- 15 Eylül 2018
- 1.154
- 2.065
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısınız belki kinciyim ama bu bir degilki on yıldır böyle cikmiyor evde yokken gelip valizlerden kıyafet çanta ayakkabı alıyor.biktim artıkBen nedense kardeşinizin kışkırtıldığını düşündüm. Keşke memuriyeti yansa cümlenizde kalbinizin fesat ve kinci olduğu hissi uyandırdı. Kusura bakmayın ama sizde çok masum değilsiniz bence. Durup durup sessiz sakin dururken size saldırmıyordur sanirim kardeşiniz.
Sonra bana diyorlar ki çocuğa neden kardeş yapmıyorsun... Aman böyle ilişkileri olacaksa kalsın..Babamın verdiğini begenmiyor.kamera için geç kaldım. Sürekli duvarlara vuruyor hakaret eder bizi herkese rezil ediyor.keske memuriyete yansa
Geldiyi zaman ses kaydı veya kameraya çek delilin olsun şehidin de varmış şikayetçi olBunu yapan öğretmen ayrica
Şikayetçi olabilirsiniz.evi kiraya verip taşınabilirsiniz.Babam söylenir ama şikayetçi olmaz ben olcam
Maasli kadin nepara hirsinagirmis acaba esi calismiyor mu bu nasil aile ne saldiriyor milleteKonuşmuyor babamla bi kus bi barışık bende sürekli bizi taciz etmesinden biktim babamın parasını abime verdiğini sanıyor yok öyle birsey gözü doymuyor
Ne yaratıklar var ya, benımde benden yasca buyuk kuzenım dayımın ustune yurumus yumruklamıs hastanelık etmiş, polis geldi dayım sıkayetci olmadı, keske olsaydı da o serefsiz dunyanın kac bucak oldugunu gorseydı, ustune yurumesının nedenı de ne biliyor musunuz, yengem temizligi cok sever kendı kapı önunu paspalıyordu, neymiş butun pislik onun kapısının onune gelmiş............. Hayır goremeyesicelerHerkese iyi geceler. Benim meselem aslında çok karışık ama öğüde ihtiyacım var.karsida kız kardeşim kocasıyla oturuyor evde babamın kira da vermiyor.kardesim bir hafta iki hafta geçmez sürekli kapıda hakaret eder üstümüze saldırır.
Kocasına aynı şekil de üstümüze çok yürüyor.babam yaşlı.
Bugün de evin içine girip bana saldırmaya çalıştı tuttular.sahidim var.aksam üstü oldu
Ben şikayetçi olabilirmiyim geçmi kaldım
Mahkemeye verebilirmiyim
Bunu sürekli olarak yapıyor
Hatta babamın üstüne yürüdüler etraftakiler de görmüştü ne yapabilirim