Karşı Komşum Çocuğunu Dövüyor

Benim kzimda ağlar ağlar bağıra bağıra. .. sadece daha da sesli ağla kimse duymadı diyorum.. anında susuyo.... Yada onu taklit ediyorum ben daha fazla bağırarak ağlamaya başlıyorum.sinirleniyo onu taklit ediyorum diye hemen susuyo.. çok fenalar yaa
Arada bende yapiyorum onu geliyo gozyaslarimi siliyo:)oyle yapincada uzuluyorum tabi

Burda fena halde gaza gelen ve gaza getiren insanlar var. Emin olmadan kimseyi şikayet etmeyin.

Ben çocukken o kadar çok ağlarmışım ki annem "duyan dayak yediğini sanıyormuştur kesin" derdi. Böyle bi durumda nasıl vebal alacaksınız. Artık dayanamaz bağırdığı olursa hatırlıyorum annemin çaresizce artık benimle ağladığını. Bide üstüne bağırdım çocuğuma diye ağlardı kıyamadığım :)bir dayak şiddet yoktu ortada.

Artık yapacak birseyim yoktu... O aglayinca direk onu söylüyorum.. çünkü dışardan biri duysa işkence ettiğimi dusunur... Herşey e agliyo abartısız.. bide aglayinca kollarını açıp bana gelmek istiyo, hayır olduğun yerde dur, aglaman kesilince ve özür dileyene kadar sarılmak yok diyorum.. kizm daha 2bucuk yasinda..
Allah bagislasin kızınızı
Bu aģlamalarımız da bitsin hemen zaten 2 yas sendromu 3-4 yas sendromu ergenlik devam ediyorum
Ben tabi bagiriyorum ama hakaret sus artik yeter falan degil aglamaman gerekiyor annecim ne istiyorsan bana anlati bagira bagira söylüyorum

Bu arada bi tanidigum da var cocugunu tekme tokat döven daha 2 yasinda bebe
Biz sikayet ettik ama gelmediler bakmaya bile..

Konu sahibi vakit kaybetmeden konusun anneyse dövme diye anlatin devam ederse sikayet edilecegini cocuginun elinden alinabilecegini soyleyin

Benim kızda öyle ağlat bazen duyan dövüyorum sanar
Hatta birkesinde Avm de sen beni dövüyor sun deyip ortalığı yıkmıştı o an herkes zalim anne der gibi baktı
Böyle bir durum olabilir belki

Arkadaşlık kurup telefonu oda yerleştirip
Gizli çekim yapmak gerek başka türlü
Delil toplayamazsın bunu birde face
Atımı bak kadının başına neler gelir
Direk hapis oradaki kadınlar dayak neymiş ona gösterirler

Şöyle kişiler anne, baba oluyor... Sonra vay efendim "Semachann neden böylesin?". Annemi severim babamı da severim ama 20 yaşına geldim hala unutamıyorum 10-11 yaşında başıma gelenleri. Keşke bir bilinçli komşumuz annemi babamı uyarsa idi de daha az yaşasa idim bu olanları.

Şöyle kişiler anne, baba oluyor... Sonra vay efendim "Semachann neden böylesin?". Annemi severim babamı da severim ama 20 yaşına geldim hala unutamıyorum 10-11 yaşında başıma gelenleri. Keşke bir bilinçli komşumuz annemi babamı uyarsa idi de daha az yaşasa idim bu olanları.
:(
Cok etkileniyoruz/etkileniyorlar dimi
Malesef cocugunu dövüp iki dakika sonra da aglayanlar timsah gozyasi resmen
Sinirlendiysen git elini yuzunu yika sakinles

:KK43:
Bilmiyorum bir insan neden el kadar bebeye onu anlamaya çalışmak, konuşmayı, iletişim kurmayı öğretmek yerine gidip döver ki... Bir de en şirin en tatlı yaşında imiş bir insan nasıl kıyar anlamıyorum canından bir parçaya... Muhtemelen anne olacak kişi de küçükken benzer şeyler yaşamıştır. Bana kalırsa en temizi böyle travmalar yaşayan insanların tam anlamı ile tedavi olmadan ebeveyn olmaması. İlerde çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum o yüzden, sırf benzer şeyler yaşatırım korkusu ile...

:KK43:
Bu arada o aşırı sinirli, inatçı, agresif çocuklar genelde böyle çocuklar oluyor kendimden biliyorum. Dışarda süt dökülmüş kedi gibi iken evde herkese kafa tutardım. Lafa gelince "ben o böyle olduğu için ona vurdum" olur. Halbuki o vurduğu için sen böylesindir. Hiç unutmam annem biriyle konuşuyordu bir dönem. Bir nevi gizli iş çeviriyordu... 11-12 yaşında idim işte annem söylemeyeceksin diye kafamı defalarca duvara vurmuştu. Babamsa öğrenince "her şey senin suçun" diyerek bana kızmıştı. Neyse içinizi şişirmişimdir muhtemelen içimi dökeyim dedim... Yemin ederim anne baba böyle yapınca kimseyi normal hayatta sevgi, bağlılık besleyemiyorsunuz.

Dövdüğünü gözümle görmedim. Seslerden öyle anlıyorum. Bağırma, bağırmanın kesilmesi, koşturma ağlama falan.
Bence gozunuzde gormediginiz birsey hakkinda bu kadar kesin konusmayin benim iki yasinda oglum var asla vurmadim ama emir kipleriyle sesimi yukseltip kizdigim cok oldu hatta birgun caya elini atty yapma dedim inatlasti sadece elini itekledim yanicak diye elini tutup oyle bir bagirip ciglik atmaya basladiki annem gelip bana kizdi el kadar cocuga vurmaya utanmiyomusun diye bunun gibi neler yani onu sadece hafifce uzaklastirmak adina itekledigim zaten kendini yere atiyo ciglik ve bagirma goren onu resmen savurtturdugumu sanir o cigliga bagirmaya dayaktan olmus sanir yani demem oki cocuklar bazen oyle basedilmesi guc oluyolarki her duydugunuzu siddet zannetmeyin bence emin olun kadinida zor duruma sokmayin derim

Tüm yorumları okumadım ama işin Aslı farklı olabilir . Bazı çocuklar öyledirler ağlama krizine girerler. Benim büyük oğlan da tablet oynamak için onu yapar hafta içi. Haftasonu ise sakindir. Çünkü tablet oynama hakkı vardır. Onun gibi de olabilir. Değilse komşunuzu uyarın , çocuğunu istismar ediyorsun de , polisi ararım de.

Acaba kapılarını çalıp konuşsam mı diye düşündüm işte. Direkt polis diyorsunuz yani öyle mi?
Ben once konusmanizi tavsiye ederim uyarin. Dirk polis vs girerse isin icine cocugu elinden alabilirler . Ve anne pisman olabilir ama tekrar alamayabilir. Ama once uyarirsaniz ve hala devam ederse iste o zmn yapacak bisey kalmaz ve polise gidin derim. Bu da bnm nacizane fikrim :(

Ke
Polisten önce kapısını sen calsan? Oncesinde İyice arastirip Bu yaptığının suç olduğunu , eğer bir kere daha siddede tanık olursan polisi arayacağını ve su su su madde gereği şöyle böyle yapilacagiyla tehdit etsen olmaz mı ilk aşamada?
Yani mesela şöyle: 'merhaba, gunlerdir evinizden dayak sesleri geliyor. Artık dayanamadim, o çocuk tek sizin değil bu ülkenin bir vatandasi ve bir kere daha şiddet uyguladigiza tanık olursam 183(aile içi şiddet)'e sizi ihbar edeceğim. Ses kayıtlarınız var,gerekirse darp raporu da alırlar . Şiddet uyguladiginiz kanitlanirsa cocugu yetiştirme yurduna verip size de para cezası verirler. Gözüm üzerinizde' diye tehdit edebilirsin. Çok amerikanvari oldu ama sen düzelt işte :))
Kesinlikle katiliyorm size.

Isin aslini ogrenmeden polise gitmeyin
Bence kadina sorun
Neden bu kadar agliyor vuruyor musun? Falan diye konusun

Haa gercekten siddet varsa hemen polise gidilmeli ama ne bileyim ya yoksa?

Bu arada o aşırı sinirli, inatçı, agresif çocuklar genelde böyle çocuklar oluyor kendimden biliyorum. Dışarda süt dökülmüş kedi gibi iken evde herkese kafa tutardım. Lafa gelince "ben o böyle olduğu için ona vurdum" olur. Halbuki o vurduğu için sen böylesindir. Hiç unutmam annem biriyle konuşuyordu bir dönem. Bir nevi gizli iş çeviriyordu... 11-12 yaşında idim işte annem söylemeyeceksin diye kafamı defalarca duvara vurmuştu. Babamsa öğrenince "her şey senin suçun" diyerek bana kızmıştı. Neyse içinizi şişirmişimdir muhtemelen içimi dökeyim dedim... Yemin ederim anne baba böyle yapınca kimseyi normal hayatta sevgi, bağlılık

icim sismedi estagfirullah iste malsef hepimiz yasadik bu tur seyleri v izlerini atamiyorz icimizde..
bundan sonraniz iyiolur insallah

Back
X