Karşılaşma

herkesin aynı düşüncede olmasını beklemiyorum bu benim şahsi düşüncem ben eşimi sevdiğim için elimden geldiği kadar birşeyleri düzeltmeyi denedim olmayacağına emin olduğumda da boşandım zaten ama öğrendiğim an arkamı dönüp gitmiş olsaydım şu an bu kadar huzurlu olmazdım kesinlikle

bence bu iş ego işi, gurur iişi değil. hele ki ortada bir evlilik varsa. mesele tamamen duygusal. kimisi bunu atlatabilir, kimisi aklından çıkaramaz, o evliliği devam ettiremez. bence en güzelini yapmışsınız. en azından içiniz rahat.

Yaptigin hata seni rahatliyorsa problem yok boyle taviz verilen adam zaten duzelmezdi ugrastiginla kalmissin yani farkli bi sonuc cikmamis yani bol sans

Ayrica basina gelmeyen herkes esip savurur kimse kabul ediyorum demez ama bazilari sizin gibi işkembeden sallar basina gelince susup oturur herkes bunu kaldircak karakterde degil emin olabilirsin
Susup oturmuş olsaydım şu an onunla aynı soyadını taşıyor olurdum sadece öyle anında birakilip gidilmiyor

Ne kadardir evlisiniz? Çocuk falan varmi? Eşiniz hala o is yerindemi? Ben olsam, Kadinin Kocasina büyük bir zevkle anlatır karisinin bir o... Olduğunu öğrenmesini sağlar, kocam olacak adininde kadinin kocasi tarafından agzinin burnunun kirilmasi için elimden geleni yapip böcek misali üzerine basip kendi yoluma Pisliklerden arinmis olarak devam ederdim.

Eşinle birşeyler yaşadığına eminsen madem bu şıllığın telefon numarası sende mevcut ara
Benim öğrendiklerimi eşinin öğrenmesini istermisin de ağzına geleni say öfkeni güzelce kus
Hatta iş ileri boyuta taşınacaksa evine mektup gönder eşinin eline geçmesini sağla
Öyle olmaz ise facesi varsa ordan eşinin kim olduğunu bul ona mesaj at
Canı yanmış bir kadınsın madem bir sürü yol bulursun

Sizi aldatmis bir erkek neden hala kocaniz diye soruyorum öncelikle. Ayrilmadiysaniz ve affettiyseniz markette karsilastiginiz uçuncu sahisa hiçbirşey deme yada yapma hakkiniz yok maalesef. Çünkü kocanizi affettiyseniz o kadini da affetmek zorundasiniz. Beraberdiler bu gunahta unutmayın.

Olay yeni kimseyi affetmedim . Ben yalancı durumuna düşürülmeye çalışılıyorum. Suan olayın ne oldugunu devamında iliskinin oyuğunu anlamaya çalışıyorum. Ben Msj resmini çektim. Esim onu silmiş. Delilim yok oldu.

Kafamı diker, göğsümü gere gere yürürüm yanından doğru ben :)

Saçını başını yolardim șırfıntının
Şırpıntı değilmiydi oo
Valla bende galibaaa.
Nbr kalitesiz kadın 2.kadın derdim önce lafımı der cvba göre bayıltırdım.. heraldeee
Tabi durum ilişkinin durumunada bakar bosandıysan yada afgettiysen ona göree yani...

kocama ne yapıyorsam ona da aynısını yaparım. iki taraf da yuzde elli yuzde elli suçlu cunku. kocama bır sey yapmıyorsan kadına da yapma hakkın yok

Daha önceki iliskilerinden kocasının haberi olmus. Ama hiçbir şey yapmamış.

olayı iyice öğrenmenin yollarını ara... eşini herkesden iyi sen biliyorsun... artık iyi niyetlemi tehditlemi yada ne şekilde ağzından laf alabilirsen al... ne bileyim bak bunu affedicem ama bana adam gibi anlatırsan falan yani olayı en ince ayrıntısına kadar öğrenmeye çalış... eşin anlatmaya başlarsa soru yağmuruna tut cevaplarına bak seni ne şekilde tatmin ediyor... taşları yerine oturtmaya çalış... bak onunda ailesi var bana adam gibi anlat yoksa onun da ailesini yıkarım falan de ne bileyim işte bi şekilde öğrenmeye çalış... sonra karar senin ama kadının kocasının karşısına çıkarsan o adam sana her türlü inanacak... çünkü hiçbir kadın bir adama gidipte karının eşimle ilişkisi var yalanı söylemez... hiçmi bişey yapamıyorsun git ve kocanı adım adım takip et... madem işyerinin karşısında oturuyor bu kadın... illaki kapıda bacada bi şekilde görüşüyorlar.... ve eşinin işyerinden bu durumu bilenler bile olabilir... içine kurt düştümü bi kere ne yapar eder bulursun bir şekilde....

Saç baş girmezdim.. Ama igneleyici laflar vururdum.. Gecerken omuz atardım belki

Hanımefendi aklınız da yok olmak üzere

Hesap ayrıntılarına bakacağım demeniz 2 saniye, onun reddetmesi ya da kabul etmesi 2 sn, her halükarda gerçeği öğrenmeniz en az 4(bakmanızı istemezse) en fazla 60 saniye(hesap kontrolü).

Bunu düşünemiyor musunuz?

Esinize inanmis gibi yapin... Konuyu kapatin hatta belki de sen haklisin ben biraz paranoya yaptim falan diyin ki korku faktoru azalinca tetikte kalmaz...

ama hafiften kontrolleri arttirin.....Telefon bakma, internetten döküm inceleme ,is yerine hhabersiz
gitme gibi.....

Mutlaka bir daha acik verecektir..

Kadınla markette karşılacak ortamı hazırlamazdım. Yani o nasıl benim hayatımı mahvettiyse ben de onun hayatını mahvederdim. Yok öyle yağma. Eşinizi de affetmişsiniz çünkü elinizde kanıt kalmamış. Ama bu demek olmuyor ki bir şeyler yaşanmamış..
Gerçekten zor. Allah soğukluğunu versin ve inşallah doğru kararlar alırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…