konu sahibesi ve ailesinin sanırım işleri güçleri yok canı sıkılan emekli kesiminden. adamlar sizi şikayet etse yeridir yani. ne bakıyosunuz insanlara ? size bir yanlşları mı olmuş laf mı atmış taciz mi etmiş ? hiç birşey yok.. sanırım kendinizi cok beğeniyorsunuz ki abilerin bile size bakabileceğini düşünüyorsunuz. oruc oruc size en güzel duayı ediyorum Allah ailene ve sana akıl versin
he sandalye koyup oturup ne yaptıklarına bakıyoruz size ne diyorum üst ve alt komşumuz da dedi tek biz değil biri var özellikle dikkatli dikkatli bakıyor diye
devir kötü devir ne haberler çıkıyor haberlerde insan kimseye güvenemiyor bu devirde ne olucağı belli değil ilerde seninde kızın olursa umarım beni o zamn anlarsın
hadi diyelim attırdınız vicdanınız rahat olacak mı çok merak ediyorum
o zaman keyifli keyifli oturabilecek misiniz evinizde
kızımızın olmasına gerek yok burada ki yaş ortalaması + 65 değil
bizde genciz merak etmeyin bi tek size bakmıyorlar yani bu hayatta
valla beni ufak birşeyden polise şikayet etseler ben dikkatli dikkatli bakmak yerine daha farklı şeyler yapardım
siz dua edin de bi gün fena birisine çarpmayın nerden geldiğinizi şaşırırsınız
milletden rahatsiz oluyorsan gideceksin mustakil ev alcaksin bahceli duvarlarla orgulu vs , baskasinin hayatini bu sekil ve bu nedenle kisiklayamazsin bu ne curret , evet baskalarini kendileri gibi saniyorlar!!!!!!!!!!!!!!!!!! , buu neeeyaaa karsi cins ocu degil bu ne abarti , bekarlara dullara sakin ev verilmesin hatta ne istiyorsunuz amaciniz nee millet niye size uysun turkiye de bu diretme niye herkes ben yolumda olmaliii ,, vallahi yollar acik arabistana dogruu orda kadinlar kapali duvarlar arkasinda yasiyorlar , oyle bekarlar heryere giremez,kadin disari degil araba bile kullanamaz buyrun yaa biz mutluyuz boyle isteyen gitsin orayi turkiyeye getirmeye calismasinlar
hadi diyelim attırdınız vicdanınız rahat olacak mı çok merak ediyorum
o zaman keyifli keyifli oturabilecek misiniz evinizde
kızımızın olmasına gerek yok burada ki yaş ortalaması + 65 değil
bizde genciz merak etmeyin bi tek size bakmıyorlar yani bu hayatta
valla beni ufak birşeyden polise şikayet etseler ben dikkatli dikkatli bakmak yerine daha farklı şeyler yapardım
siz dua edin de bi gün fena birisine çarpmayın nerden geldiğinizi şaşırırsınız
Konuları çarpıtmakta üzerimize yok
konunun ana noktasi ne diyorsun yaa
neyse hadi hadi ....
Size hadi hadi...tartismasini bilmiyorsaniz hic yorum yapmayin bence daha makbule gecer.
tek biz değiliz ve bizim üst ve alt katımızda oturuanlarda şikayetçi bu durumdan
umarım hepinizin evinizin karşısına bekarlar oturur ve gözlerinizi dikip dikip bakarlar ve rahatsız olursunuz perdeler açık hodri meydan otururlarda o zamn görürüm ben sizi
sonrada dersiniz bunlarda hiç mi düşünce yok arkadaş aile evi var karşıda bari tülü çeksinler diye
he sandalye koyup oturup ne yaptıklarına bakıyoruz size ne diyorum üst ve alt komşumuz da dedi tek biz değil biri var özellikle dikkatli dikkatli bakıyor diye
devir kötü devir ne haberler çıkıyor haberlerde insan kimseye güvenemiyor bu devirde ne olucağı belli değil ilerde seninde kızın olursa umarım beni o zamn anlarsın
milletden rahatsiz oluyorsan gideceksin mustakil ev alcaksin bahceli duvarlarla orgulu vs , baskasinin hayatini bu sekil ve bu nedenle kisiklayamazsin bu ne curret , evet baskalarini kendileri gibi saniyorlar!!!!!!!!!!!!!!!!!! , buu neeeyaaa karsi cins ocu degil bu ne abarti , bekarlara dullara sakin ev verilmesin hatta ne istiyorsunuz amaciniz nee millet niye size uysun turkiye de bu diretme niye herkes ben yolumda olmaliii ,, vallahi yollar acik arabistana dogruu orda kadinlar kapali duvarlar arkasinda yasiyorlar , oyle bekarlar heryere giremez,kadin disari degil araba bile kullanamaz buyrun yaa biz mutluyuz boyle isteyen gitsin orayi turkiyeye getirmeye calismasinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?