karşı komşumm :(

ya eşi çok sessiz sakin bir adamcağız aslında adamada üzülüyorum yani eşinin yaptıklarından habersiz.. duvarada vuruyoruz yeter artık be diye bağırıyoruzda ama anladıkları yok birgün sabah demiştim gece sesiniz çok geliyor biraz dikkat edermisin biz rahatsızız diye ay kusura bakma ne yapalım işte aşka geliyorum dedi terbiyesiz kadın

Anaa kadin kudurmus heralde. Rezil bide evli.
Anlamadigim ne münasebet sizin özel hayatinizi soruyo, cesaret bulmus sizden.
Ben olsam oralari ayaga kaldirir rezil ederdim onu, bak bidaha kapinin önüne cikabiliyomu.

ay okurken küçük dilimi yutacaktım. bu kadında mahremiyet duygusu mu yok ar damarı mı yok acaba?

O kişi seninle muhatap olmak isterse aynen şöyle söyle;
-"Eşim sürekli seninle gecelikli halinle falan karşılaştığından ahlakının bozuk olduğunu bu sebepten senin gibi biri ile asla muhatap olmamı istemediğini belirtti. Senden iğrenmiş kusura bakma ama evliliğimi riske atamam seninle muhatap olursam aramız bozulur çünkü adam senden ve senin davranışlarından hiç haz etmiyor, iğreniyor hatta senin yüzünden buradan taşınmayı bile düşünüyor. Evimi seviyorum lütfen biraz daha dikkatli ol senin yüzünden evimden olmak istemiyorum."

En azından eşinden uzak durur.

bir insanın evliliği karşısındaki insana güveniryorsa neden karşı komşu yüzünden bozulsun ki. en azından bence kendini bu şekilde ifade ederse -1 başlar duruma..
bu kadar ayrıntı konuşmaya da gerek bence.. kendi hal ve hareketlerinin kendince normal mi olup olmadığını sorabilir; zira kendilerine ters geldiğini, bu şekilde 1 kez daha olursa eşinin eşiyle konuşacağını söyler.

bu mesaja imzamı atarım. haddini bilsin kadın. şerefsize bak sen yaa.

Hayır eşinin kızma konusu karısının ahlakı bozuk biri ile muhatap olmasıdır yoksa evliliğin bu kadın yüzünden bozulması değil.
En azından karşıda ki bu adamın ondan haz etmediğini ve ahlaklı görmediğini anlar.
Yani -1 le başlamak falan değil. Bu tür insanlara çok net söylemek gerekiyor ahlaksızlıklarını.
Kaldı ki böyle bir kadının kendi eşinden çekineceğini hatta eşinin de karısının namusuna(!) laf söyleteceğini sanmıyorum.
Bu tür bir şey söylerse kadın işleri çirkefleştirip iftira bile atabilir.
Net olarak eşim senin gibi biri ile görüşmemi istemiyor diyecek hatta bu ahlaksızlığından iğrendiğini de dile getirecek..

haklısın da kadının ahlaksızlığı aşikar. yani konu sahibinin kocasının fetvası olması gerekmiyor muhabbeti kesmek için. sonuç olarak doğru tabi dediklerin.

Benim bir önerim olacak :

Komşuna şöylede: Benim kocam açık kıyafetleri güzel bulmuyor kapalı kıyafetleri daha hoş buluyor kıyafetin içini merak etmek istiyor. Kocam kovalamayı sever üzerine gidersen kaçar hoşlanmıyor. Açık kıyafet giydiğimde pek yaklaşmaz ama kıyafetim kapalı ise resmen kıyafetleri mi yırtar gibi şeyler söyle

Bak bakalım kadın ne yapacak...

Kadını hafife alma çokta kafaya takıp kendini yorma

Allahin cezasi kadin..bence kadinla bir an once konus canim uyar ki sonra sinirlerine hakim olamyip birsy yaparsan uyarmistim dersin

İşe yarar mı yaramaz mı tartışılır tabii ama kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.

Hep söylüyorum çok innovatif bir site burası:)

Yine de saç yolma konusunda ısrar ediyorum.

Yuh demek istiyorum izninizle birde evliymiş

Son düzenleme:
Bu hareketleri yapan bir insanın laftan sözden anlayacağını hiç düşünmüyorum. Açıkçası bu kadar basit bir insanın zeytinyağı misali herhanbi bir olay yaşanırsa su üstüne çıkabilecek cıvıklığı var bence. Yani saçını başını yolarsan bir bakarsın olay üzerine kalmış, sen kıskanç cadaloz kadın, o iftiraya uğramış masum gibi gösterebilir kendini. Ahlaklı bir kadın olmadığı belli o yüzden her şey beklenir.

Eşin ev sahibinin arkadaşı ise en güzeli onun bu işi halletmesi. Kadın sana bileylenirse daha da ileri gidebilir. Daha ne kadar ileri gidecek bilemiyorum tabi. Peki apartmanda kadın hakkındaki genel düşünce ne?

Var böyle ar damarı çatlaklar... İnsan kocasına ne kadar güvenirse güvensin, böylesi insanın içindeki şiddet duygusunu harekete geçirir, saçını başını yolup vericen eline...

Ne kadar sinirlendigimi anlatamam! Acaba yerinizde olsam napardim!!! Bu isi insanlar duyarsa esinizi zan altina sokabilir o ahlaksiz. Mazallah kadin evli kocasi da karisirsa isin icine Allah korusun. Napmak lazm bilmiyorum baska bi sebepten kavga cikartp guzelce bi yolsaniz iyicr bi korksa keske! Kadinin ev sahibiyle mi gorusseniz acaba? Ama lutfen sabirli olmayin!!!! Ben kesin kafasini klozete sokardim bu pisligin!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür ar damarı çatlamış,Allah' tan korkmaz, kuldan utanmaz kadınlar laftan,sözden ve uyarıdan anlamazlar kolay kolay.
Laftan ,sözden utanacak kadın soyunup ta kapılara çıkmaz zatenn.
O çoktan çığrından çıkmış belli ki.
Ben yüz göz olmamanızı tavsiye ederim.Çünkü her an çirkin bir iftiraya maruz kalabilirsiniz ve temizleyemezsiniz de.
İftira atabilir derken korkutmak için demiyorum canım yanlış anlama bu çirkeflerin yapabilecekleri çirkinliğin ve söyleyebilecekleri yalanın sınırı yok ta o yüzden uyarmak istedim.
En güzeli ev sahibi aklı başında bir insansa ona uygun ve biraz üstü kapalı bir biçimde rahatsızlıklarınızı anlatmanız.

Çok güldüm ya ne zavallı bir kadın, ezik. Ama ne derler sinek küçüktür ama mide bulandırır, sinirlenmekte haklısınız.
Bu kadını çekip konuşsanız iltifat olarak alır ve daha agresif bir şekilde yavşamaya devam eder bence, hastalıklı bir tavrı var çünkü.
"Beni kocasından kıskanıyor, elinden alabileceğimi düşünüyor, doğru yoldayım" diye düşünür. Eşiniz sert bir tavır takınmalı ve siz onun tavrını küçümser bir şekilde izlemelisiniz. Korktuğunuzu anlarsa da kötü...

uygun bi dillede anlatsam anlamaz tatlım ya zaten belli ediyorum rahatsız olduğumu ama yok anlamamakta ısrarlı kadın ya.. ne yapıcam bilmiyorum hiç ama eşim ev sahibiyle görüşcek böyle gitmez çünkü

ya canım konuşsamda anlamaz bence anlıycak insan baştan böyle şeyler yapmaz üstelik kendiside evli yani. eşime dikkat ediyorum zaten oda kadınla karşı karşıya gelmemek için çabalıyor asansörü bile kullanmıyor adam geldiğimi anlamasın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…