Karşılıklı bardak fırlattık

Bunu diyen üyeyi desteklemediniz mi? O öyle diyordu çünkü. Tam olarak neyi desteklediniz şu an
Ben o kişiyi de desteklemiyorum . Kastettiğim şeyi mesele eskimiş yoğurt değil kırılmış bardak çanak değil o raddeye getiren duygular düşünceler ben burda ne erkeği destekliyorum ne kadını . İlla kirip dökmek mi lazım birseyler anlatmak için oturup izah etmek gerekmez mi demekki iş döküp vurmaya gelmişse evlilikte büyük sorun var demektir.

Bende karşıyım bir kadinin herşeye evet demesine herkes yerini bilmeli.

Adam yoğurt ekşi diye bardak fırlatmış. Ne yapsaydı kadın? Tamam bey, hemen markete gider yoğurt alırım mı deseydi?
Ben olsam o yoğurdu kafasından aşağı dökerdim, konu sahibi yine iyi. Annem beni pısırık yetiştirmedi, hakarete uğrayınca cevabını vermem için yetiştirdi, şükür. Bizim evde yoğurt ekşi, yemek kötü diye kavga çıkarana zıkkımın dibini yediririz ana kız.

Son düzenleme:
Eh peki madem düşünceniz böyle
O zaman niye bu üyeye dislike atanlar evde kocasını alttan alıyordur tarzında destek mesajı attınız?
Çelişiyorsunuz
Asıl prenseslik kocaya tapmayı bırakıp kendine olan saygısını yitirmemek için çabalamaktır bana göre
Diğeri ise sadece kölelik

Becerebiliyorsaniz ne ala

Kocama takıp saygimi yitirdiğimi nerden biliyorsun. Yada ona kul köle olduğumu berden biliyorsun illa prenses olmak için bunlar mı olmasi gerekiyor. Karşılıkli sevgi saygı herşeyi güzelleştirir

Kocama takıp saygimi yitirdiğimi nerden biliyorsun. Yada ona kul köle olduğumu berden biliyorsun illa prenses olmak için bunlar mı olmasi gerekiyor. Karşılıkli sevgi saygı herşeyi güzelleştirir
Diğer üyeyi neden desteklediğinizi hala açıklayamıyorsunuz?
Siz burdakilerin kocalarını alttan aldığını nerden biliyorsunuz orada mıydınız?

İşte karşılıklı diyorsunuz ama karşıda- eşte yani-
Saygı yok ki.
Yok.
Kaç yaşına gelmiş adamı alttan ala ala saygıyı mı öğretecek kadın da?
Ne saçma ya.

Şimdi yok yere ka kacak masrafı -1500 tela.. hayır yani eşyaların günahı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…