Bunlar hep günah point
İsminde L ve D olan biriyle ilgili 5 vakte kadar birşey olacak. çalışkan ahlaklı bir o kadarda asabi bi yapın var. çok önemli bi karar vermen gerekecek. devam etmekte olan sıkıntıların son bulacak . ummadığın anda bi haber alcaksın bu haberle birlikte hayatın olumlu yönde etkilencek. eğer biri sana söz vermişse o sözü tutmayacak ve ona karşı güvenin yok olacak. yeni biriyle tanışcaksın bu kişi sana hayatında olumlu şeyler getircek. dedikodu yapanlar var senin hakkında
Teşekkürler :) Bu l ve d harfi olan kişi erkek mi, ve olacak şey iyi mi kötü mü?
Biri var konuştuğum ama olacak bir şey değil pek.. Bir sıkıntı var içimde.
Güzel bir iş bulursam rahatlarım sanırım anca dedim tam şuan haber geldi :) Olumlu olur umarım.
Bu dedikoducular hep çıkıyor ama kim bilmiyorum..
Erkek mı kız mı bilmiyorum ama olacak şey iyi. hayatına girecek kişi de seni olumlu yönde etkileyecek
Muhtemelen evetBu hayatıma girecek kişi illa aşk anlamında değil sanırım dimi, herhangi biri.
Ben bundan sonra bakmıycam diğer arkadaşlar bilgi versintarot bakarmısınız hangi bilgi vermem gerekiyor?
Muhtemelen evet
tmmm olabilir....Canım sanada tarot değilde kahve baksam olur mu içip atarsan :)
canım sen bana özelden at bende sana atayım olur mumerhaba kızlar aranızda bana kahve falı bakabilecek olan biri var mı? İliskim yok ama fincanimda bariz bir şekilde kalp görünce heyecan yaptim
oldu bilecanım sen bana özelden at bende sana atayım olur mu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/falima-bakin-nolur-acillll.798285/ canım nolur bakkkkcanım sen bana özelden at bende sana atayım olur mu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/falima-bakin-nolur-acillll.798285/ nolurrrrrrrcanım sen bana özelden at bende sana atayım olur mu
Berkeri filan bilmem ben genel bakarım anca
bende yuklıyımmı foto bakarmısınız?Berkeri filan bilmem ben genel bakarım ancaD hayırlı bi haberin var yüksek mevki tanıdığın varsa ondan yardım alcaksın.miras kalabilir sana. beğendiğin kişiyle ilişkin olmayacak hayatına güvenilmez biri girecek.aile hayatında seninle ilgisi olmayan bi durum oluşcak sabırlı olmasının bu olaya karşı.şuan hayatın yolunda gitmiyo ama umudunu kaybetme.duygularını özgür bırak karşındaki kişiye istediğin herşeyi söyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?