karşı komşumm :(

canım uygun bi dille anlatırsınız
kadınla kavga etsen değişir mi bilmem utanması olsa senden çekinse bunları yapmazdı zaten bi de evliymiş üstelik
bu davranışları kesse bile sen hep huzursuz olmaya devam edeceksin bana öyle geliyo
eşin de biliyo üstelik durumu çok kötü

ayrıca eğer karşı taraf kiracıyca ev sahibine durumu anlatıp evden çıkarmalarını isteyebilirsin bence böyle çok olay yaşanıyo çünkü apartman istemezse kiracı barınamaz orda

Son düzenleme:
açık açık söyle öyle giyinip kapının önüne çıkmaya utanmıyormuymuş birde ne münasebet senin özelini sorar görüşmeyi kes..çok tehlikeli

bu nasıl bi akla hizmet yaa kadına bak sen terbiyesiz al karşına açık açıkk konuş hareketlerinden seninde eşinin de rahatsız olduğunu belli et .
belki düzelir ama yok düzelmezse eşine dikkat et bazı kadınlar erkekleri baştan çıkarmak konusunda gerçekten çok terbiyesizler. ama inş taşınır gider

bu tip insanlar iyiliktende anlamaz
ima etmektende anlamaz
direk olarak soracaksin
gerekirse kavga edeceksin
sen iyi bile sabretmissin

Kesnlikle kendini goster ve konus neyin ne oldugunu bilmeli bu gibileri yuzunden evlilikler iliskiler zarar goruyor cok dikkat et allah yardimcin olsun

evine gidip gelecek kadar samimi olduysanız,bence açık açık söyleyebilirsinizde yaptığından hoşlanmadığınızı.

kapıyı bu şekilde açmandan rahatsız oluyoruz,dikkat et diyebilirsiniz.ne münasebet onun yüzünden evinizden taşınıcaksınız.

eğer laftan anlamazsa ev sahiplerine söyleyin şikayet var apartmandan desin kadına,ya vazgeçsin bu hareketlerinden yada kendi taşınsın.

ne taşıncaksın o neyse ağzımı bozmayım karı yüzünden
gecelikle kapını önünü silerken temizlik kıyafetin de çok şıkmış de
senin yatakodanı soruyosa geniş bi kadın zaten
seslerini duyduğunda git kapısına ya da ertesi gün söyle
dikkat edin biraz sesinizden uyuyamıyoruz diye
baktın daha anlamıyo yapış saçına

O zaman da cocuklar duymaz mi

Bende cok yasadim bu sorunlarin aynisini..
Benimde esimin karsisina cok ciktilar onu ayartmak icin hemde 4 tane ayri ayri kadinlar.
Neler yapmadilar ki? Geceliklerle karsisina mi cikmadilar, bornozla eve mi davet etmediler, full makyaj yapip daracik,miniler giyip evimemi gelmediler, beni kotuleyip arkamdan gel ben sana yemek yaparim mi demediler... neler gordum neler, neler duydum neler.

O zamanlar salak gibi esime ve evliligime sahip ciktim, tum bunlara gogus gerdim, kafa patlattim..
Esimi nasil uzak tutarim bunlardan diye, hepsi ile kavga ettim evimden defettim..
Ne fekadarliklar yaptim ben..
Ama keske yapmasaymisim.. Keske biraksaymisimda onlarla yasasaymis..
Keske goz yumsaydim, kollarina atsaydim onlarin esim olacak adami!...

Cunku degmezmis be benim esime. Ben ise onun dayagini, cilesini cok gordum.. Hicbir erkek icin kilimizi bile kipirdatmaya degmez. Ne hali varsa gorseydi!..Alsaydi atesli hatunlari ne B..K yerse yeselerdi.. O zaman ki verdigim cabalarima, fedakarliklarima uzuldugumden yaziyorum birazda boyle.. cunku degmezmis benim esim icin!!.....

Kusura bakma doluydum, kalabalik ettim sayfada ozur dilerim..

Bir daha öyle gecelikle kapıyı açarsa ''Ne o temizlik kıyafeti almaya paran mı yetmedi eksik kalmış lazımsa vereyim'' de üzerine gelirse de bas yaygarayı yol saçını başını. Bu ne yahu terbiyesiz kadın. daha da uzatırsa bi şekilde kocasına duyurun o hakkından gelsin.

canım kocama güvenim sonsuz aslında erkeklere tam güvenmemek lazımmış bu sitede onu anladım ama eşim kendisi de dedi bana çok rahatsız oluyorum ev sahibiyle görüşcem çıkarsın bunları diye ev sahibi eşimin arkadaşı bir de..

yaa bi kevaşe için ev mi taşınır nakliyeye verilen para kadar değeri yoktur, iyi bi döv sen onu apartmana rezil et madem kiracıymış o barınamasın azcık cazgır ol

ya öyle canım cidden birde evimi çok seviyorum çok huzurlu bana mutluluk veren bir evim var.. bu insan yüzünden taşınmakta istemiyorum ama eşim görüşcek komşumun ev sahibiyle.. onu dövsemde anlamaz canım kapıyı yüzüne çarpıyorum falan hiç anladığı yok kadının

bence senin sinir olduğnu bildiğinden daha çok zevkle yapıyormuş gibi geldi bana
saçbaşa kavga etmek pek doğru olmaz "bana iftira atıyor" der çıkar işin içinden
irtibatını kes gidip gelme tavır koy
gerçi böyleleri çok arsız olur bu tavırlara pek aldırmaz ama olsun
bir de her katta 2 daire mi var?

açık açık söyle kendine dikkat et fena yaparım diye, olmadı döv ben olsam dayanamam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…