karşı komşu sıkıntısı

he sandalye koyup oturup ne yaptıklarına bakıyoruz size ne diyorum üst ve alt komşumuz da dedi tek biz değil biri var özellikle dikkatli dikkatli bakıyor diye
devir kötü devir ne haberler çıkıyor haberlerde insan kimseye güvenemiyor bu devirde ne olucağı belli değil ilerde seninde kızın olursa umarım beni o zamn anlarsın

Son düzenleme:
Diyelim ki rahatsız edici bir durum var ortada..

Iletişim kurmayı bilmez misiniz siz?

Bütün adımları atlayıp polise şikayet etmeye, evden attırmaya vardırmışsınız.

Patates, soğan atma olayında da yine bütün adımları atlamışsınız, hemen polise şikayet!

Insanlara konuşma özelliği neden verilmiş acaba?

hadi diyelim attırdınız vicdanınız rahat olacak mı çok merak ediyorum

o zaman keyifli keyifli oturabilecek misiniz evinizde

kızımızın olmasına gerek yok burada ki yaş ortalaması + 65 değil

bizde genciz merak etmeyin bi tek size bakmıyorlar yani bu hayatta

valla beni ufak birşeyden polise şikayet etseler ben dikkatli dikkatli bakmak yerine daha farklı şeyler yapardım

siz dua edin de bi gün fena birisine çarpmayın nerden geldiğinizi şaşırırsınız

milletden rahatsiz oluyorsan gideceksin mustakil ev alcaksin bahceli duvarlarla orgulu vs , baskasinin hayatini bu sekil ve bu nedenle kisiklayamazsin bu ne curret , evet baskalarini kendileri gibi saniyorlar!!!!!!!!!!!!!!!!!! , buu neeeyaaa karsi cins ocu degil bu ne abarti , bekarlara dullara sakin ev verilmesin hatta ne istiyorsunuz amaciniz nee millet niye size uysun turkiye de bu diretme niye herkes ben yolumda olmaliii ,, vallahi yollar acik arabistana dogruu orda kadinlar kapali duvarlar arkasinda yasiyorlar , oyle bekarlar heryere giremez,kadin disari degil araba bile kullanamaz buyrun yaa biz mutluyuz boyle isteyen gitsin orayi turkiyeye getirmeye calismasinlar

bunlarin vicdani akli fikri gorusu etlerde basliyor, assaglarda basliyor!!! aaaa

Konuları çarpıtmakta üzerimize yok

Hani bir laf vardır.El yumruğunu yemeyen,kendi yumruğunu balyoz sanır.

Aynen öyle bu durum.

Şikayet etmek ya da apartmandan imza toplamak yerine onlarla konusmayı deneseniz. Rahatsız oldugunuzu bilseler belki biraz daha dikkatli olurlar eger olmazsa diger şeylere başvurulur. Direk onları evlerinden etmek çok ayıp Çok şükür şimdi ev sahibiyiz ama kiracı olmanın zorlugunu da biliriz. Empati kurun biraz

biraz hoşgörülü olalım genç onlar..iletişim kurmayı deneyin inanın bazen mucizeler yaratabilir.benzer bir sorunu görümcem yaşadı.gençlere tül perde hediye etti eski :) çocuklarda teşekkür ederek taktılar.

Size hadi hadi...tartismasini bilmiyorsaniz hic yorum yapmayin bence daha makbule gecer.

sana yazdigimi dusunmuyorum , sen nerden ciktin ??? herkesle tartismam !! kustahlasma daha makbulee gecerr!!!!!!!!!!

Son düzenleme:

bazıları empatiden bahsetmiş ama bu insan acaba bizle empati kuruyormu illa onu desteklememiz mi gerekiyor desteklemeyince cok harika dileklerini bizlerle paylaşması mı gerekiyor bilemedim...

onların perdesi acıksa siz kendi perdenizi kapatın o zaman...
ayrıca sizde onları gözetliyorsunuz ki baktıklarını görüyorsunuz demekki...

ögrenci olunca günah kecisi durumuna da düşüyoruz en ufak bir tıkırtıda suçlu oluyoruz ama tabi kira vermeye gelince baya bir yoluyorlar çok ilginç bir celişki...

arkadaşım ilk mesajda bunu belirtseydin inan bu kadar tepki almzdın senin ilk mesajda anlattığın sadece prde açık geziyolar. ayrıca perde kapalıda olsa içinde kötülük olan insan tülün arkasından gizlice de izler. eğer rahatsız oluyosanız ilk önce uyarın. şikayet etmek falan hemen çözüm değil iyice zıtlaştırırsınız insanları kendinize

diğer komşularda sizinle aynı fikirde mi??

eğer sizden başka rahatsız olan yoksa babanız biraz abartıyor gibi geldi.

canım sen hangi arabistan'dan bahsediyorsun ya benim annem hacca gitti.orada kadın sürücü çok fazlaymış,polislerin çoğu da kadınmış.müslüman ülkeleri kötüleyip durmayın.bu dini bu durum değil düşünce yozluğu,hoşgörsüzlük.

Yan Apartmanda Öğrenciler oturuyor ,
Yazın sürekli balkonda otururlar , arkadaşları gelir gulerler eğlenirler oyun oynarlar yemek yerler ..
Kısaca aynı bizim yaptıgımız şeyleri yaparlar
Ama bir günden bir güne çıkıpta Biz onlara yada onlar bize '' Nie balkona rahat rahat oturuyorsun kardesım , nıe guluyorsun , niye eğlenıyorsun '' demeyiz
Denmez çünkü .. Herkezin bir yaşam alanı vardır , İnsanları çok zararü bir durum olmadıkça uyarma , yerme , şıkayet etme hakkını sahıp değilizdir..
Siz nasıl balkonda oturup yemek içmek , sohbet etmek ıstıyorsanız karşınızdakı ınsanlarda ıstıyor azıcık saygı duyun ki sizede saygı duyulsun.
Herşeyi gözünüzde buyutup sorun cıkarırsanız , sızın ıcınde etrafınızdakı ınsanlar ıcınde hayat yasanılmaz olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…