- Konu Sahibi esmer_lover
-
aynen katiliyorum keske hep öyle nisanlilik dönemi gibi olunsa.ayy valla simdiki aklim olsa hep nisanli kalirdim sırnaşık şey kaydirigubbakcemileen güzel dönemler
keşke hep öyle olsa
Kızlar yaa ßen şimdi çok utanarak bişi sölicem we bişi sorucam.. Nişanlıyım we Aralıkta düğünüm war yani 2-3 ay kaldı.. Önceden böle bişi yoktu ama bu aralar nişanlıma hakim olamıyorum dewamlı öpüyo sarılıoo arada bi izin weriorum ama bazen ileriye qidio.. O iş olmas merak etme cnm dioo.. Sizce bunların olması normalmi ? yoksa izin wermemelimiyim.. Her bulduğu fırsatta yapışıo bana rahat dur diorum duramıorum dioafedersiniz arada ayaktayken sarılıo sürtünüyo felan.. Tmm ewli olsak nesede nişanlıyken bunları yapması normalmi ? kimseye soramıorum sizler yardımcı olun çok uzattım kusura bakmayın.. Şimdiden tşkler a.s.
arkadaşlar nişanlın helalin demek değildir, nikahları olmadan helal sayılmazlar birbirlerine.
bence yanlız kalmamaya bak canım, mazallah hihhii
ay siz cilveleşiyo musunuz?
guduuuuuuuuuuuuuuuuuuugamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2
ayıp ayıp:mymeka:
:roflol:
:1hug:
canım bunu bizimle paylaştın tamam güzel gayet normal geldi fakat sen nişanlın yanına geldikçe gelip burda yaklaştı sıkıştırdı öptü diyorsun lütfen beni mazur görama bu sıkıntını bizlerle paylaşacağına nişanlını karşına alıp konuşmayı denesen ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?