canım sen hangi arabistan'dan bahsediyorsun ya benim annem hacca gitti.orada kadın sürücü çok fazlaymış,polislerin çoğu da kadınmış.müslüman ülkeleri kötüleyip durmayın.bu dini bu durum değil düşünce yozluğu,hoşgörsüzlük.
Bizim de mutfağımız camcama...
Aksi gibi,karşı aprtmanın ana balkonuna denk geliyor ve sürekli balkonda oturuyorlar.
Bizde tam tersi oldu.
Daha önce mutfakta stor vardı ama çoğu zaman yarı açık duruyordu.
Eşim birkaç kez yarı çıplak yakalanınca,buraya başka bir perde takalım,yoksa kadınlar beni sapık sanacak dedi :)
Gittim en kalınından bir tül ve güneşlik seçtim.
Tül o kadar kalın ki,ışık yanmıyorsa hayatta evin içini göstermiyor.
Şimdi senin eşin yarı açık stordan görünebilirim diye önlem almak istemiş, bu ince düşüncesinden ötürü içinde art niyet mi taşımış oluyor.
sana yazdigimi dusunmuyorum , sen nerden ciktin ??? herkesle tartismam !! kustahlasma daha makbulee gecerr!!!!!!!!!!
Bizim eskiden oturduğumuz evde tam karşımızda kalabalık bir aile otururdu. Bekar dul yada öğrenciler değil. Aynı şekilde perde tül çekmezlerdi, pencerelerindeki tüller süs gibi dururdu hiç örtmezdiler evde bildiğiniz don atlet dolaşırlardı balkona o şekilde çıkarlardı. Evlerimiz yakın olduğundan balkona ya da cama çıkınca direkt dikkat çekiyordu. Kadın memesi dışarda gayet rahat çocuğunu emzirirdi memesi açık öyle yatardı camın önünde. Çocuklar için balkona kurdukları salıncaklara adamlar oturur sallana sallana etrafı dikizlerlerdi. Babam balkona çıkmayın adam yine orada diye bizi uyarırdı. Ailecek en çok bundan rahatsız olurduk. Ben küçüktüm o zamanlar ama "görüntü kirliliği resimler" hafızama kazınmış gibi. Bu konuda evden attırmak gibi bir amaç için uğraşmadık, bir müddet sonra taşındılar zaten. Ama onların sayesinde biz rahatça balkona çıkamazdık. Bence bu olayda da evden attırmak yanlış bir tutum. Çok fazla rahatsızık vermiyorlar sanırım. Eğer fazla rahat dolaşıyorlarsa, etrafı dikizliyorlarsa uyarabilirsiniz.
anılarınızı okuyunca benimde aklıma geldi, çok eskiden oturduğumuz evin karşına ev yapıldı, kiracı değiller ev sahibi yani, iki erkek ve aileleri aynı evdeydi, kaynana falanda tabii, erkekler bildiğin slip donla dolaşırdı balkonda falan gayet rahat, birisinin iki karısı vardı, sabah akşam karılarını tatratklarlardı kızlarını falan balkonda, saçlarını çeker iterlerdi, büyük kız sürekli bi köşeye siner ağlardı balkonda, balkonda bunlar oluyosa kimbilir içerde neler oluyodu yani, tabii bu garip komşulardan sonra bizim ön balkona çıkmamız hayal oldu, tente perde olsa bile sesleri duyuyosun çünkü, allahtan çok kalmadık o evde.
Hadi arkadaşlar perdeler fora, İran'a benzemek yok.
Perdelerini açık tutmayı alışkanlık edinmiş komşularınızı donla, boxerla, atletle, sütyenle görmek istemiyorsanız da lütfen perdelerinizi sıkı sıkı örtün, hatta mümkünse pencerelerinizi kapattırıp duvar ördürün, işte o zaman çağı yakalayacaksınız.
bızım yurdun karsısında da erkekler otururdu perdeler sureklı fora tabi:)bı gun bıle nıye hep acık bunların perdelerı demedık. bız para verıyoruzda onlar öpücük mü veriyor sankı ısteyen acar ısteyen kapatırdı. hatta gece yandım ulaaannnn dıye bagırırlardı olur boyle seyler cok takmamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?