Karsi komsu darp etmeye çalışıyor

Bahsi geçen şahsın sıfatı karşı komşu değil, kardeşiniz. Neden karşı komşu diye açtınız komşunuz değil sizin akrabalık bağınız var hani? Detayda da ne dediğiniz belli değil sinirliyken mi yazdınız anlamadım, anlaşılmıyor hiçbir şey

Evet kardeşim evli karşı dairede oturuyor on yıldır ama konuşmuyoruz hiç.ben hiç muhatap olmuyorum.babamin arsası var üzerinde kaçak ev yapılmış normalde diğer kardeslerinde oturma hakkı var ama kimseyle konuşmadığı için sürekli böyle bizi rahatsız ediyor .kardeşlerimi yildirmaya çalışıyor. Sorun şu ki bu kişi kardeş olarak sildim zaten ben şikayetçi olmak istiyorum mahkemeye verebilirmiyim evimize zorla girip bize saldırdı eşyaları fırlattı şahit var mahkemeden sonuç alirmiyim avukat tutsam işe yararmi

Ben nedense kardeşinizin kışkırtıldığını düşündüm. Keşke memuriyeti yansa cümlenizde kalbinizin fesat ve kinci olduğu hissi uyandırdı. Kusura bakmayın ama sizde çok masum değilsiniz bence. Durup durup sessiz sakin dururken size saldırmıyordur sanirim kardeşiniz.
Evet haklısınız belki kinciyim ama bu bir degilki on yıldır böyle cikmiyor evde yokken gelip valizlerden kıyafet çanta ayakkabı alıyor.biktim artık

Bu bugün okuduğum kardeşler arasındaki mal-mülk davalı ikinci konu…Kendi annem,babamda kardeşleriyle benzer durumlar yaşadılar hatta babam ablasıyla hala küs…Bizim ailede de var böyle bir paragöz rezil…Ana baba daha hayattayken neredeki ev ne kadar değerlenir utanmadan onun hesabını yapıyor, kimsede demiyor ki çalışayım kendim alayım. Kim ne yapıyorsa yapsın… Üstelik anne-baba daha hayattayken yapılıyor bu kavgalar..Ne acı ya, resmen evinle rezil oluyorsun. Allah sabırlar versin, gerçekten çok acı…
Bir dahaki saldırısında video çekin mutlaka. Ve polis çağırın anında. Sonra isterseniz delillerinizle şikayetçi olabilirsiniz. Kapıya dayandığında dahi video çekin gözetleme deliğinden. Öğretmense yayılmasından korkar belki. İnsanların gözünü mal hırsı para hırsı bürümüş resmen…Babanızın yerinde olsam varımı yoğumu yetimlere,hayvanlara,yoksullara bakan vakıflara bağışlardım.

Herhangi bir kanıta ya da görüntüye ispata ihtiyacınız yok. Emniyet bölgesindeyseniz emniyete, jandarma bölgesindeyseniz jandarmaya gidin başvurun, şikayetçi olun ve uzaklaştırma talep edin.
Bir sorunuz olursa yazabilirsiniz

Babamın verdiğini begenmiyor.kamera için geç kaldım. Sürekli duvarlara vuruyor hakaret eder bizi herkese rezil ediyor.keske memuriyete yansa
Sonra bana diyorlar ki çocuğa neden kardeş yapmıyorsun... Aman böyle ilişkileri olacaksa kalsın..

Konu ile içerik uymuyor sizin sorununuz kardeşim bizi huzursuz ediyor gibi bişey. Ya siz gideceksiniz apartmandan ya o. Başka çaresi yok

klasik bir miras kavgası. Konunu anlatırken belirtseydin. Daha makul yorumlar yapılabilirdi

Konu sahibi,konuyu doğru düzgün anlatmıyorsun. Taksit taksit yazıyorsun. Genel olarak aranızdaki sorun nedir? Kardeşin senden ve babandan ne istiyor? Olayların bu noktaya gelmesinin illa ki bir sebebi vardır. Yanlış anlama ama ben seninde söylemediğin bazı şeyler seziyorum bu konuda nedense🤷🏻‍♀️

Whatsapp yazışması gibi bir cümle yazıp göndermeseniz keşke.

Komşu kavgası değil bu, miras/para kavgası. Kameraya çekin. Ben olsam daha şimdiden şikayete giderim. Beni yönlendirirler delil olarak şunu getir diye.

Konuşmuyor babamla bi kus bi barışık bende sürekli bizi taciz etmesinden biktim babamın parasını abime verdiğini sanıyor yok öyle birsey gözü doymuyor
Maasli kadin nepara hirsinagirmis acaba esi calismiyor mu bu nasil aile ne saldiriyor millete

İyi de kardeş bu komşu kavgası değil bariz para miras bölüşme kavgası. Kardeşinizden şikayetçi olabilirsiniz elbette. Ama bu para konusunda da şeffaf olmadığınızı düşündüm nedense. Kimse kimsenin evini başına yıkmaz durduk yere

Kamera için geç kaldım yazmışsınız. Çünkü sürekli bunlar olmuyor değil mi? Sürekli oluyor diyorsunuz ama şikayet etmek için yarın geç mi diyorsunuz. E bir dahakine çekin? Hep oluyormuş madem.
Şu konuları açarken tam açsanıza yahu. Komşu yazmışsın neler çıktı. Bu sefer de sorun ne onu öğrenmeye çalışıyoruz🤦🏻‍♀️

Herkese iyi geceler. Benim meselem aslında çok karışık ama öğüde ihtiyacım var.karsida kız kardeşim kocasıyla oturuyor evde babamın kira da vermiyor.kardesim bir hafta iki hafta geçmez sürekli kapıda hakaret eder üstümüze saldırır.

Kocasına aynı şekil de üstümüze çok yürüyor.babam yaşlı.

Bugün de evin içine girip bana saldırmaya çalıştı tuttular.sahidim var.aksam üstü oldu
Ben şikayetçi olabilirmiyim geçmi kaldım
Mahkemeye verebilirmiyim
Bunu sürekli olarak yapıyor

Hatta babamın üstüne yürüdüler etraftakiler de görmüştü ne yapabilirim
Ne yaratıklar var ya, benımde benden yasca buyuk kuzenım dayımın ustune yurumus yumruklamıs hastanelık etmiş, polis geldi dayım sıkayetci olmadı, keske olsaydı da o serefsiz dunyanın kac bucak oldugunu gorseydı, ustune yurumesının nedenı de ne biliyor musunuz, yengem temizligi cok sever kendı kapı önunu paspalıyordu, neymiş butun pislik onun kapısının onune gelmiş............. Hayır goremeyesiceler
O yuzden sıkayet edin ama delil lazım

Bir sebebi vardır elbet anlatmak istemiyorsunuz sanırım. Mahkemeye verin gerekirse kamera taktırın o görüntüleri verirsiniz diğer şekil ses kaydı, video da yasak diye biliyorum.

Back
X