- Konu Sahibi yalnizkus_
Merhaba arkadaşlar ben de çok fena karşılığını verme takıntısı var. Yani karşılık verme derken şu anlamda; bir arkadaşımla bir yerde birşey içsek/yesek (karşı cinste olsa), aniden hiç beklemediğim iletişimimin olmadığı ve hatta bazen olmasını istemediğim biri bile olsa bir sürpriz yapsa hediye alsa mutlaka ama mutlaka karşılığını fazlasıyla vermek zorunda hissediyorum bu konuda o kadar çok gurur ve takıntı yapıyorum ki aynı gün içerisinde ne yapsam diye strese giriyorum. Geçenlerde şehir dışına arkadaşımın yanına gittim eli boş gitmedim oda dışarıda içtiğimiz kahvenin hesabını ödedi. Ben de o kadar takıntı yaptım ki o günden beri arayıp onu kendi yaşadığım şehre davet edip duruyorum. Benzer bir durumda karşı cinsle alakalı. Umut vermek istemediğim bir erkek doğum günümde sürpriz yapmıştı, ben ise o güne kadar fazlasıyla soğuk ve mesafeli durduğum halde doğum gününde sürpriz konusunda aşırıya kaçtım. Ve bu sebeple iletişimimiz tam koptu derken artarak devam ediyor şuan. Benzer durumda olan var mı yoksa abartılı mi davranislarim nasıl törpülemeliyim?