E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi esmer_lover
-
Arkadaşlar bayramın 1. ve 2. qünü beraberdik nişanlımla.. 2 qündür ne zmn boş bi anı yakalasa hmn yapıştı yaa.. Ama artık aşırı qelio bana tmm başta güzeldi ama bu aralar izin wermicem bakim tepkisi noolcak.. Yani kendimi artık kullanılıo qibi hissettim
bunları çok görme diye diye seni can evinden vuruyor ve duygu sömürüsü yapar gibi konşuyor bence falzada sıkıştırıp kıstırmasına izin verme gelin ata binmiş ya kısmet demiş dikkatli olmakta yara rvar ilk gecenin bi önemi bi güzelliği bi heyecanı kalsın BENCE
sağol canım teşekkür ediyorum evet 5 senesine giriceğimiz bir ilişkim var evet evlilik düşünüyoruz kısmetse..tabiki öpüşler oluyor ama sen sıkıştırmalardan bahsediyorsun farkındaysan ve bu heryere çekilebiliyor biraz açarsan bende yorumlarımı o doğrultuda yaparım tatlım kendini benim yerime koy demişssin eğer ben istemiyorsam hiç kimsebana zorla bir şey yaptıramaz tatlım umarım bişiler anlatabilmişimdir
canım erkekler evlilik arifesinde yada normalde bu tarz şeyleri yaparlar.çok normal erkek olduklarını düşünürsen.koklaşmalar,öpüşmeler olucak.ben eşimle 2 sene flört 3 sene nişanlı kaldım.ama asla beraber olmadık.çünkü onun yeri ayrı ve özel.zaten nişanlın buna önem veriyorsa evliliğinizi bekler.ama benden sana tavsiye daha evli değilsiniz beraber olmayın canım.hayatta neler var hiçbirşeyin garantisi yok.inşallah evlenir ve çok mutlu olursunuz.ama karşı koyacağın sınırı sadece sen bilebilirsin canım.
benim düşüncem bu şekilde sen nasıl istiyorsan.
Bence gayet normal hatta güzel birçok kadın da
eşim,nişanlım,sevgilim
bana dokunmak istemiyor diye ağlıyor.
Sevgi göstergesi başka nasıl olabilir ki
Bakışarak mı :)))
Bence gayet normal hatta güzel birçok kadın da
eşim,nişanlım,sevgilim
bana dokunmak istemiyor diye ağlıyor.
Sevgi göstergesi başka nasıl olabilir ki
Bakışarak mı :)))
Sarilip öpmesinde kötü birsey yok bence, nisanlin cünkü.
Sevgilin olsa ölcüyü biraz sinirlandir derdim, ama sonucta evlenecegin insan.
Ama evlenecegiz diyede asiriya gitmeyin. Hayat bu hersey gelebilir basimiza.
Mutluluklar canim.
valla böyle giderse siz birbirinize evlenmeden doyarsiniz...
nasil seni seviyorum kelimesi cok söyledigi zaman anlamini yitiriyorsa....
bu tip yakinlasmalariniz sIklastikca bence birbirinize doymus olacaksiniz...
evliligide birseyler kalsin dimi ama mutluluklar dilerim canim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?