Karsi komsum cam acik masturbasyon yapiyor!

Buarada dun bi arkadasa hak vermistim. Polisi cagirin evinizde baksinlar. Anonim olarakta herifi sikayet edin

Sakın video çekmeyin, evi dikizlediginiz dusunulup özel hasyastas mudahaleden suçlu olursunuz.

Adınızı belli etmeden not bırakın kapıya, polise şikayet edin .

Birsey sordum ama kaynadi sanirim bilen lutfen cevap versin.

Apartmanimizda bir polis oturuyor. Sapigim is uzerindeyken ben arayip polisi cagirdigimda gelene kadar bitmis olursa diye, apartmandaki polisi cagirsak acaba tutanak tutabilir mi?

Apartmanimizda bir polis oturuyor. Sapigim is uzerindeyken ben arayip polisi cagirdigimda gelene kadar bitmis olursa diye, apartmandaki polisi cagirsak acaba tutanak tutabilir mi?
Çok emin değilim ama bu tür olaylarda 155 i aramanız lazım. Apartmandaki adam ekiplerde değilde atıyorum narkotikdeyse birşey yapamayabilir ama en azından ekip geldiğinde şahitlik eder. Bence çağırın.

Mesai saatleri icinde degilse tutanakla mudahale edemez ne yazikki. Ama durumu bagli oldugu karakola o an bildirip eve bir ekip cagirabilir. O saatte karakoldan kim devriyedeyse cagirabilir. Biz bu sekilde cozmustuk bir siddet olayini. Esim kendisi polis olarak mudahale edemedi ancak o gun calissn ekipteki arkadaslarini arayip cagirdi. Onlar mudahale etmisti. Cunku kendisi o gun izinliydi. Bu konuyu o polise bi sorun , danisin isterseniz.

Kanunda yasakmis arastirdim. Mahrem bir olay yasarken gorunmemesi icin tum onlemleri almak zorundaymisiz, almadigimizda cinsel taciz olarak degerlendiriliyormus.
O zaman şikayet edin bence. Dediğiniz gibi çoluk çocuk misafir geliyor. Yaz günü cam pencere kapalı oturulmaz ki.

Çok alakası var, birisi demiş ki; "Eğer bu fotoğrafı normal buluyorsanız adamın mastürbasyon yapması da sizi rahatsız etmez". Bu düşünce ile "Eğer mini etek giydiysen/ Eğer gece geç vakitte geziyorsan/ Eğer içki içiyorsan yollusundur, sana taciz/ tecavüz mübahtır düşüncesinin kaynağı aynı yer, aynı zihniyet. Burada pek çok insanın bana veya başkalarına göre saçma sapan, zevksiz profil fotoğrafları var, kimse hiçbirine karışmıyor. Sadece çıplaklık içeren göz zevkini bozuyor niyeyse. İnsan vücudundan bu kadar çekinilmesini, iğrenç bulunmasını anlamıyorum.

Ama bu olay baya uc nokta ..

Perde tak gorme demenin de asagi yukari ayni zihniyet oldugunu yazmayi unutmussunuz suraciga ilistirivereyim

Polis Merkezini arayın bence teshircilikten islem görür mü sorun isterseniz, şikayete bağlı olmadan uyarı da bulunup bulunamayacaklarını ogrenin.Aleni sapıklık bu kendi karısı böyle bir duruma maruz kalsa hayvan herif belkide kıyameti koparır

Bir de terasimiz var, ailece orda oturup mangal filan yapiyoruz anne babam filan, es dost arkadas akraba geliyor, ve tam karsisinda kaliyor bu herifin cami da. Allahim rezillik
Allah kolaylık versin. O kadar çok insan var ki komşuları yüzünden taşınmak zorunda kalan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…