- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi yasmin1985
-
Böyle tipler her zaman var demek ki. Benim de kp yapardı. Sabah 10 da kapıdan geçtim araba hala kapıda niye çıkmadın. Akşam evine giderken yolu uzatıp bizim kapının önünden geçerdi niye Işık’larınız yanmıyor her gün dışarda mı yiyorsunuz.biz eşimle üniversitede öğrenciyken böyle bi evsahibi vardı ki bizi nişanlı bilirdi onun gazabından korunmak için yüzük bile takmıştık,arada beni merdivenlerde durdurup "eve giren çıkan kimse yok gız gızım aa şimdi ben koruyorum seni ama evlenince nolur bilemem" derdi,kayınvalidem oğluna geldiğinde de " bi o sarı kız gelip gidiyor haberin olsun" diye de ona da ayrı durum bilgisi geçerdi,eve biraz arkadaşımız gelsin yukarı çıkıp salça filan isterdi,o arada da kim ki bunlar diye içeri bakardı
şimdi kv ile aynı yerde oturuyoruz o da ışığımızı filan takip eder,şu saatte baktım hala uyanıktınız vs vs diye
arada diyorum annen bi hoş ışığı takip ediyor,arabayı takip ediyor eve giriş çıkış saatlerimiz için diye de eşim de hep o eski komşuyu hatırlatır
velhasıl bunların sıfatları değişiyor ama varlıkları değişmiyor,stalkçular her yerde bacım
bu arada kvyi tercih ederim en azından çoluguma çocuguma baktı bende kredisi çok,o komşuyu hangi akla hizmet o kadar idare etmişiz terslememişiz bilmiyorum
O zaman çüşmerak ettiğini söylemişti öyle olda öyle derdi hırsız sandım derdi Yani
Bende benim karşıdaki ev sahibi için aynı şeyi düşünüyorum çünkü o da bi ses duysun ayakkabıları düzeltiyormuş gibi yapıp kim geldi diye bakıyor saftrikyılan hikayesi dizisinde rambo berk vardı.. memoli derdi bu kapının önünde görünmeyen bir sensör mü var acaba ben geçince çalıyor derdi. o geldi aklıma
Ben bakarken öyle bir komşumuz vardı. Eve geçerdim annem yoksa o kapıya çıkar şuraya gitti derdi utanmadan. Bizim evde ki her şeyden habeei olurdu. Kendi haline bırakmıştık artık:)Bende benim karşıdaki ev sahibi için aynı şeyi düşünüyorum çünkü o da bi ses duysun ayakkabıları düzeltiyormuş gibi yapıp kim geldi diye bakıyor saftrik
işte insanı bunaltıyorlar.sizin komşunuzda evin eşyalarıyla bozmuş aklını hiç hoşlanmam böyle şeylerdenBenim karsi bloktaki komsum da evimin icine kadar bakiyor. Balkona cikinca evimin icindeki esyalar hakkinda yorum yapiyor. Onu oraya koyma falan diye. O var diye rahat camasir asamiyorum. Cikip akil veriyor. Kocana soyle sigara icmesin bilmem ne diyor. Sirf o var diye perdelerimi hep kapali tutuyorum. Camasirlarimi baska odaya asmaya basladim. Balkondaki ciceklerimi de cok severdim ama kafami kaldirinca onu goruyorum diye balkonda vakit geciremez oldum. Belki iyi niyetli guzel tavsiye veriyor ama evimin taa icine yorum yapması beni bunaltiyor. Ha bir de mutfaktayken de cama cikip yorum yapiyodu. Sunu bulasik makinesine at falan diyordu. Madem beni gozetliyon bari belli etme demek istiyom.
biliyor oralı bile olmadıki.Şikayette bulunduğunuzu biliyor mu? Küsmedi mi bunun üzerine?? O sorduğunda siz de neden sorduğunu sorun. Neden merak ediyorsun diye sorun, ne cevap verecek bakalım. Ne gıcık bir durum.
KAVGA ET KAVGA !
Bu ne terbiyesizliktir ya, bana böyle şeyler diyecek komşum var ya o gün öyle bir haddini bildiririm ki ona, bir daha hayatı boyunca kimseye selam veremeyecek noktaya gelir !
Siz iyi sabırlıymışsınız ben olsam yemişim komşusunu der rezilliğin kralını çıkartırdım..
insan kapıyı açtığında tam karşı komşu olduğu için kavga etmeyi en son çare olarak gördüm ben.birde geçmişimiz var önceden gözetlemesini fark ettikten sonra be kestim ayağımı.eşi falan hastalanmıştı eşim ambulans çağırdı beraber indirdik falan oblar gelince aklıma kavgada etmek istemedim.KAVGA ET KAVGA !
Bu ne terbiyesizliktir ya, bana böyle şeyler diyecek komşum var ya o gün öyle bir haddini bildiririm ki ona, bir daha hayatı boyunca kimseye selam veremeyecek noktaya gelir !
Siz iyi sabırlıymışsınız ben olsam yemişim komşusunu der rezilliğin kralını çıkartırdım..
Böyle tipler her zaman var demek ki. Benim de kp yapardı. Sabah 10 da kapıdan geçtim araba hala kapıda niye çıkmadın. Akşam evine giderken yolu uzatıp bizim kapının önünden geçerdi niye Işık’larınız yanmıyor her gün dışarda mı yiyorsunuz.
Artık gece ışık açmıyorduk arabayıda uzağa çekiyorduk sonra laflar bitti
Bir günde tüm Işık’lar yanınca komşum merak etmiş bir aksilik mi var tüm Işık’lar yanıyor diye beni aradı
Çok şükür semti değiştirdim rahatladım.
tersledim inanki çokta laf soktum artık oralı olmamaya çalışıyorumBir güzel terslerim var ya bütün hıncımı boşaltırım ona.. ona ne be evime kimin girip girmediginden.. Haddini bilecekler
getirdim cnm kaç defa hemdeAcaba evini gözetleyince eline ne geçiyor kendine iyi bir dille rahatsızlığını dile getr
Hiç oralı olmuyor mugetirdim cnm kaç defa hemde
uyardığımda 2 gün tık yok sonra yine aynı.Hiç oralı olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?