- 4 Kasım 2017
- 945
- 1.006
- 113
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Evim dubleks, alt katta balkonum var ve balkonumda hasir perde var ama balkon acik balkon oldugu icin euzgardan uca uca paramparca oldu. Terasin tavani yok zaten kapatilmasi imkansiz. Ailemiz arkadaslarimiz geliyor terasta oturuyoruz yemek yiyoruz karsidaki manzaraya bakin
[/QUOTE
Mesaj tekrarı.
Keşke kendinizi savunurken diğer tarafı yermeseydiniz. İsteyen rabia koyar, isteyen öpüşen çift.Bu arada profil fotografimla ilgili bazen ozel mesaj da aliyorum degistir sunu diye. Herkesin profil fotosu rabia isareti olmaliymis gibi... allahim sen akil fikir ver
Sizde soylediniz, isteyen istedigini koyar. Ben rabia koyanlra degistir sunu demiyorsam kimse de benim profil fotografima degistir sunu dememelidirKeşke kendinizi savunurken diğer tarafı yermeseydiniz. İsteyen rabia koyar, isteyen öpüşen çift.
Konunuza gelecek olursam polise bildirin
Sakın adamın gizli fotosunu falan çekmeyin hakli iken haksız olursunuz cezası varBu arada profil fotografimla ilgili bazen ozel mesaj da aliyorum degistir sunu diye. Herkesin profil fotosu rabia isareti olmaliymis gibi... allahim sen akil fikir ver
Esin bu olaya hiç şahit oldu mu?? Benim eşim olsa adamı balkonda görünce pantolonunu indirir komşu gel sıkıntıni cozeyim derdi..veya gider apartmanın kapısına gün saat olarak adamın rezilligini anlatan bir mektup asardi ..evliyim
Konu acarken lutfen profil fotolarimiza da dikkat edelim burada herseyden nem kapabilirler:))
Aman Tanrım, yine yazım yanlışı!Sizin profil fotonuz da biraz sakıncalı hamfendi
Aman Tanrım, yine yazım yanlışı!
Lazer tutsak camdanbence guzel fikir
Bence uzun namlulu silah tutluyor,her an velinimetimden olabilir korkusundan vazgeçebilirkameraya çekiliyor zanneder belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?