hmm saol canımmBerkeri filan bilmem ben genel bakarım ancaD hayırlı bi haberin var yüksek mevki tanıdığın varsa ondan yardım alcaksın.miras kalabilir sana. beğendiğin kişiyle ilişkin olmayacak hayatına güvenilmez biri girecek.aile hayatında seninle ilgisi olmayan bi durum oluşcak sabırlı olmasının bu olaya karşı.şuan hayatın yolunda gitmiyo ama umudunu kaybetme.duygularını özgür bırak karşındaki kişiye istediğin herşeyi söyle..
sende bakcaksan bakarım. mesaj olarak at istersenbende yuklıyımmı foto bakarmısınız?
bakarıss karsılıklı ama burda fallarbende yuklıyımmı foto bakarmısınız?
bana at resmınısende bakcaksan bakarım. mesaj olarak at istersen
Ay şimdi içemiycem şurda olana bakmamıştın ona bak yeni biriyle konşuyorum ne görcen bakalımhmm saol canımmsen de bana at yorumlaym snra yıne sıra bana gellır ole fallasırık ıkıı
karsılıklı bakıyos canımmbende yuklıyımmı foto bakarmısınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/karsilikli-fal.794766/page-3 burda benimkikarsılıklı bakıyos canımm
ya senın bu konustugun cocukla aranda bırı va rgıbı geldı bana.sen bu cocukla bulusmak ıstıyosun ama senın tarafından bırı senın bıle habern olmadan bılerek bulusmanızı engellıyor canım sanırsam yakın bı kız arkadasn.gorduklerıme gore bu kız arkadasın senın eskı bı sevgılın ya da senı onceden seven ve senle gecmısı olan bı adamı ortaya cıkaracak.ama sen bu olayı kımın yapptıgını anlıyamıycaksın ve dedıgım gıbı bu arkadasına dıkat et.aılenıze veya bı akraba gıbı yanı aılenıze cok yakın bı ahbabınıza bebek gelıyor canım.senin imkansız gıbı gorunen bı hayalın ummadıgın anda gerceklsecek sasıracaksın.bu konustugn cocuk senı cok sevıyo canm dıkkat et ki aranızı o dedıgım kısıler bozmasın canım..sen yakında sıkıntı yasamıssın ve hala bı sıkntı yasıyosun canm takma kafanı bu kadar dedıgm gıbı hayatndan bazı dost gorunumlu dusmanlarıı cıkarmalısın..Ay şimdi içemiycem şurda olana bakmamıştın ona bak yeni biriyle konşuyorum ne görcen bakalımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/karsilikli-fal.794766/page-3 dolu dolu yazan :d
valla attık bıseler tutarsa artık tarot ogrenıcem nerden ogrenebılırm canımm kartlarım vardaa
sayılı arkadaşım var ama dediğin olayı anladım gibi canım ağzına sağlık. hayalim gerçekleşsinde gerisi mühim değil. ama yeni konuştuğum kişiyle buluşmak istemiyorum o buluşmak istiyo benimle baya ilgileniyo da ben bişey hissetmiyorum kırmak da istemiyorumya senın bu konustugun cocukla aranda bırı va rgıbı geldı bana.sen bu cocukla bulusmak ıstıyosun ama senın tarafından bırı senın bıle habern olmadan bılerek bulusmanızı engellıyor canım sanırsam yakın bı kız arkadasn.gorduklerıme gore bu kız arkadasın senın eskı bı sevgılın ya da senı onceden seven ve senle gecmısı olan bı adamı ortaya cıkaracak.ama sen bu olayı kımın yapptıgını anlıyamıycaksın ve dedıgım gıbı bu arkadasına dıkat et.aılenıze veya bı akraba gıbı yanı aılenıze cok yakın bı ahbabınıza bebek gelıyor canım.senin imkansız gıbı gorunen bı hayalın ummadıgın anda gerceklsecek sasıracaksın.bu konustugn cocuk senı cok sevıyo canm dıkkat et ki aranızı o dedıgım kısıler bozmasın canım..sen yakında sıkıntı yasamıssın ve hala bı sıkntı yasıyosun canm takma kafanı bu kadar dedıgm gıbı hayatndan bazı dost gorunumlu dusmanlarıı cıkarmalısın..
bu sefer daha usturuplu attın kızvalla attık bıseler tutarsa artık tarot ogrenıcem nerden ogrenebılırm canımm kartlarım vardaa
hmm sey canım pekı nasıl acılıo o kagıtlar desteler yanııbu sefer daha usturuplu attın kızvallaha bende de var yanında kitabı var ordan öğrendim anlamları filan yazıyo D:
oda kitapta yazıyo çok karışık ya ben bile yıllardır anlayamadım. bi kitap filan şart yanihmm sey canım pekı nasıl acılıo o kagıtlar desteler yanıı
hmm zaten o hevesli gibi gördüm onu bi köşede valla böyle bekliyo gibiydi ben söyle tahmin ettim kendimce sen sanki eskilere cok takılıyosn eskilerden biri cıktı falında dedigim gibi bi arkadasn seni biliyo ve hayatını,o kisiyi hayatına sokark mahvedıyo canımmsayılı arkadaşım var ama dediğin olayı anladım gibi canım ağzına sağlık. hayalim gerçekleşsinde gerisi mühim değil. ama yeni konuştuğum kişiyle buluşmak istemiyorum o buluşmak istiyo benimle baya ilgileniyo da ben bişey hissetmiyorum kırmak da istemiyorum
aynen peki kolaymı nasıl deste acıcam bu konu hakkında bilgi verirmsnoda kitapta yazıyo çok karışık ya ben bile yıllardır anlayamadım. bi kitap filan şart yani
anlatılcak bişey değil çok karışık yorum yapması çoook zoraynen peki kolaymı nasıl deste acıcam bu konu hakkında bilgi verirmsn
hmm ya sey nerden ogreneblirmmmanlatılcak bişey değil çok karışık yorum yapması çoook zor
ben bole seylerı cabuk ogrenırım aslındaaanlatılcak bişey değil çok karışık yorum yapması çoook zor
ben kitap olmasına rağmen öğrenemedim millet nası öğreniyo hiç bilmiyrumben bole seylerı cabuk ogrenırım aslındaa
bnde bu tarot varr.yanında kıtabı var...ben kitap olmasına rağmen öğrenemedim millet nası öğreniyo hiç bilmiyrumsende kitap al az çok anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?