- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Bence de yani, buraya başka bir kelime de ekleyecektim ama herkes bir olup kocişlerinin öyle olmadığını savunacaklardı. Öyle bir niyeti olan kadının hakkından gelirsin ama durduk yere elin kadınını böyle yaftalamak çok ayıp bir şey.hay ağzınla bin yaşa ya.. bize sevdiğimiz için dünya yakışıklısı gelebilir ama belki çoğunluğun dönüp bakmayacağı kocalarımızı bir de herkesin gözü üstündeymiş de insanlardan sakınmak için kendimizi paralamamız gerekiyormuşçasına davranan kadınlara ayrı ifritim zaten.. ben eminim ki konu sahibinin kocası o komşu kadını görmemiştir bile..
Benim üst komşum yukardan kullanılmış kondom attı geldi pervaza yapıştı ben bunu neye yorsam mesela
Evde oğlu falan var mı?
Belki genç korkudan balkondan atmıştır
yuh yaaa sokağa mı sallıyor fransızların bir zamanlar .... larını salladığı gibi
Canim kondomu atan kadın sarışın mi esmer mi kumral mi?ona göre yorum yapabilirim.En büyük çocuk kız, 13 14 yaşlarında ay Allahım başlara verme çok zor
selam hanımlar...
konuya nerden girsem nerden başlasam bilemiyorum.karşı apartmana yeni bir aile tasındı.ama evde hiç erkek görmedim.sadece sarısın bir bayan ve 2 yasında bir çocuk var.bayan evli mi bekar mi bilmiyorum. Ama benim takıldığım konu şu eşim balkona sigara içmeye çıkıyor.ve ben bu bayan mutfakta is yaparken bir kaç kere perde sonuna kadar açık bir şekilde eğilip kalkarken gördüm. Giyimide rahat bir bayan.bir günde eşim sigara içerken balkona çıktım bayana karşıda balkona çıkmış esime doğru oturuyor sigara iciyordu.çok sinirlendim.esime arka balkon kullanmasını söyledim ama sebebini söylemedim. Eşim bi kaç gün sonra tekrar on balkonda içmeye başladı. Kadının farkında mi bilmiyorum.içim içim yiyor hamileyim ve bir oğlum uz daha var.sizce boşuna mi kuruntu yapıyorum yoksa takip etmeli miyim.
Canim kondomu atan kadın sarışın mi esmer mi kumral mi?ona göre yorum yapabilirim.
aynı zamanda da oldukça pasaklı pala bıyıklı komşu kadınKapalı bir kadın ama bıyıklarından gördüğüm kadarıyla esmer diyorum, al işte bende bir kadına bıyıklı dedim gene cazgır tarafım ağır basmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?