imkanımız var ama daha yeni evliyiz ve bu ev yeni alındı bizim için yani kayınpederim ne der hiç bilmiyorum ama bu kadın davranışlarını kesmesse mecbur başka çarem kalmayacak.. üstelik kadın benim kocam gelince kapısını gecelikle açıyor ancak kendi kocası gelince pijamayla .. of of
Gerçekten inanamıorum böyle insanların varlığına.Bencede şöyle bi yol saçını başını aklı yerine gelsin
O zaman da cocuklar duymaz miYatak odanzin yerini degistirin benim.yatak odam altaki ve ustenin oturma odasi
Onlarin yatak odasi benim cocuk odam ve cocuk odam oylesine buyukki :) 4 metre kare hali paspas gorevi goruyot
Hic pisman ddgilin zira bende ustekilerin sesinden cok rahatsizdim
eşinin de durumdan haberdar olması kötü ama bence laf arasında duyur hep böyleymiş vs gibisinden, sadece kendine ilgisi var diye şeytana uymasın, birde kadının lafını çok açma derim , aklıma gelen bunlar oldu canim, birde odanın yerini değiştirebiliyorsan değiştir gelince kapıyı açma felan
yaa bi kevaşe için ev mi taşınır nakliyeye verilen para kadar değeri yoktur, iyi bi döv sen onu apartmana rezil et madem kiracıymış o barınamasın azcık cazgır ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?