karşı komşumm :(

aynen canım taşınıp gittikleri gün sadaka vercez bizde.. kendi evleri olsaydı ben taşınıp giderdim başka yolu yoktu canım..

allah böylelerinin şerrinden korusun. ne iğrenç kadınmış:120:
neyse ki defolup gidecekmiş. hadi gözünüz aydın

canım ben eşimden şüphe etmedim şimdiye kadar hiç.. ama bana eğer illa annemlere gidelim diye ısrar etseydi bi acaba mı diye düşünürdüm çok güveniyorum ama bu sitede neler neler okuyoruz.. yalnız sizde çok zor bir durumda kalmışsınız nasıl bir adammış o öyle işte insanların ağzı torba değilki büzesin.. eşim benim rahatsız olduğumu biliyor o yüzden gidelim diye teklif etti çünkü ben hergün huzursuz oluyorum..

bence eşinin bi suçu yok canım gidin kayınvalidene kafanız rahat etsin

biz gerçekten çok zor durumda kaldık böyle şer insanlarla karşılaşınca napıcanı şaşırıyosun Allah karşılaştırmasın kimseyi

terbiyesiz kadın yaa
belki ev sahibi uyarırsa kış günü ev taşımak zor gelir de biraz uslanır

Ev sahibine şikayet edin ? Çıkartsın evden sözleşme bitince.

aylardır nasıl yapsam nereye konu açsam diye düşünüyordum nasıl anlatılırki bu diye vazgeçiyordum
fakat üst kat komşusu densiz düşüncesiz olan bir ben yokmuşum ya
benimde nedir çektiğim anlatamam 1 yılı geçti o malum sesler her gece diğer odaya gidiyorum orayada geliyor artık kaç desibel sesi varsa tövbe yarabbim ödüm kopuyor birgün evladım uyanıp anne ne sesi bu diyecek diye yöneticiye üstü kapalı söyledim uyarırım dedi ama ne kadar uyarır bilemem.kapı komşuma gelince ALLAH var çok iyi biri ama üst kat feci rezalet.boşuna dememişler ev alma komşu al diye inşallah sende bizde kurtuluruz bu düşüncesiz ve koca avcıları komşulardan.....

Yazdıklarınızı okumaya başladığımda komşunuzun bekar olduğunu sanmıştım pes doğrusu!!! Kendi eşine saygısı yok ki sizin evliliğinize olsun.Eşiniz biraz çapkın olsa şuan evinizde kıyametler kopuyordu.Allah ıslah etsin o kadını...Bence yumruklayın duvarı anlasınlar seslerinin gittiğini.Kadın utanmıyorsa belki adam utanır.Arkadaşlagınızı ise komple kesin gitsin,ben 15 yıllık arkadaşıma "eşin yatakta nasıl" diyemem bu ne densizlik!

gecenin bi saati o sesler başladığında polisi arayın , kadın avazı çıktığı kadar bağırıyor, adam kadını öldürüyor galiba diye:)
polis gelir, sesten apartman sakinleri şikayetçi olmuş, kavga mı var deyince utanırlar azıcık, en azından kocası milletin seslerinden rahatsız olduğundan haberdar olur
bi de kadına kocam yatakta 0 deyin de adamdan ümidini kessin

Hahaha Amelie kuzum süpersiniz : ))))

amin canım ben kurtuluyorum darısı size.. cidden çok rahatsız edici oluyor o sesler..

ayyy canımm ne güldürdün benii :) kayınvalidemlere gideceğim onlar taşınana kadar bakalımm biz gidene kadar gelirse tekrar sesleri bu dediğini uygulayım koptum valla :) ama adam kadından boşancağını söylemiş herhalde seslerdende kurtuldum :))

kuzum sen ne dahi bişeysin ya bayıldım fikrine fakat polis gelene kadar ses kesilmezmiki bide cesaret edemem ben ya numaram ıkarda soylerse memurlar şu şikayet etmiş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…