Karşılıklı fal baktırmak isteyen buraya :) (tarot kahve melek bakıyorum )

hmm saol canımm sen de bana at yorumlaym snra yıne sıra bana gellır ole fallasırık ıkıı

Ay şimdi içemiycem şurda olana bakmamıştın ona bak yeni biriyle konşuyorum ne görcen bakalım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/karsilikli-fal.794766/page-3 dolu dolu yazan :d
ya senın bu konustugun cocukla aranda bırı va rgıbı geldı bana.sen bu cocukla bulusmak ıstıyosun ama senın tarafından bırı senın bıle habern olmadan bılerek bulusmanızı engellıyor canım sanırsam yakın bı kız arkadasn.gorduklerıme gore bu kız arkadasın senın eskı bı sevgılın ya da senı onceden seven ve senle gecmısı olan bı adamı ortaya cıkaracak.ama sen bu olayı kımın yapptıgını anlıyamıycaksın ve dedıgım gıbı bu arkadasına dıkat et.aılenıze veya bı akraba gıbı yanı aılenıze cok yakın bı ahbabınıza bebek gelıyor canım.senin imkansız gıbı gorunen bı hayalın ummadıgın anda gerceklsecek sasıracaksın.bu konustugn cocuk senı cok sevıyo canm dıkkat et ki aranızı o dedıgım kısıler bozmasın canım..sen yakında sıkıntı yasamıssın ve hala bı sıkntı yasıyosun canm takma kafanı bu kadar dedıgm gıbı hayatndan bazı dost gorunumlu dusmanlarıı cıkarmalısın..

sayılı arkadaşım var ama dediğin olayı anladım gibi canım ağzına sağlık. hayalim gerçekleşsinde gerisi mühim değil. ama yeni konuştuğum kişiyle buluşmak istemiyorum o buluşmak istiyo benimle baya ilgileniyo da ben bişey hissetmiyorum kırmak da istemiyorum

hmm zaten o hevesli gibi gördüm onu bi köşede valla böyle bekliyo gibiydi ben söyle tahmin ettim kendimce sen sanki eskilere cok takılıyosn eskilerden biri cıktı falında dedigim gibi bi arkadasn seni biliyo ve hayatını,o kisiyi hayatına sokark mahvedıyo canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…