karşı evdeki sarışın kadın...

• Konu Sahibi Konu Sahibi blue_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kadinlar lütfen sarışın olmayın saçlarınızı siyaha boyayın ve eviniz dahi olsa edepli giyinin, milletin kocişini yoldan çıkarmayın.ha mumkunse de balkona hiç çıkmayın

kırmızı oje ve ruj ek olarak topuklu ayakkabı olayını da bırakmak lazım ey kadın milleti.

Önemli olan kadının tavrı niye olsun, adam adam olsun önce. Evliyse evli gibi dursun yoksa kah sarışın kah kumral fark etmez yani

Camdan cama olmaz bu iş, en kısa zamanda bir kek yapıp hosgeldin babında kapısı çalınıp ağzı aranmalı, dul mu bi kere kilit soru bu, dibi gelmiş mi, gelmemişse kadın bakımlı demektir dio gelmeden kuaföre gidenlerden, eyvah eyvah

Hadi diyelim karşı balkondaki kadın eğilip bükülmedi hatta kapalı giyindi
Eşin işe giderken hiç mi sarışın ya da açık giyinen kadın görmüyor, sen bi de bunları düşün bence
E yanında sende yoksun balkondan balkona bakmaktan daha tehlikeli bir durum değil mi

Kadın kocanıza arkasını dönerek sigara içse bu sefer de "Bi' tarafını kocama dönerek sigara içti" diyecektiniz muhtemelen. Kocanız ilk gördüğü sarışın kadında kötü yola düşecekse vay hâlinize.

konu sahibesi içten içe eşine güvenmiyor karşı komşunun sarışın yalnız hoş bir kadın olmasını bahane ediyor
sanki eşinin gözü dışarıda değil de kadın kışkırtıyor gibi

Koalina kusura bakma ama ben snein eşine çok gülüyorum
Herşeyi tezat mı komik mi desem bilemedim
Dışarıda askılı giyen balkonda tesettüre mi girsin bi de seni işe bırakmasına çok gülmüştüm , ilahi

Haaa saci sari koca yok hemen senin kocana asilacak bi tip di mi? Bence kocani paketlere sarip sarmala evde bi koseye sakla cunku sana bi sir vereyim disardi da sarisin bekar hatun dolu sosyal hayatta kimler kimler kocana karsi sigara iciyodur kim bilir

Kadın can havli birsey sormuş soracağına pişman etmişsiniz vallahi böyle bir sürü insan can sıkıntısı ile içinden geçenleri soyleyiveriyor ve burda bu kadar dalga geçilince birdaha siteye gelmiyorlar. Herkezin derdi ayrıdir arkadaşlar kadın hamile duyguları zaten karışık iyiye yönlendirmek daha güzel olmaz mı
İnsan derdini yazamaz hale geldi herseyi 4 4luk o kadar çok kadın var burda gelip birde dalga geciyorlar milletle

Can havli mi yok artık

Şirinler de ki şirine şirin köyünün tek kızı . Neden ? Çünkü onu gargamel yarattı ve saçları siyahti daha sonra şirin baba onun saçlarını sarı ya çevirdi iyi bir şirin haline getirdi . Şirineyi hele de o sari saclarini kim sevmez ? Diyeceğim o ki bizlere aslında siyah saçın kötü olduğu biri kötü olunca kara biri olduğu ama sarı saçlı olunca iyi olunacagi cigli filmlerde bile bir sekilde empoze edilemeye çalışıldı . Daha sinras arisin rus kadinlari ulkemize geldiler gittiler. Bu severde sarisin sacin ilgi dikkat cektigini hayranlik uyandirdigini dusunmeye basladik. Hem iyilik hem guzellik hem dikkat çekme bakimindan iyice gozumuz boyandi .nice insanlar saçlarını sarı ya boyatti.ne esmerler sarı saç uğruna kelligi göze aldı . Ama bambaşka bir sorunu da beraberinde getirdi .Kıskanç Türk kadınlarının sarı saçlı kadınlardan kocasını nasıl sakınacaginı. Konuda bunu görüyoruz . Ve herkesde algı yarattığı için görüyoruz ki burdada konuda ki sarışın kadın kelimesine bu kadar takılı kaldık yorumları ona göre yönlendirdik. Konu sahibi size tavsiyem rahat olun hayat akıp gidiyor. Insanlar rahat bırakın . Hersey olacağına varır .

Değişik bi düşünce yapısı var ben de nasıl davranacağımı şaşırdım
Aynı sokağa aynı bluzla çıkınca sorun yok ama balkona çıkınca büyük mesele Balkon da fransız yani bir tek çamaşır için çıkılıyor.
Faceden bana biri yazsa "öff engelle gitsin" der sallamaz, garson suyumu açıp bardağa dökse "senin yanında kocan varken niye garsona açtırıyorsun" diye küser

siz sürekli kadını mı gözetliyorsunuz ya hayret ettim
evde kim var kim yok, kadın hangi odada ne iş yapıyor, bugün ne giymiş falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…