herkesin aynı düşüncede olmasını beklemiyorum bu benim şahsi düşüncem ben eşimi sevdiğim için elimden geldiği kadar birşeyleri düzeltmeyi denedim olmayacağına emin olduğumda da boşandım zaten ama öğrendiğim an arkamı dönüp gitmiş olsaydım şu an bu kadar huzurlu olmazdım kesinlikleBen esip savurmuyorum neyse odur duzeltmesi olmaz bunun esin seni duzeltmeye ugrasirmiydi aldatsan yoo ama o erkek sen erkegi kendinden ustun gordugun surece ve gordukleri surece sirf evli kalabilmek icinnn yirtindikca nasilsa gidemez birsey kaybetmiyorum olur ben erkek olsam elimin altinda boyle bi kadin olsa :)))))) saygi bile duymam yakalandikca 2 yagliyor balliyor tamam durumunuz acinasi yani evlilik kurtarmak degil
herkesin aynı düşüncede olmasını beklemiyorum bu benim şahsi düşüncem ben eşimi sevdiğim için elimden geldiği kadar birşeyleri düzeltmeyi denedim olmayacağına emin olduğumda da boşandım zaten ama öğrendiğim an arkamı dönüp gitmiş olsaydım şu an bu kadar huzurlu olmazdım kesinlikle
Yaptigin hata seni rahatliyorsa problem yok boyle taviz verilen adam zaten duzelmezdi ugrastiginla kalmissin yani farkli bi sonuc cikmamis yani bol sansherkesin aynı düşüncede olmasını beklemiyorum bu benim şahsi düşüncem ben eşimi sevdiğim için elimden geldiği kadar birşeyleri düzeltmeyi denedim olmayacağına emin olduğumda da boşandım zaten ama öğrendiğim an arkamı dönüp gitmiş olsaydım şu an bu kadar huzurlu olmazdım kesinlikle
Susup oturmuş olsaydım şu an onunla aynı soyadını taşıyor olurdum sadece öyle anında birakilip gidilmiyorAyrica basina gelmeyen herkes esip savurur kimse kabul ediyorum demez ama bazilari sizin gibi işkembeden sallar basina gelince susup oturur herkes bunu kaldircak karakterde degil emin olabilirsin
Ne diyeyimDurum şimdi anlaşıldı
Tipik erkek inkarı valla arkadaşım gerçekleri yürekten inanmak istiyorsan kadını korkut madem o da evli azıcık
tehdit ediver
Eşinle birşeyler yaşadığına eminsen madem bu şıllığın telefon numarası sende mevcut araNe diyeyim
Sizi aldatmis bir erkek neden hala kocaniz diye soruyorum öncelikle. Ayrilmadiysaniz ve affettiyseniz markette karsilastiginiz uçuncu sahisa hiçbirşey deme yada yapma hakkiniz yok maalesef. Çünkü kocanizi affettiyseniz o kadini da affetmek zorundasiniz. Beraberdiler bu gunahta unutmayın.
Eşinle birşeyler yaşadığına eminsen madem bu şıllığın telefon numarası sende mevcut ara
Benim öğrendiklerimi eşinin öğrenmesini istermisin de ağzına geleni say öfkeni güzelce kus
Aradım acmıyor. Dediklerini yapmak istiyorum ama Msj esim adisi silmiş. Kadının kocasına nasil ispatlayacagim
Hatta iş ileri boyuta taşınacaksa evine mektup gönder eşinin eline geçmesini sağla
Öyle olmaz ise facesi varsa ordan eşinin kim olduğunu bul ona mesaj at
Canı yanmış bir kadınsın madem bir sürü yol bulursun
Şırpıntı değilmiydi ooSaçını başını yolardim șırfıntının
Ne kadardir evlisiniz? Çocuk falan varmi? Eşiniz hala o is yerindemi? Ben olsam, Kadinin Kocasina büyük bir zevkle anlatır karisinin bir o... Olduğunu öğrenmesini sağlar, kocam olacak adininde kadinin kocasi tarafından agzinin burnunun kirilmasi için elimden geleni yapip böcek misali üzerine basip kendi yoluma Pisliklerden arinmis olarak devam ederdim.
Olay yeni kimseyi affetmedim . Ben yalancı durumuna düşürülmeye çalışılıyorum. Suan olayın ne oldugunu devamında iliskinin oyuğunu anlamaya çalışıyorum. Ben Msj resmini çektim. Esim onu silmiş. Delilim yok oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?