- 22 Şubat 2018
- 222
- 105
- 23
Ama öyle yaparsa "ben kapına s.çtım" demiş olur açıkça. Daha sinsi, daha çaktırmadan intikam almalı. Kullanılmış kulak pamuğunu kapı dürbününe mi sürse acaba? Hem görüntü bulanıklaşır, hem de pis mikrop bir şey olur.
"Ya bunu hakikaten yapan var mıdır ki?" diye dün arattım bi baktım, yapmışlar ya :))
Shitexpress diye bi site de varmış, hızlı ve anonim mk yollama servisi imiş; sloganları da şu: Dünyanın herhangi yerine bir paket tezek yollamanın en kolay yolu.
Adamlar şirket kurmuşlar ya la
ya da baykuşların boyunlarını 360 derece çevirebilmesi gibi
Allahım zekaya bak boku bile gelir kaynağı olarak kullanıyorlar bizde şişelere balgam mı biriktirip süsleyip püsleyip satsak
Anahtar deligine japon yapıştırıcısı sıkın..Evet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim
Sen zarar verince o duracak mı?Evet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim
Ay ne güldümAnahtar deligine japon yapıştırıcısı sıkın..
Paspasina pislik dökün...
Dandik bir dron satinalip camlarına gece kamikaze yapin..
Kapı koluna tükürün...yag dokun...tiksinsin:)
En güzeli de,kapı altından kükürt dökün , kükürt lağım gibi kokar ve cikmaz
Valla bunlari yapmak için sizin gibi 5-6 yaşındayken kötücül niyetle ve sırf pislik olsun diye boyle seyler yaptığınız psikolojide olmak veya cocuk ruhlu olmak gerekmiyorAy ne güldüm
Bizim koca karı teyze vardı biz dışarda oynarken üzerimize su dökerdi bizde ayakkabısına Tombi koyardık ama o zaman 5-6 yaşındaydık bunları yapmak için o yaşlarda olmak lazım değil mi?
Gerçi sonunu düşünen kahraman olamaz
Aaaa ciddi misin?Valla bunlari yapmak için sizin gibi 5-6 yaşındayken kötücül niyetle ve sırf pislik olsun diye boyle seyler yaptığınız psikolojide olmak veya cocuk ruhlu olmak gerekmiyor
Alt komsumuz karisini dövüyor zorla baska adamlara satıyor tüm apartmanı uyutmuyordu. Sesler malum...
Evden çıkması için Elele verdik yaptık defoldu gittiler...
puhahhaaaaaaaaAyakkabı dışarı konmuyorsa da direkt kapıya mçsın bence.
Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?