karşı komşumun evimi gözetlemesi

Komşunuz sizinle konuşacak bişey bulamıyo öyle iletişime geçmeye çalışıyo olabilir ya da psikolojik sorunu olabilir.

Ruh hastasi midir nedir. Benim arkadasim anlatmisti. Bunun oturdugu sitede boyle herkes birbirini gozetliyormus. Arkadasim balkona sigara icmeye ciktiginda perdenin arkasindan gozetliyormus kadinlar hatta gece kimin evinden su sesi geliyor, kim duş aldi bunun tahminini yapmaya calisiyorlarmis. Muhabbete bakar misiniz. Arkadasim orayi satip tasındi baska bir yere ve kurtuldu. Anlamak zor insanlarin seviyesizliklerini. Galiba sizin icin de cözüm taşınmak

Hiç sevmedigim komşu tipi..Gerci ben pek sıkı komşu ilişkilerini de sevmem suyunu çikartanlari yani.. Cevap vermemeye , kâle almamaya devam edin.. Degisik bir tipmiş

Annemin kapi komsuda boyle.Bende hep rapor veririm tikirti duysa kapiya cikar.Mahalledeki tum dedikodulari bilir herkesi tanir. Annem 35 yildir ayni evde o abla 14 yildir ama cok daha iyi bilir herseyi. Severim kendisini.Ne var soylesem bisey kaybetmem diyip geciyorum.Sizinkininde cani sikiliyor,belki iletisimi boyle saglamak istiyordur. Yoneticiye soylemeseydiniz keske kapi komsunuz nihayetinde.Komsu komsunun kulunu muhtactir. Merak ettim Yanliz mi yasiyorsunuz :)

eşine şikayet etseydiniz dicem ama denemişsinizdir.
böylelerinin eşleri köşe minderinden hallice oluyor ne hikmetse.

Ilk evlendiğim yıllarda böyle komşu benimde vardı çok sık yapınca mesafe koydum sonradan anladım ki esimde gözü varmış bu yüzden böyle davraniyimus tabi defolup taşındı aklıma geldi böyle kişilerden rabbim korusun

Hiç hazetmediğim insan tipi.
Meraklı,dikizleyen, hakkı olmadığı halde hesap soran

Benim alt komşum kargocu geldiğinde yukarı çıktı, adam kim diye merak ettim dedi. Öyle bi takip öyle bi terbiyesizlk

Bizim apartmana ve evimize birkaç defa hırsız girdi. O sebeple sormuş olabilir mi? Ben de artık kuşkulu bir ses duyarsam filan çıkıp bakınıyorum çünkü.

e sorduğunda direkt desenize ben bundan rahatsız oluyorum ne alaka ne hakla vs diye.

Bizim apartmana ve evimize birkaç defa hırsız girdi. O sebeple sormuş olabilir mi? Ben de artık kuşkulu bir ses duyarsam filan çıkıp bakınıyorum çünkü.
evet ben o olayı çok masum buldum adam kargocuyum diye hırsız olabilir diye dusunmuştur ki olabilir

Bir güzel terslerim var ya bütün hıncımı boşaltırım ona.. ona ne be evime kimin girip girmediginden.. Haddini bilecekler

"Maşallah sizin de hiç gelenininz gideniniz bitmiyo" diye espri yapan komşuma "aa pardon sizin yoklama defterine imza atmadan giriş yaptırmam bi daha" dedim bi daha yüzüme bakmadı

Aman sorsun, yuzune kapat kapiyi geç.
Benim karsi bloktaki komsum da evimin icine kadar bakiyor. Balkona cikinca evimin icindeki esyalar hakkinda yorum yapiyor. Onu oraya koyma falan diye. O var diye rahat camasir asamiyorum. Cikip akil veriyor. Kocana soyle sigara icmesin bilmem ne diyor. Sirf o var diye perdelerimi hep kapali tutuyorum. Camasirlarimi baska odaya asmaya basladim. Balkondaki ciceklerimi de cok severdim ama kafami kaldirinca onu goruyorum diye balkonda vakit geciremez oldum. Belki iyi niyetli guzel tavsiye veriyor ama evimin taa icine yorum yapması beni bunaltiyor. Ha bir de mutfaktayken de cama cikip yorum yapiyodu. Sunu bulasik makinesine at falan diyordu. Madem beni gozetliyon bari belli etme demek istiyom.

Uyarmışsınız anlamamış bundan sonrası artık her şey mübah.
Ben olsam her sorduğunda aynı cevabı verirdim. Aşırı dalga geçerdim ve bir daha kapıya çıkamayacak şekilde rezil olmasını sağlardım sanırım.

Şikayette bulunduğunuzu biliyor mu? Küsmedi mi bunun üzerine?? O sorduğunda siz de neden sorduğunu sorun. Neden merak ediyorsun diye sorun, ne cevap verecek bakalım. Ne gıcık bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…