Ben hayatımda ilk defa böyle bir tiple karşılaştım..İnsan komşusuyla çok samimiyetten sonra bu kıvama nasıl gelir kısmını merak ettim asıl.
Bir de evinize kadar girip üstünüze yürüdüğünde neden yapmanız gerekeni yapıp şikayetçi olmadınız?
İntikam alsanız ne olacak, huzurunuz geri gelmeyecek. En mantıklısı taşınmak.
Birini cezalandırmanın en büyük yolu onu yok saymaktır.
Neden aranız bu şekilde bozuldu.
Bunun bı sebebi mutlaka olmalı.
Ben bu tarz bı olaya tanık oldum. İki komşu çok samimi oldular. Birine x diğerine y diyelim. Ne olduysa bilinmiyor x delirdi y ye neler neler yaptı.
Ne oldu diye sorduk y ye yok bişey, ben bişey yapmadım diyor ama olmuş.
Artık komsuluklar eskisi değil, sebebi bizler de eskisi gibi değiliz o yüzden ben komşuluk yapmıyorum.
Benim aklıma da hep kapı eşiğinde çamaşır suyu yada bulaşık suyu dökmek geliyor o evde yokkenAma öyle yaparsa "ben kapına s.çtım" demiş olur açıkça. Daha sinsi, daha çaktırmadan intikam almalı. Kullanılmış kulak pamuğunu kapı dürbününe mi sürse acaba? Hem görüntü bulanıklaşır, hem de pis mikrop bir şey olur.
Bende yaşamadan önce oyle düşünüyordum. Kim kime durduk yere düşman olur diye ama yasayincaaaaa....Taşın diyenlere de anlam veremiyorum. Kolay mı öyle taşınmak?
Kaldı ki kolay bile olsa niye birisini yüzünden huzurumu bozayım? Rahatsız olan gitsin
Çok rahatsızsan kanıt bul, şikayetçi ol konu sahibi.
Ama bende zannetmiyorum ki durduk yere düşman olaun.
Doğru onun sonu gelmez o bana ben ona....zarar verince ne olacak? ondan ne farkınız kalacak... eşyalarınıza zarar verdiğine eminseniz şikayet edin bir nevi mala zarar ve taciz söz konusu. ben yinede uğraşmayın derim hanımefendiliğinizi bozmayın kan davası gibi kin gütmeye gerek yok çünkü. bugün sen birşey yapsan yarın o yapacak bunun sonu gelmez. sorun ne ise konuşarak halletmeye çalışın.alın karşınıza aramızdaki sorunu halletmemiz gerek hatalarımız var ise birbirimizden özür dileyip bu konuyu kapatalım artık deyin bu daha mantıklı.
Evet izlerken çok güldümyoutuberların birine yaptılar bunu bildiğin üşenmemiş kargolamış başka şehirden
Sesli sesli kahkaha atarak güldüm :)))))Ayakkabı dışarı konmuyorsa da direkt kapıya mçsın bence.
youtuberların birine yaptılar bunu bildiğin üşenmemiş kargolamış başka şehirden
Bu işi yapan bir site var.
İstersen insan dışkısı istersen senin belirlediğin bir hayvanın dışkısını verilen adrese hediye paketli bir şekilde isimsiz teslim ediyorlar.
Açana büyük sürpriz
böyle faydalı bilgilere bayılıyorum gün gelir lazım olur"Ya bunu hakikaten yapan var mıdır ki?" diye dün arattım bi baktım, yapmışlar ya :))
Shitexpress diye bi site de varmış, hızlı ve anonim mk yollama servisi imiş; sloganları da şu: Dünyanın herhangi yerine bir paket tezek yollamanın en kolay yolu.
Adamlar şirket kurmuşlar ya la
böyle faydalı bilgilere bayılıyorum gün gelir lazım olur
Tmm yapacağım bunu teşekkürlerKuasar yok olmak var olma çabamizla çalışmıyor mu? Bir nevi sosyal izolasyon uygula yani. Ama bunun içinde hicbir yerde onunla ilgili konuşmamakta dahil. Birisi onunla ilgili konuşmak istediğinde umarsız ilgisiz nötr bir tavır sergile mesela :)
lama olacak kadınAyakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
ya da baykuşların boyunlarını 360 derece çevirebilmesi gibiBen de bilginin her çeşidine bayılıyorum, balinaların boğazının ancak greyfurt büyüklüğünde açılabildiği bilgisine eşdeğer.
Ayyy çok komik bu ne yaaaAyakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
Ben ergenken en yakın arkadaşım sevgilimi ayartti bende kasiyerlik yapıyordum o zaman tüm kağıt paralara kızla mal eski sevgilimin telefon numaralarını yazardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?