- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi yasmin1985
-
Ruh hastasi midir nedir. Benim arkadasim anlatmisti. Bunun oturdugu sitede boyle herkes birbirini gozetliyormus. Arkadasim balkona sigara icmeye ciktiginda perdenin arkasindan gozetliyormus kadinlarartık yeter diye bağırasım var hanımlar.her kapımı açtığımda kapıya çıkması ayakkabıları görünce o gün soramazsa ertesi gün kim diye sorması normalde gelmeyen ama misafirim olduğunda kapımı çalıp gelmesi.bir yere çıksam kapıdan nereye gidiyorsun eve girerken nerden geldin demesi.sanki benim kapımda alarm var ne zaman çıksam karşımda uyardım olmadı yöneticeye ilettim olmadı cevap vermiyorum yine aynı ne yapmalıyım ben artık?
yok yaşlı falan değil 55 yaşlarında eşide var.ben dışlamadımki hiç bir zaman taki gözetleyene kadar onun haricinde önceden geliş gidiş yapardık.bende istemedim yöneticiye söylemeyi ama çok abarttı artık.
Benim alt komşum kargocu geldiğinde yukarı çıktı, adam kim diye merak ettim dedi. Öyle bi takip öyle bi terbiyesizlk
evet ben o olayı çok masum buldum adam kargocuyum diye hırsız olabilir diye dusunmuştur ki olabilirBizim apartmana ve evimize birkaç defa hırsız girdi. O sebeple sormuş olabilir mi? Ben de artık kuşkulu bir ses duyarsam filan çıkıp bakınıyorum çünkü.
"Maşallah sizin de hiç gelenininz gideniniz bitmiyo" diye espri yapan komşuma "aa pardon sizin yoklama defterine imza atmadan giriş yaptırmam bi daha" dedim bi daha yüzüme bakmadıartık yeter diye bağırasım var hanımlar.her kapımı açtığımda kapıya çıkması ayakkabıları görünce o gün soramazsa ertesi gün kim diye sorması normalde gelmeyen ama misafirim olduğunda kapımı çalıp gelmesi.bir yere çıksam kapıdan nereye gidiyorsun eve girerken nerden geldin demesi.sanki benim kapımda alarm var ne zaman çıksam karşımda uyardım olmadı yöneticeye ilettim olmadı cevap vermiyorum yine aynı ne yapmalıyım ben artık?
Benim karsi bloktaki komsum da evimin icine kadar bakiyor. Balkona cikinca evimin icindeki esyalar hakkinda yorum yapiyor. Onu oraya koyma falan diye. O var diye rahat camasir asamiyorum. Cikip akil veriyor. Kocana soyle sigara icmesin bilmem ne diyor. Sirf o var diye perdelerimi hep kapali tutuyorum. Camasirlarimi baska odaya asmaya basladim. Balkondaki ciceklerimi de cok severdim ama kafami kaldirinca onu goruyorum diye balkonda vakit geciremez oldum. Belki iyi niyetli guzel tavsiye veriyor ama evimin taa icine yorum yapması beni bunaltiyor. Ha bir de mutfaktayken de cama cikip yorum yapiyodu. Sunu bulasik makinesine at falan diyordu. Madem beni gozetliyon bari belli etme demek istiyom.Aman sorsun, yuzune kapat kapiyi geç.
merak ettiğini söylemişti öyle olda öyle derdi hırsız sandım derdi YaniBizim apartmana ve evimize birkaç defa hırsız girdi. O sebeple sormuş olabilir mi? Ben de artık kuşkulu bir ses duyarsam filan çıkıp bakınıyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?