Karşı Komşum Çocuğunu Dövüyor

Çocuğa şiddet kadına şiddetten bile kötü. Kadın az çok kendini savunur ve en azından gitme şansı var. Çocuk ise çaresiz. Hemen şikayette bulunun yazık günah. El kadar yavru. Belki kadını tedavi sürecine falan alırlar.

Siz dusunmussunz ne guzel bunu umursamayan insanlar yuzunden kotu bi nesil yetisiyo ve olumler cogaliyor. Ulkemin insanlari hemen korkuyor bu tarz seylerden ki sizi tenzih ediyorum. Arayin sikayet edin. En azndan korkar bidaha cesart edemz. Kimbilir neye sinirlenip cocuktan cikaryr hincini!!

Benimki de dün gece rüyasında bile anne küçük elma gitti küçük elma istiyorum diye ağladı. Kendini yırtarcasına, bağıra çağıra...

Benimki de dün gece rüyasında bile anne küçük elma gitti küçük elma istiyorum diye ağladı. Kendini yırtarcasına, bağıra çağıra...
biz bugun uzuuuuuun zaman sonra parktan eve girerken hadi annecim eve gidiiyoruz dedim ve TAMAM ANNECIM 1 KEZ DAHA KAYAYIM GELIYORUM oldu oracikta aglayacaktim inanin:))
herseye aglariz gözyasimiz hazirdir zaten

büyükannem bana bu cocuga cok yüz veriyosun aglar aglar susar aaaa diye kizmasi aklima geliyor ama yapamiyorum ben cocugum agladiginda dayanamiyorum bazen üzulür belki o cok deger vermistir ona diyerek yapiyorum isteklerini..

Iki oğlum var. Daha az önce uyutmaya çalışıyorum . Biri büyük 10 yaşında. Odalar ayrı. 2 yaşındaki oğlumla beraberim uyusun diye bekliyorum . Büyük odaya girip "anne çizgifilmde noldu biliyor musun" diye cümleye başlıyor tabi diğeri ayaklanıyor. Oğlum git uyu... 5dk geçmeden büyük yine geldi "anne bugün okulda noldu biliyor musun" yarın anlatırsın git uyu. .. Vs vs abartısız tam bir saatten fazla sürdü bu. En son Tekrar gelip " anne şimdi su içip yatıcam" tabi diğeri de ayaklanınca bem gecenin kör vaktinde bir bağırdım bunlara... Ikisi de anında uyudu. Kötü yaptığım biliyorum ama ben de insanım. Komşular ne düşündü Allah bilir. Neyse ki çocukları da beni de iyi tanıyorlar bana hep sabır dilerler sağolsunlar.

ayni oluyor ben tam en kücügünü uyutmaya basliyorum büyüklerjmizin istegi anlatmakk istedikleri bitmiyor
ben ayni cumleleri bi 7-8 kere söyluyorum sonra e hadeee amaa uyuyacagiz 2 dk bekleseniz zaten uyuyacak gelecegim zaten..
zor ya büyütmek insallah ustesinden geliriz

Ben hala uğraşıyorum
Durup durup pazarlık ediyor benimle
Anne yarın okula gitmesem olmaz mı?
İşe gitmesen olmaz mı?
sinama gidelim mi?
Susadım ben!
Çişim geldi!
...
Error veriyor şuan beynim

Tum yorumlari okuyamadim. Oncelikle dovdugune emin olmalisiniz. Cunku benim 13 aylik kizim var. Bazen butun gun aglamak icin bir bahane bulabiliyor. Hatta oyle agliyorki etinden et kopariyorum sanki o sekilde ciglik cigliga. Bende komsular yanlis anlamasin diye her dakika yuksek sesle rapor veriyorum. Vc deyim bebegim, ellerim kirli kucagima alamam bebegim gibi.
Benimkinin yasi kucuk ama yegenim 6 yasinda oda annesini cileden cikariyor. Istedigi olmayinca dayak yiyormus gibi kendini yerden yere atip agliyor..
Yani kadin belki bagiriyodur ama dovmuyordur. Cocuk mizmizdir herseye agliyordur. Bunlardan emin olun eger siddet varsa once kadinla konusun olmazsa polise haber verin.

Çocuklar benim de hassas noktamdır ama bir anne olarak kadınla birebir konuşmadan şikayet falan etmeyin derim.

İki yaşında bir evladım var ve bir gün onu banyo yaptırırken kapıya dayanacaklar diye korkuyorum:) sanırsın etinden et kopartıyorlar

abartmayın gozle gorulmüş birsey yok
Hani haberlerde hep geçer ya şöyle bir replik “ haberi alan yakınları sinir krizi geçirdiler “

O “yakınlar” olay anında kılını kıpırdatmaz
bilir duyar göz yumar sonra da “sinir krizi” geçirirler

Siz de o “ yakınlar” gibi olalım diyorsunuz

Gözle görülmüş bir şey yok ne demek!
Mutluluktan mı ağlıyor o yavru?

Ne zaman müdahale edilsin sizce?
Ölünce mi?

Siz start verin biz harekete geçelim

Ha bir de merak ettim

“ rızası vardır” falan diye de düşündüğünüz oluyor mu?

Tövbe ya rabbi ya Resulallah ya!!!!

Alt komsumumla samimi değildim, 1-3-7 yasinda çocukları varlve gün ucinde çileden çıkardıkları zamanlar oluyor, ben de bu kriz zamanında, kahve yapıp kapısı çaldım elimde tepsiyle

Biraz konuştuk kafası dağıldı, sonra aynısını yaşayınca yine elimde kahveyle gittim , boyle olunca onun da tepkileri azaldı çocuğa

Y
a gozuyle.gormemis siz iyi.misiniz . Benim yigenim dovmesende aglar parcalar kendini . Bir sesten bu anlasilmaz ki.

Dünyanın en iyi komşusu profili... Sizi tebrik ediyorum. O kahve insana nasıl iyi. Gelir bilseniz... Tebrikler gerçekten .

Ayy bu çocuklar bizden zeki ya ben hiç ekmek yemedim nedir ya dışarıdan görsem acaba çocuk aç mı bırakılıyor derim

Oyunculuk konusunda uzmanlar gerçekten
Bir de bana anne derdi sürekli gıcıklığına 15 yaş olunca. Gören çocuk yaşta doğurdum zannetmiştir
Komşumun kızı babannesine gitmek istemezdi. Babannesi bir gün niye bize gelmiyorsun demiş kız da annem izin vermiyor demiş. Aile faciasına ramak kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…