Karsi komsum cam acik masturbasyon yapiyor!

Özgürlük dediğin şeyin sınırı başkasının özgürlüğünü rahatsız etmemektir Yani herkesin özel hayatı diyemeyiz bu durumda. Hangi yöntemle uyaracaksın?

Bu arada profil fotografimla ilgili bazen ozel mesaj da aliyorum degistir sunu diye. Herkesin profil fotosu rabia isareti olmaliymis gibi... allahim sen akil fikir ver
Keşke kendinizi savunurken diğer tarafı yermeseydiniz. İsteyen rabia koyar, isteyen öpüşen çift.
Konunuza gelecek olursam polise bildirin

Keşke kendinizi savunurken diğer tarafı yermeseydiniz. İsteyen rabia koyar, isteyen öpüşen çift.
Konunuza gelecek olursam polise bildirin
Sizde soylediniz, isteyen istedigini koyar. Ben rabia koyanlra degistir sunu demiyorsam kimse de benim profil fotografima degistir sunu dememelidir

Evli iseniz eşiniz kızsın bu resmen tacize geçiyor isim vermeden komsusuyum diyip polise durumu anlatın uyarı alacaklardır.Konyada ögrencinin biri evinde şarkı söylediği için bile evne polis geldi uyarı aldı kaldı ki bunu uyarmayacaklar.

Ne kadar iğrenç insanlar var ya, resmen açıktan taciz ediyor sizi. Bir de evliymiş, karısının durumunu düşündüm bir an çok üzüldüm.
Eşiniz eğer sinirlenip çığrından çıkmayacaksa, o birşeyler yapabilir belki ama ben çok da doğru bulmadım eşinizin müdahil olmasını, bisürü olay oluyor görüyoruz. Ne desem bilemedim, kolaylıklar diliyorum.

yapacak bişey tabi ki var polisi arayıp sapık ihbarı vermeniz hatta video foto alın mümkünse cezayı yesin aklı başına gelir

ya eşiniz gidip bi güzel saysın adama

Ne demek yapacak bir şey yok. Üniversite de arkadaşlar tamda böyle bir durumu şikayet etti tâbi ülke şartlarında adil yargılanma! sonucu adama 2000 küsürlük ceza verildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…