- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Ağzını yırt kesin çözüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok konuşmaaa nazifede hanım, Ağzını yırtarıııımmmmAğızlarını yırtın.
Bence herif sana yazılıyor. Kadında kıskançlık yapıp adamı darlıyo. Bahaneler üretip huzursuzluk çıkarıyorlarGünaydın hanımlar. Bir süredir tatilim ve babamın yanındayım. Bu süreçte arkadaşlarımı özlediğim için dışarı çıkıyorum,bazen geç döndüğüm oluyor fakat yaş itibariyle kimseye hesap vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum babamın da karışma gibi bir durumu yok. Geçenlerde karşı komşumuzun eşi babama “kızınız çok cevval,gece hiç korkmadan geliyor maşallah” falan demiş. Ben anlam veremedim giriş çıkış saatlerimi mi inceliyor nerden biliyor diye. Bazenleri etek giyiyorum,eşiyle de adamın kendisiyle de karşılaştığımız oluyor başta surat ekşitiyorlar sonra selam verirsem veriyorlar. Aslında esas sorun durmadan bir bahaneyle tartışma çıkarmaları ve yöneticiye şikayette bulunmaları. 2 sebepten dolayı uzuuun uzuun yöneticiye mesaj atıp şkayet etmişler. Bir insanın durmadan bunlarla uğraşması için ya ağır işsiz olması lazım ya da başka bir derdinin olması lazım. Ben hem şikayet etme durumlarından hem de dikizlemelerinden baya rahatsızım. Biraz da kendimi suçladım acaba benim yüzümden mi ters gitmeye başladılar diye. Onlar da ev sahibi biz de. Düşüncelerinizi merak ettim çünkü eve geç gelme muhabbeti birkaç kez daha geçmişti. Alakası olabilir mi sizce? Sorunu nasıl halledebiliriz?
Cama çık bi oksijen al istersenüniversite öğrencisisiniz sanırım. şu bi net benim de kız kardeşim var okuyor, babanın yada annenin evine geldiğinde o evin kuralı geçerlidir. çocuklarısınız sizi merak ediyorlar. geç gelince siz onlar arkalarını dönüp uyuyamazlar. ebeveynlik bunları gerektirir. kimseye hesap vermek demek değildir bu, ben arkadaşımda da kalsam kibarlık edip dönüş saatimi söylerim. geç geleceksem o bir geceyi geçmez. çünkü kimseyi uyurken rahatsız etmek istemem. anahtarla bile gelsem dediğim gibi aileniz sizi öyle yada böyle merak edip bekler. kaldı ki orası da otel değil belli bir düzen olmalı evlerde. ben ev arkadaşımla o yüzden anlaşamayıp evi ayırmıştım. her gece geç geliyordu paldır küldür ertesi gün erken kalkmam gerektiğinde sorun yaşadım. haa diğer konuya gelince sizinle aynı evde yaşayanlar haricinde kaçta girdiğiniz çıktığınız kimseyi ilgilendirmez.
Ortada bir sorun göremedim.Günaydın hanımlar. Bir süredir tatilim ve babamın yanındayım. Bu süreçte arkadaşlarımı özlediğim için dışarı çıkıyorum,bazen geç döndüğüm oluyor fakat yaş itibariyle kimseye hesap vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum babamın da karışma gibi bir durumu yok. Geçenlerde karşı komşumuzun eşi babama “kızınız çok cevval,gece hiç korkmadan geliyor maşallah” falan demiş. Ben anlam veremedim giriş çıkış saatlerimi mi inceliyor nerden biliyor diye. Bazenleri etek giyiyorum,eşiyle de adamın kendisiyle de karşılaştığımız oluyor başta surat ekşitiyorlar sonra selam verirsem veriyorlar. Aslında esas sorun durmadan bir bahaneyle tartışma çıkarmaları ve yöneticiye şikayette bulunmaları. 2 sebepten dolayı uzuuun uzuun yöneticiye mesaj atıp şkayet etmişler. Bir insanın durmadan bunlarla uğraşması için ya ağır işsiz olması lazım ya da başka bir derdinin olması lazım. Ben hem şikayet etme durumlarından hem de dikizlemelerinden baya rahatsızım. Biraz da kendimi suçladım acaba benim yüzümden mi ters gitmeye başladılar diye. Onlar da ev sahibi biz de. Düşüncelerinizi merak ettim çünkü eve geç gelme muhabbeti birkaç kez daha geçmişti. Alakası olabilir mi sizce? Sorunu nasıl halledebiliriz?
Farkında mısınız bilmiyorum ama babamın izin verdiğini ve karışmadığını yazmışım oraya. Takıldığım gittiğim mekanlar bellidir,eve girerken de asla ses çıkarmam ışıkları yakmam,kapıyı sertçe kapatmam vs.üniversite öğrencisisiniz sanırım. şu bi net benim de kız kardeşim var okuyor, babanın yada annenin evine geldiğinde o evin kuralı geçerlidir. çocuklarısınız sizi merak ediyorlar. geç gelince siz onlar arkalarını dönüp uyuyamazlar. ebeveynlik bunları gerektirir. kimseye hesap vermek demek değildir bu, ben arkadaşımda da kalsam kibarlık edip dönüş saatimi söylerim. geç geleceksem o bir geceyi geçmez. çünkü kimseyi uyurken rahatsız etmek istemem. anahtarla bile gelsem dediğim gibi aileniz sizi öyle yada böyle merak edip bekler. kaldı ki orası da otel değil belli bir düzen olmalı evlerde. ben ev arkadaşımla o yüzden anlaşamayıp evi ayırmıştım. her gece geç geliyordu paldır küldür ertesi gün erken kalkmam gerektiğinde sorun yaşadım. haa diğer konuya gelince sizinle aynı evde yaşayanlar haricinde kaçta girdiğiniz çıktığınız kimseyi ilgilendirmez.
Ya eve öyle sessiz giriyorum ki bazen babam bile fark etmiyor. Ayakkabılarımı asansörde çıkarıyorum siz düşünün. Karşı komşunun fark etmesi için ciddi ciddi oturup beklemeleri falan gerek beni de bu şaşırtıyor zatenGeç derken en geç kaç gibi geliyorsunuz? Yani kimseyi ilgilendirmez ama gece uyurken kapı sesinden mi rahatsız oluyorlar anlayamadim