Karşı komşuma zarar vermek istiyorum

Allahım zekaya bak boku bile gelir kaynağı olarak kullanıyorlar bizde şişelere balgam mı biriktirip süsleyip püsleyip satsak

Anahtar deligine japon yapıştırıcısı sıkın..
Paspasina pislik dökün...
Dandik bir dron satinalip camlarına gece kamikaze yapin..
Kapı koluna tükürün...yag dokun...tiksinsin:)
En güzeli de,kapı altından kükürt dökün , kükürt lağım gibi kokar ve cikmaz

Sen zarar verince o duracak mı?
Ben sessiz kalıp iyi olmaya veya delimisin der gibi gözümle dövmeye çalışıyorum.
Komşuları öyle yendim

Ay ne güldüm
Bizim koca karı teyze vardı biz dışarda oynarken üzerimize su dökerdi bizde ayakkabısına Tombi koyardık ama o zaman 5-6 yaşındaydık bunları yapmak için o yaşlarda olmak lazım değil mi?
Gerçi sonunu düşünen kahraman olamaz

Valla bunlari yapmak için sizin gibi 5-6 yaşındayken kötücül niyetle ve sırf pislik olsun diye boyle seyler yaptığınız psikolojide olmak veya cocuk ruhlu olmak gerekmiyor

Alt komsumuz karisini dövüyor zorla baska adamlara satıyor tüm apartmanı uyutmuyordu. Sesler malum...

Evden çıkması için Elele verdik yaptık defoldu gittiler...

Aaaa ciddi misin?
İnsan mecbur kalınca yapıyor napsın

Çok kötü bizim alt kattaki de eve adam alıyordu .
Kamera koydum girişe şimdi eve gelmiyor .
Apartman a köyü insanları sokmasında

İftira atmak yalan söylemek o kadar kolay mı bir insan bir insana durup dururken nasıl ne konuda iftira atabilir hadi yaptı yüzleşirim eşinin yanında bir de koca adamın eşinin sözüyle üzerinize yürümesi ne alaka. Zarar verme düşüncesi zaten garip haklıysanız da haksız olursunuz kapatın kapınızı görmeyin duymayın ne uydurabilir

Zarar vermeyin. İletişimi koparın. Gürültü yaparsa Alo gürültüyü arayın. Makul ve mantıklı olun.

Cok yasayin gece gece gulecegim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…