karşı evdeki sarışın kadın...

• Konu Sahibi Konu Sahibi blue_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence de yani, buraya başka bir kelime de ekleyecektim ama herkes bir olup kocişlerinin öyle olmadığını savunacaklardı. Öyle bir niyeti olan kadının hakkından gelirsin ama durduk yere elin kadınını böyle yaftalamak çok ayıp bir şey.

Hayir sanki bir de evinde erkek olan disari bakmaz diye bir kural mi var? Evinde karisi var ama kocaniz gozune kestirmisse gozlerini baglasaniz da yine bakar.

yanliz siz kadini gozetliyorsunuz farkında misiniz.

benim evimde karsiyla dipdibe evimde gayet rahat giyiniyorum hareketlerimde gayet rahat. orasi benim evim, bakmasinlar efendim

bikere kadin sarisin.bastan hata..sari sac demek kotu kadin demek..yil 2015 hala bu zihniyet var demekki..bnde sarisinim balkona girip cikiyrm gun icinde..karsi komsu bnm icin ne diyodur acaba .acilen saclarimi boyatmaliyimm

yahu bu kadınlar iyice bir' garip oldular.
kadının kendi evi. ister açık giyinir ister anadan üryan dolaşır.
siz kadını bırakın eşinize o balkonu yasaklayın çok takıyorsanız bu meseleyi.

abartı gibi gelicek şu yorum ama belli olmaz ya . ben artık kimseye güvenmiyorum . yalnız ve güzel bir kadınsa mutlaka eşinin dikkatini çekmiştir .sadece eşinin değil yalnız o mahalledeki erkeklerin dikkatini çeker . türk toplumu böyledir maalesef . önemli olan kadının tavrı . kadında rahat biriyse bilmiyorum kötü yorum yapmak istemiyorum ama neyse ..

sarışın kadın diye niye belirtildi acaba? sarışınlarda ayrı bi potansiyelmi oluyor? çakma yada orjinal olmasının önemi varmı?

gerekirse eşinize rahatsızlığınızı dile getirip arka balkonda içmesini soyleyebilirsiniz,yani kadının giyim tarzına mudahale edemeyeceğinize göre en mantıklı bu görünüyor.

ne var ki bunda allah aşkına yaa .benim karşı komşum da atletiyle sürekli camda sigara içer bende karşısında çamaşır falan asarım yapacak bişey yok.art niyetli olmayın bu kadar

Ben dışarıda askılı giyiyorum doğal olarak evde de giyiyorum ama eşim balkona çamaşır asmaya askılıyla çıkınca deliriyor.
Gideyim de söyleyeyim bari "herif herif ben sarışın değilim esmerim bir şeycikler olmaz merak etme!" diye.

Sen farkindaysan, eşin kesin farkindadir. Erkeklerden kacmaz

Kapalı bir kadın ama bıyıklarından gördüğüm kadarıyla esmer diyorum, al işte bende bir kadına bıyıklı dedim gene cazgır tarafım ağır basmaya başladı
aynı zamanda da oldukça pasaklı pala bıyıklı komşu kadın

hayır kk de klozete kondom atıp tıkayanı duydukta pencereden atanlarda varmış

(kusma smileyi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…