Karşı qelemiyorum!

canım bencede fazla abartmadıktan sonra bi sorun yok..nasıl olsa helalin...kaydirigubbakcemile5az da kalmış zaten düğüne...nişanlılığın keyfini çıkar...:teytey:gamyoncuiremsu
bir ömür boyu mutluluklar....:1hug:

sabırsızlık bastı nişanlını alıştırma yapıyo:)). gayet normal bugünlerin tadını çıkar.
tebrik ederim buarada. mutluluklar.

Allah tamamına erdirsin inşallah canım.

valla biz de nişanlıyken öle oluyodu ama evlenince bu günlerini ararsın.bırak tadını çıkar ne güzel bunlar tatlı kaçamaklar canımm benim.

arkadaşlar nişanlın helalin demek değildir, nikahları olmadan helal sayılmazlar birbirlerine.
bence yanlız kalmamaya bak canım, mazallah hihhii

aman öpsün bosver az kalmis dügüne nasilsa evleneceksiniz oda kendini hazirliyodur kendini evlilige. normal tabiki nisanlin sonucta ileri gitmedikten sonra sorun yok :jeyyar:

Nikah olmadıktan sonra helalin olmaz bana böyle şeyler doğru gelmiyor .

valla canım oluyor olmuyor değil ama yine de sen ölçüyü kaçırma çünkü erkek milleti kendini tutamaz,doğalarına aykırı,ama unutma Allah uzun ömür versinde ölüm var kalım var dikkat et

canım nişanlı çiftlerin arasında böyle şeyler geçiyor erkekler haliyle yapşkan olduklarından zaptedememekte ahk veriyorum sana...
ama sen yine de güven unsurunu kafanın bir köşesine koy bence bu davranışları evlendikten sonra yapsın,,,evlendikten sonrada kıçlarını dönüp yatıyorlar her naneye küsüyorlar...şimdi tatlısın sen ona ya ondan böyle davranıyor ama aynı yatağa girme ...

uuuuuuuuuuuuu kafamçokkarıştı
damat seni ble kaçıracak kaydirigubbakcemile
bence orda dursun ayakta bişiler yapıo demissin :mymeka: ben genelde mutfakta oluyorum sözlümde :1hug: bana öle bişi yapsın tencereyi kafasına geçiriyim diye :mymeka:

ayy kızlar normal şeyler bunlar bazıları neler neler yapıyoo nişanlın deilmi tabi öpcek ama ilerisine sen izin vermedikce o asla yapmaz yani herşey sende biter.

normal canim normal, hic merak etme erkek sevdigine dokunmak ister falan ...
cilvelesmek guzeldir bugunlerin tadini cikarmaya bak, evlenince hersey degisiyor malesef keske evlilik de nisanlilik hali gibi olsa degil mi hanimlar ???:mymeka:

ay siz cilveleşiyo musunuz?
guduuuuuuuuuuuuuuuuuuugamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2

ayıp ayıp:mymeka:

:roflol:

:1hug:

:roflol::roflol::roflol: ay canım yaa çok qüldürdün benii... Arkadaşlar hepinize çok çok tşk ederim Ewli olanlara allah ömür boyu mutluluklar.. Ewli olmayanlarada ömür boyu mutlu olucak eşler nasip olsunnn inş:Saruboceq:

Arkadaşlar bayramın 1. ve 2. qünü beraberdik nişanlımla.. 2 qündür ne zmn boş bi anı yakalasa hmn yapıştı yaa.. Ama artık aşırı qelio bana tmm başta güzeldi ama bu aralar izin wermicem bakim tepkisi noolcak.. Yani kendimi artık kullanılıo qibi hissettim

canım bunu bizimle paylaştın tamam güzel gayet normal geldi fakat sen nişanlın yanına geldikçe gelip burda yaklaştı sıkıştırdı öptü diyorsun lütfen beni mazur görama bu sıkıntını bizlerle paylaşacağına nişanlını karşına alıp konuşmayı denesen ???

canım ewet haklısın.. Konuşuorum ama bunları bana çok qörme felan diyoo laf qeçiremiorum.. Artık ben durumu kabullendim.. Burda sadece bu durumun normal olup olmadığını soruyorum.. Yani aramızda bi çok ewli war onlar bu konuları daha ii bilirler.. Acaba bunlar normalmi diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…