Karşı qelemiyorum!

Azı karar :delphin:

Çoğu zarar :delphin:

Nişanlıyken öpmesi,dokunması normal...

ama fazlaya kaçmamak şartıyla (bakınız yukarda verdiğim atasözüne :delphin: )

Fazlasına müsade edersen, tepene çıkar :delphin:

Artık tepene çıkarsa da ne olur sen düşün :delphin:

nişanlıyken gayet normal cnm butarz şeyler çünkü kimi insan var evlendigi halde kolay ısınamıyo eşine çekingen oluyo bu sayede birazda olsun birbirinizin neden hoşlanabildigini ve sevmedigi yönelrini bulmanız saglanmış oluyo aşırıya kaçıp kaçmamak konusunda eminimki zaten sen dengeyi tutabilcek birisindir evlenince çok doyarsınız birbirinize rahat olsun sabretsin yavaş yavaş bu işler aceleye gelmezzzzz hayırlı olsun şimdiden

Çok çok tşk ederim canlarım.. Allahta sizlere ömüüüüürrr boyu mutluluklar nasip etsinn

çok sağol canım.sende inşallah bir ömür boyu mutlu ol.herşeyin üstünde en önemli bir şey var oda önce SEN.kendini dinle o sana en güzel yolu gösterecektir.
çok öpüyorum seni.

nikah yoksa sadece bakışabilirsiniz şeker benneyaptımki
geri kalanlar hep haram günah
zaten o adamla evleneceksin ne diye ikinizde günaha giriyosunuzki
genel olarak diyorum bunu anlamıyorum
dokunsada haram hepsi günah yani
adam beni seviyosa beni yakmaz kanımca
basar nikahı istediği kada zile basar o zaman :roflol:
ama sadece zile basar :kahve:

yazdıklarım kesinlikle yanlış anlaşılmasın sözlerim de maksadını aşmasın...
şimdi bu arkadaşımız nişanlısı ile birlikte olduğunu yazsa yani tam bir birleşme yaşadığını söylese biz asla doğru olmadığını söyler ve evlenmeden böyle bir şey yaşadığı için kendisini eleştirir ve hatta suçlardık...
bakıyorum göster ama elletme mantığında olduğumuz için gayet doğal geliyor bize yaşanılanlar...
bunun ölçüsü ne olmalı o zaman...
somut birşeylere dokunulmadığı zaman ayıplar, yasaklar, günahlar rafa mı kakmalı....
yoksa kişi herşeyden önce kendine mi dürüst olmalı...

Ben de sözlüyüm. Bu dönemler çok güzel Allah herkese nasip etsin. Tabi ki mutlaka az da olsa yakınlaşmalar olur ama fazla aşırıya kaçmamak lazım. Biraz sabır evlenince her şey fazlasıyla yaşanır nasıl olsa :) Her şeyi zamanında yaşmayı nasib etsin Allah bize. Hep şu söz gelir benim aklıma "Gelin ata binmiş ya nasib demiş."

Ay canım çok qüldüm yaa :roflol::roflol:
Walla bazen diyorum napcam ben senle yaa çok işimiz var desene :roflol:
ya bugün ananemlere qittik orda bi yapıştı snra bize qeldik bizde bi yapıştı bide kapı ağzında tam qiderken yarım saat.. Artık qit yaa kowuorum seni diorum resmen anlamıo :roflol:

ayyy canaım yaaa çok hoşuma gitti bu yazdığın çok mutlusunuz siz allahım ayırmasın sizi yaaa buarada insan sevdiğini öpmek koklamak ister okey

yazdıklarım kesinlikle yanlış anlaşılmasın sözlerim de maksadını aşmasın...
şimdi bu arkadaşımız nişanlısı ile birlikte olduğunu yazsa yani tam bir birleşme yaşadığını söylese biz asla doğru olmadığını söyler ve evlenmeden böyle bir şey yaşadığı için kendisini eleştirir ve hatta suçlardık...
bakıyorum göster ama elletme mantığında olduğumuz için gayet doğal geliyor bize yaşanılanlar...
bunun ölçüsü ne olmalı o zaman...
somut birşeylere dokunulmadığı zaman ayıplar, yasaklar, günahlar rafa mı kakmalı....
yoksa kişi herşeyden önce kendine mi dürüst olmalı...

elif abla kesinlikle katılıyorum şu göster ama elletme mantığını bende sevmiyorum o tamamen günahtır..doğal karşılanmaması lazım göstermenin tabi

elif abla kesinlikle katılıyorum şu göster ama elletme mantığını bende sevmiyorum o tamamen günahtır..doğal karşılanmaması lazım göstermenin tabi

ben karşı değilim evlenmeden önce yaşanılanlara beni yanlış anladınız...
olayın günah sevap durumuyla da hiç ilgilenmiyorum açıkcası...
anlatmak istediğim öpüşmek, koklaşmak, sürtünmek, sürtmek herşey mübah nasılsa evleneceksiniz ama iş bekarete geldiğinde nasıl böyle bir şeye izin verirsin gelin ata binmiş ya nasip demiş sözü...
ben bu çifte standardı anlamadım anlayamayacağım..

ben karşı değilim evlenmeden önce yaşanılanlara beni yanlış anladınız...
olayın günah sevap durumuyla da hiç ilgilenmiyorum açıkcası...
anlatmak istediğim öpüşmek, koklaşmak, sürtünmek, sürtmek herşey mübah nasılsa evleneceksiniz ama iş bekarete geldiğinde nasıl böyle bir şeye izin verirsin gelin ata binmiş ya nasip demiş sözü...
ben bu çifte standardı anlamadım anlayamayacağım..

Bu sözü çifte standart olsun diye yazmadım yanlış anlaşılmasın. Bu dönemde el ele tutuşursun, sarılırsın da fazlası abartı gibi geliyor bana. Tabi bu benim düşüncem, herkese de saygı duyarım sonuçta herkesin kendi özel yaşamıdır ve nasıl hissediyorsa o şekilde yaşar. a.s.

Bu sözü çifte standart olsun diye yazmadım yanlış anlaşılmasın. Bu dönemde el ele tutuşursun, sarılırsın da fazlası abartı gibi geliyor bana. Tabi bu benim düşüncem, herkese de saygı duyarım sonuçta herkesin kendi özel yaşamıdır ve nasıl hissediyorsa o şekilde yaşar. a.s.

kimseyi hedef alarak yazmadım ben...
sadece genel anlamda eğilim bu yönde...

Güzel yorumlarınız için tşkler.. Burcumuzaffer Allah tamamını erdirdsin cnm .. İnş sende çok mutlu olursun.. Ewet o sözünde çok doğru qelin ata binmiş ya nasip demiş.. ßende o sözden yola çıkarak böle şeyleri pek sewmiorum yani anlatmaya çalışıyorum ama insan sewdiğini öpmek ister felan diyip beni bi şekilde yola qetirio ama inanın hiç içimden qelmio.. Ayrıca qerçekten qinahh.. ßqn konuştum imam nikahı olmadan yaptığımız qünah dedi.. Tmm o zmn kıydıralım hemen diyo DELİİİİ sırnaşık şey Hayır düğüne kdr bana elini sürmiceksin azcık hefsine hakim ol.. ßqn ßqndü yarının nasıl olcaını kimse bilemes dedim.. Tmm çoook haklısın dedi.. Sonunda bana karşı anlayışlı dawrandı kötükedihüso

canım sonunda bir yerlere varabilmişsin ne güzel sevindim adına.herşey yerli yerinde güzel.rabbim güzel yuvalar hayırlı insanlarla karşılaştırsın tüm genç kızlarımızı.
hepinize öpüyorum.

Güzel yorumlarınız için tşkler.. Burcumuzaffer Allah tamamını erdirdsin cnm .. İnş sende çok mutlu olursun.. Ewet o sözünde çok doğru qelin ata binmiş ya nasip demiş.. ßende o sözden yola çıkarak böle şeyleri pek sewmiorum yani anlatmaya çalışıyorum ama insan sewdiğini öpmek ister felan diyip beni bi şekilde yola qetirio ama inanın hiç içimden qelmio.. Ayrıca qerçekten qinahh.. ßqn konuştum imam nikahı olmadan yaptığımız qünah dedi.. Tmm o zmn kıydıralım hemen diyo DELİİİİ sırnaşık şey Hayır düğüne kdr bana elini sürmiceksin azcık hefsine hakim ol.. ßqn ßqndü yarının nasıl olcaını kimse bilemes dedim.. Tmm çoook haklısın dedi.. Sonunda bana karşı anlayışlı dawrandı kötükedihüso

Sağol canım, amin. Sonun da anlaşabilmiş olmanıza çok sevindim. İkinize de ömür boyu mutluluklar dilerim. :nazar: a.s.

siz normal dedikçe iyi ki nişanlım Türkiye 'nin diğer ucunda diye şükredesim geldi -tatlicadiarzu- :roflol:

canim onemli olan sen istiyo musun?
sen istiyosan sorun yok
ama sen istemiyosan cekincelerin varsa lutfen de geri cekil
beklemesini bilmeli/

Back
X