Karşı taraftan beklemek

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.427
43.923
798
kızlar sevgililerinize sizde mesaj atıyor musunuz yoksa hep karşı tarafın atmasını mı bekliyorsunuz ilk olarak?

merak ettim bir tek ben mi inatçıyım yazmasam ölsem dahi yazmıyorum diye :)
Bence gereksiz bir davranış ya şimdi düşününce :oha:diyorum kendime. Telefon elimde o atacak elbet diye beklerdim resmen :KK53:yaz gitsin 3 günlük dünya (küs değilseniz bu şık geçerli)

Bence gereksiz bir davranış ya şimdi düşününce :oha:diyorum kendime. Telefon elimde o atacak elbet diye beklerdim resmen :KK53:yaz gitsin 3 günlük dünya (küs değilseniz bu şık geçerli)
yok küs değiliz. ama ne bileyim ilk günden beri hep o atınca ben hiç yazmadım ilk olark ondan bekliyorum hep

eğer ilişkimiz ilerlemişse sevgisinden herşeyinden eminsem ben yazarım. ama diğer türlü yazmam ondan beklerim.

ben hep böyle yapardım üniv.den sonra sevgilim olmadı olanlara yine böyle yaptım
sonra biriyle ciddi düşünüyordum, o da öyleydi ama o yazmadığı için yazamadım racı sordu dedim 2 gündür yazmadı yazamadım bende
çocukda demişki biraz olsun adım atmaya gönlü olsa mesaj atar falan benim zorlamamla birşeyler yazıyor çoğunu kestirip atıyor konu açmıyor demiş (ki ben konu fazla açmadım meraklı görülmeyeyim diye) ondan sonra görüştük ama ben yine aynı şekilde devam edince çocuk beni istemiyor siz zorluyorsunuz beğenmedi belli demişti :ukala:
(tipi biraz nasıl diyeyim albenisi yoktu, çocuk ilk görüşmeden sonra söylediği o kız güzel beni beğenmedi dedi)
halbuki ben hayatımda gördüğüm en kibar, düşünceli erkeğini buldum diye sevinmiştim :mad:
ama olmadı

ben kaybettim siz olur diyorsanız ergen gibi davranmayın benim gibi

Ben mesaj atarım o müsait olunca döner zaten. Ama tabii ilişkinin dinamiği , smaimiyet derecesi falan da önemli. Adama güveniyorsam rahat olurum, zaten görünce yazar. Diyorum ya kişiden kişiye de değişiyor. Taktik yapmak güzel değil ama.

Peki neyin inadini yapıyorsun?
Bir konumu geçti aranızda ondan mi yoksa genel tavrin hep mi boyle:-)

Bu söz öbeğinden nefret ediyorum ama durumu sadece bu karşılıyor. Kezban hareketleri bunlar cicim. Kendini ağırdan satmak falan hikaye, değeriniz artmıyor böyle yapınca. Akıllı adamlar da bu yaptığınız küçük oyunları taktikleri yemiyorlar, aksine değeriniz düşüyor gözlerinde. Ha karşınızdaki akıllı bir adam değilse ayrı mesele.

Özgüveni olan kadın önce o arasın, önce o mesaj atsın kafasında olmaz. Özgüven önemli.

Peki bu inatlasmadan haberdar mi sevgilin yoksa platonik mi takilyosun:işsiz:

haberdar

ben hep böyle yapardım üniv.den sonra sevgilim olmadı olanlara yine böyle yaptım
sonra biriyle ciddi düşünüyordum, o da öyleydi ama o yazmadığı için yazamadım racı sordu dedim 2 gündür yazmadı yazamadım bende
çocukda demişki biraz olsun adım atmaya gönlü olsa mesaj atar falan benim zorlamamla birşeyler yazıyor çoğunu kestirip atıyor konu açmıyor demiş (ki ben konu fazla açmadım meraklı görülmeyeyim diye) ondan sonra görüştük ama ben yine aynı şekilde devam edince çocuk beni istemiyor siz zorluyorsunuz beğenmedi belli demişti :ukala:
(tipi biraz nasıl diyeyim albenisi yoktu, çocuk ilk görüşmeden sonra söylediği o kız güzel beni beğenmedi dedi)
halbuki ben hayatımda gördüğüm en kibar, düşünceli erkeğini buldum diye sevinmiştim :mad:
ama olmadı

ben kaybettim siz olur diyorsanız ergen gibi davranmayın benim gibi

benmde kaybetmek istemediğim biri çnkü cidden kibar düşünceli hani derler ya onu tanıdım ve dedim ki "Bu adamdan, baba olur.. Ve öyle ki ölsem gitsem, Benim yerime anne de olur! öyle biri işte

Beklemem hiç.Aklıma esince mesaj atarım. O da öyle yapar. Gurur meselesi yapmaya gerek yok.

gurur değilde inadım ben işte

Ben mesaj atarım o müsait olunca döner zaten. Ama tabii ilişkinin dinamiği , smaimiyet derecesi falan da önemli. Adama güveniyorsam rahat olurum, zaten görünce yazar. Diyorum ya kişiden kişiye de değişiyor. Taktik yapmak güzel değil ama.

bende güveniyorum çnkü her an her dakika zaten istesem ulaşabileceğim drumda adam

Peki neyin inadini yapıyorsun?
Bir konumu geçti aranızda ondan mi yoksa genel tavrin hep mi boyle:-)

sanırım savunma mekanizması. hani çok konuşursam çok bağlanırım hesabı

Evlenince bunlar o kadar bos geliyoki. Once sen mesaj at once sen kapat. Trip atmak filan:KK14:

hahah mesajlar da değişiyor tabi eskiden özledim yerini eve gelirken iki ekmek 1 yoğurt oluyor :D

Bu söz öbeğinden nefret ediyorum ama durumu sadece bu karşılıyor. Kezban hareketleri bunlar cicim. Kendini ağırdan satmak falan hikaye, değeriniz artmıyor böyle yapınca. Akıllı adamlar da bu yaptığınız küçük oyunları taktikleri yemiyorlar, aksine değeriniz düşüyor gözlerinde. Ha karşınızdaki akıllı bir adam değilse ayrı mesele.

Özgüveni olan kadın önce o arasın, önce o mesaj atsın kafasında olmaz. Özgüven önemli.

kendimi ağırdan satmakla alakası yok inatçılığım birazda . başkası içinde geçerli kız arkdşm da olsa o yazmadan yazmam. demek müsait değil diye düşünürüm.

kendimi ağırdan satmakla alakası yok inatçılığım birazda . başkası içinde geçerli kız arkdşm da olsa o yazmadan yazmam. demek müsait değil diye düşünürüm.

Mantıklı bir bakış açısı, doğru bir tavır değil bu yaptığın. Biri bana bu şekilde davransa bir kez ararım, iki kez ararım üçüncüde aramam. Bir insan müsait değilse açar müsait değilim der ya da meşgule atar sonra arar, mesaja sonra cevap verir.

İnsan ilişkileri karşılıklı yürür. Bir taraf sürekli bekliyorsa o masanın bir bacağı eksik eninde sonunda devrilecek demektir.

Back
X