karşı komşumm :(

Açık seçik kocasını uyarsın eşin, bakalım bir daha aşka gelebiliyor mu =)) Şöyle bir sırtını sıvazlasın kocasının; adamım olmuyor karın üzerime kalacak diye görsün hanyayı konyayı =))

Gülücüklerim var ama cidden çok sinir bozucu bir durum, evli barklı insansın, kapı komşusu ya ayıptır, nasıl da cesaretli, raydan çıkmış arkadaş, Allah ıslah etsin

haklısınız zaten bu hareketlerini anladığım anda kestim görüşmeyi.. Allah korusun hepimizi bu niyetteki bu düşüncedeki insanlardan. diyorum sende hep benim eşim gelince bu şekilde topluyorsun ayakkabıları falan diyorum anlamıyorki

peki eşinin davranışlarında bir değişiklik sezdin mi hiç o nasıl davranıyor bu karşı komşu meselesinde

eşime dikkat ediyorum oda rahatsız bu durumdan eşim bana çok bağlıdır.. asansörün sesini duyup kadın kapıya çıkamasın diye merdiveni kullanıyor okadar katı merdivenle çıkıyor sabah işe giderken aşkım sen aç kapıyı yoksa öyle çıkayım gideyim diyor ev sahibi arkadaşı eşimin onunla konuşcak bu bu şekilde davranışları var biz rahatsız oluyoruz eşim huzursuz diye.. Bu tür insanlar yüzünden kimsenin evliliği bozulmasın..

az önce yaşlı bir teyze kapımı çalıp yarın günümüz var gel istersen dedi kendi kendime kızdım bende çünkü hiçbir komşuyu tanımıyorum sitede oturduğum için komşuluk zayıf biraz teyze lafa tuttu beni çok genç var gel diye ilginç olan hiç tanışmıyoruz cesaretine hayran kaldım ama yazdıklarınızı okuyunca ağzım açık kaldı şükrettim bence önce siz belli edin rahatsızlığınızı mesafe koyun komşunuza direk davranışlarıyla ilgili birşey söylerseniz hemen savunmaya geçip işi iftira atıyorsunuza kadar getirebilir

yapıyorum canım yapıyorum anlamıyor valla karakolluk olcaz zaten sonunda.. eşimde bi ev sahibiyle konuşsunda bakalım ne olcak.. birazdan arıycam eşimi görüştünmü diye detayları paylaşırım sizlerle..

Yuhhhhh dicem afedersiniz ar damari catlamis.benimde kizimin ogretmeni hava sicakken esofman ustune ince askili bir badi giyiyor ama bir egildimi hersey meydan da.esim kizimi almaya gittiginde yelegini giydirmeye kalkmis esim giydirememis modeli biraz zordu kadin almis ay bu babalarda bisey beceremiyor diye egilmis giydirmeye.esim eve gelir gelmez erkekligimden utandim o nasil hareket herseyi ortadaydi deyiverdi gozlerim portledi valla.bir iki laf soktum cunku servis sofurunun yaninda da yapiyordu bir egiliyor allah im allah im hic takmadi valla.neyseki havalar sogudu da kapandi ama esim kizimi almaya bir daha gidemedi:)

canım çok üzüldüm durumuna.. keşke böyle olmasaymış.. insan evliliğine eşine sahip çıkıyor işte gelecekte neler olcağını bilemiyoruz ki..bilsek zaten hiç bu sorunları yaşamayızda.. sende kendini yıpratma canım bak ne olduğunu görmüşsün anlamışsın.. inşallah kurtulmuşsundur o adamdan dayakta ne yani sen ona sahip çık evliliğine sahip çık çalış çabala kendini yıprat karşılığında dayak gör.. üzüldüğüne değmeyecek bir insanmış canım.. Allah sabır versin..

Gecelikle kapının önümü silinir? Ayakkabılarla mı uğraşılır? Nasıl bu kadar geniş olabiliyorlar aklım almıyor? Ses gelmesi olayını biz de yaşamıştık, yan apartman da yeni evli çift vardı. Gecenin bir yarısı tuhaf seslere çokça şahit olduk, insan biraz dikkat eder, aşka gelmiş miş, aşka gelmek başkalarını rahatsız edebilirim anlamına mı geliyor? terbiyesiz kadın, bence kesinlikle uzak durun belki sizin mesafeli davranışınızı farkeder de sorar, o zaman eşinizin görüşmenizi istemediğini söylersiniz olur biter. Ya da direkt eşim görüşmemizi istemiyor deyin, eminim anlar nedenini.

Son düzenleme:

artık öyle yapcam zaten canım.. duysun kocası niye benim huzurumu bozuyorki..

Onasıl iş yaa siz hala okadını evinizemi alıyosunuz kahve içmeye

Benim yuvamı huzursuz edenin benim etrafımda yeri olamaz.kesinlikle herşeyi söyleyin açık,açık bırakın sizin canınız sıkılacağına onun canı sıkılsın.

her katta 4 daire var canım ama diğer 2 daire bizim dairelere uzak yani kocaman bir ara ve 3 asansör var arada biz o diğer iki daireyi pek göremiyoruz . evet iftira atıyorlar diyebilecek yapıdada bir kadın zaten .. Allah korusun böylelerinden benimde başımdan alsın rabbim bu kadını

Bu da teşhircilerin kadın cinsi işte... Siz utandıkça hoşuna gider. Utanmayın, alaya alarak laf çarpın. Çekici olmaya çalışırken komik olduğunu ima edin. Hatta kapıda karşılaşırsanız eşinizle birlikte kadına gülün. Gürültü için de polis bile çağırabilirsiniz. "Aşka gelmek" toplu yaşam kurallarını ihlal etmeye yeterli mazeret değil.

Ben Sadece Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Demekk İstedim

Anaa kadin kudurmus heralde. Rezil bide evli.
Anlamadigim ne münasebet sizin özel hayatinizi soruyo, cesaret bulmus sizden.
Ben olsam oralari ayaga kaldirir rezil ederdim onu, bak bidaha kapinin önüne cikabiliyomu.

canım ozamanlar anlamamıştım kadının nasıl yapıda olduğunu zaten bana bu tür soruları sormaya başlayınca ve bu hareketleri sergilemeye başlayınca kestim görüşmeyi . sorduğu zamanda tersledim yani ama anlamıyor kadın

çok haklısın canım bak böyle bir şeyi söylemek hiç aklıma gelmemişti Allah razı olsun valla. bunu deniycem hemen

uygun bi dillede anlatsam anlamaz tatlım ya zaten belli ediyorum rahatsız olduğumu ama yok anlamamakta ısrarlı kadın ya.. ne yapıcam bilmiyorum hiç ama eşim ev sahibiyle görüşcek böyle gitmez çünkü

uygun bi dille anlat derken kayınpederini kastettim
eğer taşınmak isterseniz diye

yoksa o kadının utanması olsa böyle şeyler yapmaz zaten
ama ev sahibiyle konuşup öyle karar verirsiniz umarım çıkartırlar evden
ama ben kadının locasına üzüldüm cidden ne kadar kötü bi duruma düşürüyo adamı

canım apartmanımızda pek komşuluk yok büyük bir sitede oturuyoruz kimse birbirini pek tanımaz birde bu kadınla kocası başka bir memleketten gelmişler buraya pek tanıyanları yok benim sitede görüştüğüm arkadaşlarım tanımıyor kadını yani bana misafir falan gelsin hiç kapıda falan görünmez kadın bi kocam gelince kapıda belirir..

gece seslerini mi duydunuz, sizde onların duyabileceği bi şekilde duvarınıza ve parkenize vurun...olmadı ziline basın...
utanmazlar...
kadın da tam bi arsızmış.. iyi sabretmişsin.. ben olsam çoktan saçını başını ağzını burnunu eline vermiştim, hadsiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…