Karşı komşuma zarar vermek istiyorum

Ben hayatımda ilk defa böyle bir tiple karşılaştım..
Bazı şeyler elimi kolumu bagliyor. Sirnaktayim şikâyet edemem.
Birini cezalandırmanın en büyük yolu onu yok saymaktır.

O zaman bu şekilde devam ediyim o zaman onun canı yanıyordur degilmi

Ne olmuş? Yani neymiş ki... Ben yapsam bu kadar yıpratmam kendimi bu kadar hırslanmam.

Benim aklıma da hep kapı eşiğinde çamaşır suyu yada bulaşık suyu dökmek geliyor o evde yokken

Bı annemin komşusu nun fikriydi bu renk li çamaşırları kuruken bı taş klorakli su dökmek çok haince bence

Bende yaşamadan önce oyle düşünüyordum. Kim kime durduk yere düşman olur diye ama yasayincaaaaa....

Doğru onun sonu gelmez o bana ben ona....

Kuasar yok olmak var olma çabamizla çalışmıyor mu? Bir nevi sosyal izolasyon uygula yani. Ama bunun içinde hicbir yerde onunla ilgili konuşmamakta dahil. Birisi onunla ilgili konuşmak istediğinde umarsız ilgisiz nötr bir tavır sergile mesela :)

youtuberların birine yaptılar bunu bildiğin üşenmemiş kargolamış başka şehirden

Bu işi yapan bir site var.
İstersen insan dışkısı istersen senin belirlediğin bir hayvanın dışkısını verilen adrese hediye paketli bir şekilde isimsiz teslim ediyorlar.
Açana büyük sürpriz

"Ya bunu hakikaten yapan var mıdır ki?" diye dün arattım bi baktım, yapmışlar ya :))
Shitexpress diye bi site de varmış, hızlı ve anonim mk yollama servisi imiş; sloganları da şu: Dünyanın herhangi yerine bir paket tezek yollamanın en kolay yolu.

Adamlar şirket kurmuşlar ya la

böyle faydalı bilgilere bayılıyorum gün gelir lazım olur

Tmm yapacağım bunu teşekkürler

lama olacak kadın

Ayyy çok komik bu ne yaaa

ne iğrenç intikam fikirleri gelmiş.:))) iş yerinde bi kız vardı, sinir olduğumuz kişilere (diğer çalışanlar) çay kahve yapar, içine de klozetten bi miktar su(!) eklerdi.
Sende komşunu çaya kahveye davet et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…