• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı komşuma zarar vermek istiyorum

Kuasar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
1.659
7.456
108
33
Evet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim

Evet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim

Siz ona zarar verince ne değişecek ? Evet sinirlisin öfkelisin belki de sakin ol. Kulaklarını kapat kimseyi dinleme bu kadar.

Ev sizin değilse bu kadar sorun yaşarsanız taşının en iyisi.

Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.

Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.

Ayakkabı dışarı konmuyorsa da direkt kapıya mçsın bence.

Müthiş yaa :KK9::KK70:

:KK45::KK45::KK45:

:D

benim kardesim yalnislikla onun yerine arabasini koymustu yerler yan yana. ben fark ettim kardesimi 10 dk sonra yolladim dogru yere park etti. bi hafta sonra avukatdan mektub tazminat istio. 10 bin eurocuk. yani düsün ne sinir oldugumu. simdi merdivenleri temizledigimde yerler cok köpek kili oluyo. benim var onunda var bende bi kac avuc onun paspasina atarim :deli::bicak: bide aklima geldikce geceleri. görünmez oldugumu hayal edip evine girip esyalarini parcaladigimi hayal ederim cok keyif veriyo xD

He doğru o ihtimal de var. Aklıma başka iğrençlikler de geliyor ama elit kimliğime zeval gelir diye susuyorum :)

Benim gelebilir sorun yok. :KK53:
Hastaneye mçan teyze gibi, kapının önünden geçerken filan bırakıverip gitse olur sanki.

Hatayı başta siz yapmışsınız.
Ne tür insan olduğunu anlamadan niye samimi olursunuz anlamam.
Hoş her şey karşılıksız değil illa ki bir şey olmuş ki bu kadar samimiyken bu hale gelmişsiniz...

Benim gelebilir sorun yok. :KK53:
Hastaneye mçan teyze gibi, kapının önünden geçerken filan bırakıverip gitse olur sanki.

Ama öyle yaparsa "ben kapına s.çtım" demiş olur açıkça. Daha sinsi, daha çaktırmadan intikam almalı. Kullanılmış kulak pamuğunu kapı dürbününe mi sürse acaba? Hem görüntü bulanıklaşır, hem de pis mikrop bir şey olur.

Sakinleşip bir kahveye gitseniz neden böyle davrandığını sorsanız...dinleseniz...sorun çözülemiyorsa araya mesafe koymak istediğinizi ona kırıldığınızı söyleseniz.evine gitmiş misafire kötü davranacak değil belki sorun çmzülür

Back
X