- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
- Konu Sahibi yasmin1985
-
Bakın şaka yapmıyorum,kısa öz cevapları geçtim hiiiç cevap vermeyin. Kapıyı açmıyormuşsunuz bu güzel ama olur da açarsanız bir şekilde denk gelirseniz suratına tavırlı bir bakış atıp kapıyı suratına kapayın ve bunu böyle böyle devam ettirin. Bir gün arkadaşınızı davet ettiğinizde nasılsa sizin kapıyı dinlediği için onun kapısından geçerken iç döker gibi söylenin, laftan da anlamıyor hiç hoşlanmıyorum,görüşesim de yok ama anladığı ettiği yok deyin.hiç açmıyorum kapıyı.kapıya çıktığında da acelem var diye hemen kaçıyorum ayy bigün yuvarlanıcam merdivenerden ondan kaçarken kaç defa bağcığımı bağlamadan gittiğimi bilirim.
yok yaşlı falan değil 55 yaşlarında eşide var.ben dışlamadımki hiç bir zaman taki gözetleyene kadar onun haricinde önceden geliş gidiş yapardık.bende istemedim yöneticiye söylemeyi ama çok abarttı artık.Yaşlı bir teyze geldi gözümün önüne. Belki kimsesi yoksa sizinle arkadaşlık kurmaya çalışıyordur? Yani yöneticiye söylemek çözmez. Ne desin? Karşı komşuya 10 metreden fazla yaklaşma mıGün falan yapıyorsanız dahil edin, sosyalleşirse size sarması azalır belki.
bu yoluda deneyim faydası olur belki.Bakın şaka yapmıyorum,kısa öz cevapları geçtim hiiiç cevap vermeyin. Kapıyı açmıyormuşsunuz bu güzel ama olur da açarsanız bir şekilde denk gelirseniz suratına tavırlı bir bakış atıp kapıyı suratına kapayın ve bunu böyle böyle devam ettirin. Bir gün arkadaşınızı davet ettiğinizde nasılsa sizin kapıyı dinlediği için onun kapısından geçerken iç döker gibi söylenin, laftan da anlamıyor hiç hoşlanmıyorum,görüşesim de yok ama anladığı ettiği yok deyin.
Benim taktik
Apartmanda sesini duydugumda istemedigim birinin hemen telefona sariliyorum.Bir gun ben ariyor gibi yaparken calacak rezillik her zaman esimi aramakta olmuyor :)
işleri güçleri kalmamış bellikiApartman hayatının yanında getirdiği sıkıntılı durumlar ama bence bu kadar can sıkmaya gerek yok. Görmemezlikten gelip cevap vermeyin. Bizim apartmanda kat kat gezip kimin terliği kimin kapısının önünde diye dedektiflik yapan teyzeler amcalar var. Öyle vakit geçiriyorlar.
Benim alt komşum kargocu geldiğinde yukarı çıktı, adam kim diye merak ettim dedi. Öyle bi takip öyle bi terbiyesizlk
Benim alt komşum kargocu geldiğinde yukarı çıktı, adam kim diye merak ettim dedi. Öyle bi takip öyle bi terbiyesizlk
Bir cogumuzun ortak sorunu bu turler heryerde var. Bendede vardı meraklı melahat karşımda. Bence kapısına sandalye koy bu ne diye sorarsa kapının ardında beklemekten yoruluyorsundur onunde otur daha rahat edersin dicen :))) cekirdekte ver sevabına.
ben sinirlince bazen donup kalabilen tiplerdenim.o kadar laf sokmama rağmen artık ne desem diye düşünmüyorum hiç oralı olmadan uzaklaşıyorum.Gezmeyeee derim gülerek
Meraktan öl diyesim geldi
Bir gün yine sorduğunda dikleş "vururum lan seni sananee! diye bağır gözlerinden alev çıkarak.
Bak bir daha soruyor mu?
aynen öyle yapıyorum artık.Kapiyi acma.
Kapida gorursen konusma .
O konusursa bile duymamis gibi yap devam et sen.
Vazgecer elbet
ben sinirlince bazen donup kalabilen tiplerdenim.o kadar laf sokmama rağmen artık ne desem diye düşünmüyorum hiç oralı olmadan uzaklaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?