balkonda da sigara içiyor olsaydı sanırım kocan sana sakın o balkona çıktığını görmiyim diye direktifler verirdi seninde yapabilceğin tek şey bu

hayır niye bu kadar bayanın üstüne gittiniz ve gidiyorsunuz anlamadım..birşey tuhafına gitmişki bu konuyu açmış..tabii ki kendi eve nasıl isterse öyle dolaşır balkanona çıkar..ama karşında bir adam varkende gayet rahat ise BUNU BİR DÜŞÜNÜRÜM bende...

1.kadın adamı göre göre yapıyor ise ?????
2.adam kadının giyimini ve tavırlarını görüp yine gidip orada oturup sigara içiyor ve bakyor ise de ???????
3 KADIN HAKLI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…