Yerinde olsam açık açık söylerim
Üzerinde açık saçık bir kıyafetle kapıda temizlik yapıyorsa, arsız mısın o ne öyle her yerin sokakta, gir içeri derim; arkası gelir zaten yolarım büyük bir ihtimal
Gece ses duyduğunda da vur duvara, onların keyfinden odanı neden değiştireceksin ki, onlar utansın. Kadın edepsiz kocası da g... t herhalde insan eşini biraz sakınır duyulmasın diyeÇok sinirlendim yaa
♥gözyaşı♥;32447920 .!.:O kişi seninle muhatap olmak isterse aynen şöyle söyle;
-"Eşim sürekli seninle gecelikli halinle falan karşılaştığından ahlakının bozuk olduğunu bu sebepten senin gibi biri ile asla muhatap olmamı istemediğini belirtti. Senden iğrenmiş kusura bakma ama evliliğimi riske atamam seninle muhatap olursam aramız bozulur çünkü adam senden ve senin davranışlarından hiç haz etmiyor, iğreniyor hatta senin yüzünden buradan taşınmayı bile düşünüyor. Evimi seviyorum lütfen biraz daha dikkatli ol senin yüzünden evimden olmak istemiyorum."
En azından eşinden uzak durur.
♥gözyaşı♥;32447920 .!.:O kişi seninle muhatap olmak isterse aynen şöyle söyle;
-"Eşim sürekli seninle gecelikli halinle falan karşılaştığından ahlakının bozuk olduğunu bu sebepten senin gibi biri ile asla muhatap olmamı istemediğini belirtti. Senden iğrenmiş kusura bakma ama evliliğimi riske atamam seninle muhatap olursam aramız bozulur çünkü adam senden ve senin davranışlarından hiç haz etmiyor, iğreniyor hatta senin yüzünden buradan taşınmayı bile düşünüyor. Evimi seviyorum lütfen biraz daha dikkatli ol senin yüzünden evimden olmak istemiyorum."
En azından eşinden uzak durur.
bir insanın evliliği karşısındaki insana güveniryorsa neden karşı komşu yüzünden bozulsun ki. en azından bence kendini bu şekilde ifade ederse -1 başlar duruma..
bu kadar ayrıntı konuşmaya da gerek bence.. kendi hal ve hareketlerinin kendince normal mi olup olmadığını sorabilir; zira kendilerine ters geldiğini, bu şekilde 1 kez daha olursa eşinin eşiyle konuşacağını söyler.
♥gözyaşı♥;32448224 .!.:Hayır eşinin kızma konusu karısının ahlakı bozuk biri ile muhatap olmasıdır yoksa evliliğin bu kadın yüzünden bozulması değil.
En azından karşıda ki bu adamın ondan haz etmediğini ve ahlaklı görmediğini anlar.
Yani -1 le başlamak falan değil. Bu tür insanlara çok net söylemek gerekiyor ahlaksızlıklarını.
Kaldı ki böyle bir kadının kendi eşinden çekineceğini hatta eşinin de karısının namusuna(!) laf söyleteceğini sanmıyorum.
Bu tür bir şey söylerse kadın işleri çirkefleştirip iftira bile atabilir.
Net olarak eşim senin gibi biri ile görüşmemi istemiyor diyecek hatta bu ahlaksızlığından iğrendiğini de dile getirecek..
Benim bir önerim olacak :
Komşuna şöylede: Benim kocam açık kıyafetleri güzel bulmuyor kapalı kıyafetleri daha hoş buluyor kıyafetin içini merak etmek istiyor. Kocam kovalamayı sever üzerine gidersen kaçar hoşlanmıyor. Açık kıyafet giydiğimde pek yaklaşmaz ama kıyafetim kapalı ise resmen kıyafetleri mi yırtar gibi şeyler söyle
Bak bakalım kadın ne yapacak...
Kadını hafife alma çokta kafaya takıp kendini yorma
canım uygun bi dille anlatırsınız
kadınla kavga etsen değişir mi bilmem utanması olsa senden çekinse bunları yapmazdı zaten bi de evliymiş üstelik
bu davranışları kesse bile sen hep huzursuz olmaya devam edeceksin bana öyle geliyo
eşin de biliyo üstelik durumu çok kötü
ayrıca eğer karşı taraf kiracıyca ev sahibine durumu anlatıp evden çıkarmalarını isteyebilirsin bence böyle çok olay yaşanıyo çünkü apartman istemezse kiracı barınamaz orda
açık açık söyle öyle giyinip kapının önüne çıkmaya utanmıyormuymuş birde ne münasebet senin özelini sorar görüşmeyi kes..çok tehlikeli
bu nasıl bi akla hizmet yaa kadına bak sen terbiyesiz al karşına açık açıkk konuş hareketlerinden seninde eşinin de rahatsız olduğunu belli et .
belki düzelir ama yok düzelmezse eşine dikkat et bazı kadınlar erkekleri baştan çıkarmak konusunda gerçekten çok terbiyesizler. ama inş taşınır gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?