karşı komşumun evimi gözetlemesi

hiç açmıyorum kapıyı.kapıya çıktığında da acelem var diye hemen kaçıyorum ayy bigün yuvarlanıcam merdivenerden ondan kaçarken kaç defa bağcığımı bağlamadan gittiğimi bilirim.
Bakın şaka yapmıyorum,kısa öz cevapları geçtim hiiiç cevap vermeyin. Kapıyı açmıyormuşsunuz bu güzel ama olur da açarsanız bir şekilde denk gelirseniz suratına tavırlı bir bakış atıp kapıyı suratına kapayın ve bunu böyle böyle devam ettirin. Bir gün arkadaşınızı davet ettiğinizde nasılsa sizin kapıyı dinlediği için onun kapısından geçerken iç döker gibi söylenin, laftan da anlamıyor hiç hoşlanmıyorum,görüşesim de yok ama anladığı ettiği yok deyin.

yok yaşlı falan değil 55 yaşlarında eşide var.ben dışlamadımki hiç bir zaman taki gözetleyene kadar onun haricinde önceden geliş gidiş yapardık.bende istemedim yöneticiye söylemeyi ama çok abarttı artık.

bu yoluda deneyim faydası olur belki.

Apartman hayatının yanında getirdiği sıkıntılı durumlar ama bence bu kadar can sıkmaya gerek yok. Görmemezlikten gelip cevap vermeyin. Bizim apartmanda kat kat gezip kimin terliği kimin kapısının önünde diye dedektiflik yapan teyzeler amcalar var. Öyle vakit geçiriyorlar.

işleri güçleri kalmamış belliki .takmamaya çalışıyorum ama her seferinde ayakkıbaları içeri al sesizce çık sinirleniyorum ister istemez.

Bir cogumuzun ortak sorunu bu turler heryerde var. Bendede vardı meraklı melahat karşımda. Bence kapısına sandalye koy bu ne diye sorarsa kapının ardında beklemekten yoruluyorsundur onunde otur daha rahat edersin dicen :))) cekirdekte ver sevabına.

Benim alt komşum kargocu geldiğinde yukarı çıktı, adam kim diye merak ettim dedi. Öyle bi takip öyle bi terbiyesizlk

Manyak! deseydin direk..

Hayatları o kadar basit ve boş ki onlara da üzülüyorum.
Bizim de vardı çocukken bir yan komşumuz. Bitemediler anacım..

Ayy siz benim teyzemin apartmanda mi oturuyorsunuz acep ordada var böyle biri ne zaman gitsem kapıda bir ton sorgu sual çok sinir bozucu

Bir gün yine sorduğunda dikleş "vururum lan seni sananee! diye bağır gözlerinden alev çıkarak.
Bak bir daha soruyor mu?

Sizinki yine iyi,bizim giriş kattaki daha beter.
Biri gelir sen açmak istemezsin kapıyı,hemen cama çıkıp kime geldin diye sorar sonrada aaa onlar evdeler bugün hiç çıkmadılar diye gelene malumat verir,sonrada mecbur açarsın.
Ha ona rağmen açmazsanda gelene gidene bundan bahseder.
Yaşam şekli milletin hayatıyla beslenmekle geçen asalak tipler işte bunlarda.
Ben ne kadar uyardıysamda malesef bıraktım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…