- Konu Sahibi esmer_lover
-
Kızlar yaa ßen şimdi çok utanarak bişi sölicem we bişi sorucam.. Nişanlıyım we Aralıkta düğünüm war yani 2-3 ay kaldı.. Önceden böle bişi yoktu ama bu aralar nişanlıma hakim olamıyorum dewamlı öpüyo sarılıoo arada bi izin weriorum ama bazen ileriye qidio.. O iş olmas merak etme cnm dioo.. Sizce bunların olması normalmi ? yoksa izin wermemelimiyim.. Her bulduğu fırsatta yapışıo bana rahat dur diorum duramıorum dioafedersiniz arada ayaktayken sarılıo sürtünüyo felan.. Tmm ewli olsak nesede nişanlıyken bunları yapması normalmi ? kimseye soramıorum sizler yardımcı olun çok uzattım kusura bakmayın.. Şimdiden tşkler a.s.
Ay canım çok qüldüm yaa :roflol::roflol:nikahi beklemez oşakkıdı
tatlımm normal tabii kide yani bana göre senın nısanlın evlenceksınız ıns kocan olcak
inş helalin o senın kasma rahat olll
bence bu anlarin tadini cikar derim.cünkü nisanliyken coook yapisirlar evlenincede zor buluruz onlari.valla birak istedigini yapsin sende nisanlilik dönemi en güzel dönem valla.
Nişanlı olmanın tadını çıkarırken ölçüyü kaçırmamaya bakın güzelim.
Dünyanın binbir türlü hali var. Allah tamamına erdirsin.
Oniki yaşındaki olan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:
- Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun...
- Yaz sonu nikahı varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.
- Ben sana bir şey sormak istiyorum...
- Söyle...
- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, 'Eh evlenecekler işte' diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.
- Hımmm... Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım...
- Dinliyorum.
- Diyelim ki Şubat'ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve 'Haziran'da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin' diyorlar. işte şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye 'nişanlılık dönemi' deniyor.
- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıf geçene kadar. Peki dokunmaya izin var m?
- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..
- ............???...!!!
Bencede konuna cuk oturan bi fıkra. Anlayışına teşekkürler canım. Size sonsuz saadetler diliyorum.
Oniki yaşındaki olan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:
- Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun...
- Yaz sonu nikahı varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.
- Ben sana bir şey sormak istiyorum...
- Söyle...
- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, 'Eh evlenecekler işte' diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.
- Hımmm... Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım...
- Dinliyorum.
- Diyelim ki Şubat'ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve 'Haziran'da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin' diyorlar. işte şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye 'nişanlılık dönemi' deniyor.
- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıf geçene kadar. Peki dokunmaya izin var m?
- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..
- ............???...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?