- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Evet sanirim oyle olacak. Bugun her ihtimale karsi avukata danisacagizBuarada dun bi arkadasa hak vermistim. Polisi cagirin evinizde baksinlar. Anonim olarakta herifi sikayet edin
Çok emin değilim ama bu tür olaylarda 155 i aramanız lazım. Apartmandaki adam ekiplerde değilde atıyorum narkotikdeyse birşey yapamayabilir ama en azından ekip geldiğinde şahitlik eder. Bence çağırın.Birsey sordum ama kaynadi sanirim bilen lutfen cevap versin.
Apartmanimizda bir polis oturuyor. Sapigim is uzerindeyken ben arayip polisi cagirdigimda gelene kadar bitmis olursa diye, apartmandaki polisi cagirsak acaba tutanak tutabilir mi?
+10000tam o esnada Bi tas atacaksın camı pencereyi indirceksin
Mesai saatleri icinde degilse tutanakla mudahale edemez ne yazikki. Ama durumu bagli oldugu karakola o an bildirip eve bir ekip cagirabilir. O saatte karakoldan kim devriyedeyse cagirabilir. Biz bu sekilde cozmustuk bir siddet olayini. Esim kendisi polis olarak mudahale edemedi ancak o gun calissn ekipteki arkadaslarini arayip cagirdi. Onlar mudahale etmisti. Cunku kendisi o gun izinliydi. Bu konuyu o polise bi sorun , danisin isterseniz.Birsey sordum ama kaynadi sanirim bilen lutfen cevap versin.
Apartmanimizda bir polis oturuyor. Sapigim is uzerindeyken ben arayip polisi cagirdigimda gelene kadar bitmis olursa diye, apartmandaki polisi cagirsak acaba tutanak tutabilir mi?
O zaman şikayet edin bence. Dediğiniz gibi çoluk çocuk misafir geliyor. Yaz günü cam pencere kapalı oturulmaz ki.Kanunda yasakmis arastirdim. Mahrem bir olay yasarken gorunmemesi icin tum onlemleri almak zorundaymisiz, almadigimizda cinsel taciz olarak degerlendiriliyormus.
Bir de terasimiz var, ailece orda oturup mangal filan yapiyoruz anne babam filan, es dost arkadas akraba geliyor, ve tam karsisinda kaliyor bu herifin cami da. Allahim rezillikO zaman şikayet edin bence. Dediğiniz gibi çoluk çocuk misafir geliyor. Yaz günü cam pencere kapalı oturulmaz ki.
Karşıt görüşlere olan bu saygısızlığınızın ve tahammülsüzlüğünüzün sebebi nedir?
Ben konu sahibinin profil resmini hiç estetik bulmadım bana hoş gelmedi, dahası resmi büyütünce bir erkeğin hesabından alınmış ve ismi soyismi yazıyor, bana tuhaf geldi bu durum. Birde kadın cinayetleriyle çocuk yetiştirmeyle bunun ne alakası var ya. Ayıp mı denmiş, olamaz mı denmiş, bana estetik gelmiyor ve beni rahatsız etti, başkalarının nasıl öpüştüğünüde görmek bana haz vermez merak da etmem. Yani siz aksini düşünebilirsiniz.
O an polisi arayin sahitlerinizde olur hemBir de terasimiz var, ailece orda oturup mangal filan yapiyoruz anne babam filan, es dost arkadas akraba geliyor, ve tam karsisinda kaliyor bu herifin cami da. Allahim rezillik
Ama bu olay baya uc nokta ..bence kasıtlı olsun veya olmasın her iki durumdada büyük bir ayıp var ortada. perdenin arkasında kimin ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez ama hiçbir kimsede komşusunu görüntü veya ses kirliliği ile rahatsız etmeye hakkı yok. ben amsterdamda kaldım 3 yıl ve bilenler şaşırmayacaktır cinsel hayatı herkes perdeler açık yaşar neredeyse abartmıyorum. fakat oranın kültürüne göre ayıp değil veya kimse bundan hicap ve rahatsızlık duymaz. fakat bizim kültürümüzde bu ayıp ve bu durumu polise bildirseniz mutlaka uyaracaklardır ve biraz olsun dikkat ederler diye düşünüyroum
Perde tak gorme demenin de asagi yukari ayni zihniyet oldugunu yazmayi unutmussunuz suraciga ilistirivereyimÇok alakası var, birisi demiş ki; "Eğer bu fotoğrafı normal buluyorsanız adamın mastürbasyon yapması da sizi rahatsız etmez". Bu düşünce ile "Eğer mini etek giydiysen/ Eğer gece geç vakitte geziyorsan/ Eğer içki içiyorsan yollusundur, sana taciz/ tecavüz mübahtır düşüncesinin kaynağı aynı yer, aynı zihniyet. Burada pek çok insanın bana veya başkalarına göre saçma sapan, zevksiz profil fotoğrafları var, kimse hiçbirine karışmıyor. Sadece çıplaklık içeren göz zevkini bozuyor niyeyse. İnsan vücudundan bu kadar çekinilmesini, iğrenç bulunmasını anlamıyorum.
Kuzum ya zahmet olacak ama bu konuya cok fazla sey soyledim bir de sana soylemek icin yorma beni bi zahmet konuyu oku daSizin avatara ne demeli
Allah kolaylık versin. O kadar çok insan var ki komşuları yüzünden taşınmak zorunda kalan.Bir de terasimiz var, ailece orda oturup mangal filan yapiyoruz anne babam filan, es dost arkadas akraba geliyor, ve tam karsisinda kaliyor bu herifin cami da. Allahim rezillik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?