Karşı Komşum Çocuğunu Dövüyor

Konuya uygun değil ama güldüm gerçekten

Bana yeğenimi emanet ettiklerinde çocuk kesintisiz ağladı bazen de hiç ağlamaz ama sanki dövüyorum etlerini parçalıyorum o derece, hatta insanlar ne düşünüyor kötü bakıcı falan mı diye de korkmuştum

Ama dövenler eziyet edenler var mı tabi ki var. Şahit olursam asla affetmem direk müdahil olup şikayetimi ederim. Ama emin olmak şart.

Gozunuzle gormeden nasıl bu kadar eminsiniz ki bekarlık boyle süphecilik galiba ..Benimkiler bi seye hayır dedigim anda basıp çıglıgı kendilerini yerden yere atabiliyorlar..uykusuzlarsa daha huysuz oluyorlar..Çocuk bakmak sabır işi ..çocukta izler morluklar mı var ki eminsiniz..
anneniz size hiç bağirmadı mı siz hiç aglamadıniz mı 6yasinda çok ilginc senaryolar ..
sevme sesleri de geliyormuş kadın ögrencisiniz diye size yemek getiriyor iyi niyetli bir ev hanımı olma ihtimali yuksek..Çocugumq bagirmam asla diyenlere benim inancım yok sabredersin ama gerekiyorsa ses yukseltirsin bu hic kimseyi ilgile dirmez ..

ilk cocugunuzu döverek mi buyuttunuz veya bagirma mı sizi o donem sikayet etseler cocugunuzu alsalar nolacaktı ayrica sindi gecmise yonelik sikayet mi edelim sizi yapmayın lutfen gaza getirmeyin kadını tanimadan gozunuzle gormeden..

yani şu yorumunuz o kadar o kadar o kadar yanlış ki neresinden tutsam elimde kalır

Dehşet içerisindeyim ya
Biri görmeden bilmeden dövüyor diye konu açıyor
2 3 çocuklu kadınlar polisi ara mutluluktan mı ağlıyor diyor kendi çocukları hiç ağlamıyor herhalde köşe minderi gibi çocukları olmalı
Hane bekar,çocuk bakımından bihaber birileri dese anlamasamda anlıyormuş gibi yapıcam da o da olmuyor

Polisin malesef hicbir sey yapmayacagima o kadar eminim ki siz yine de bildirim polise. Ama kadinla da konusun bence.

Yine böyle bir olay olmuştu. Herkes duymuş çocuğun dövüldüğünü kimse polisi aramamış. Sonra karşı binadan insan evlatları farketmiş hemen polisi aramışlardı. Meğer çocuk sistematik olarak dayak yiyor, üzerinde sigara söndürülüp aç bırakılıyormuş. O sessiz şeytan komşular ise kulaklarını tıkıyorlarmış. Çocuğu çıkartırken polisler bile ağlamıştı. Bu kadar ağır olduğunu düşünmüyorum ama kapıya polis gelmesi, soruşturma başlatmaları bile şiddeti önleyebilir. 183'ü arayabilirsiniz. İlgileneceklerdir.

183'e ihbarda bulunun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın destek hattıdır. Burada bir konu sayesinde ne kadar sistemli ve dakik çalıştıklarını da öğrenmiş olduk. İsimsiz ihbarda bulunabilirsiniz, ilgileneceklerdir. Benim de yan komşumun çocuğu sürekli çığlık atıyor, annesinin "Ne oldu gene yeteerr" sesleri falan geliyor ama çığlık atarak iletişim kurmayı/dikkat çekmeyi öğrenmiş belli ki zira bebek kardeşi var, yani dayaktan dolayı olmadığı belli. Dayakla çocuk şımarıklığı arasındaki farkı seslerden anlayabilirsiniz diye düşündüm.

Ya cocugu cook canavar da olabilir belki oylesine agliyor da olabilir. Kadin canindan bezip bagiriyordur belki. Vurmasa bile cocuk aglayabilir. Ben kizima yanlislikla carpmistim bi keresinde o ara yaramazlik yapiyodu bi de. Heralde dovdum sandi baya aglamisti. 15aylik bu arada,yani dovup de kilif uyduruyor falan degilim ama. Kimi cocuk da cazgir oluyor :) hatta seviyorum o yalandan kendini zorlayp da aglama suratlarini.. eglenceli oynama sesleri de geliyorsa cocuguyla ilgilidir bence .. :/

ilk cocugunuzu döverek mi buyuttunuz veya bagirma mı sizi o donem sikayet etseler cocugunuzu alsalar nolacaktı ayrica sindi gecmise yonelik sikayet mi edelim sizi yapmayın lutfen gaza getirmeyin kadını tanimadan gozunuzle gormeden..
Saka gibisiniz valla. Benim mesajim gayet acik, aba altindan sopa gostermeye kalktiginiza gore demekki siz bu tur siddete karsi degilsiniz.
Demek siz cocugunuzu dovuyorsunuz da ondan polisi aramayin diyorsunuz, yani ben polisi arayin deyince bu kadar savundugunuza gore.

Çocukluğumdan evlenene kadar şiddet görmüş birisi olarak kimse böyle şeylere sessiz kalmasın şikayet edin polise çok kötü bişey çocukken dövülmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…