- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefona çektim sandım çekmemiş telefon, ölümle tehdit ettiği alenen ortada ve şahitlerin ifade verdi, onu da ben tehdit etmişsim güya ama tanığı hiç yokKamu davası açılır herhalde vazgeçilse bile. Mahkemede ceza yer . Kamera görüntüsü de var mı ? . Onuda ulaştırın polise. Tahkikat yaparlar. Herkes herşeyi söylemekte serbest. Elinde sonunda çıkar ortaya boşa canınızı skmayın.
İftara attığı için ayrıca ceza almaz mıMahkemelik olursunuz yıllarca sürer gider
Emin değilim avukatta değilim ama hatırladığım herhalde yalan ifade ve mahkemetyi yalan ile meşgul etmekten para cezası alabilir. Hapis alsada sicili yok ya da denetimş yoksa 2 yıl altı suçlar para cezasına cevrilir. Yada 180 gündü sanırım koşul. Bir avukata danışın isterseniz.İftara attığı için ayrıca ceza almaz mı
Ben sınavlara hazırlanıyorum, bu durum beni etkiler mi, karşılıklı şikayet olduğu için güvenlik soruşturması felan etkiler mi acaba, ayrıca çok teşekkür ederim cvbnız içinEmin değilim avukatta değilim ama hatırladığım herhalde yalan ifade ve mahkemetyi yalan ile meşgul etmekten para cezası alabilir. Hapis alsada sicili yok ya da denetimş yoksa 2 yıl altı suçlar para cezasına cevrilir. Yada 180 gündü sanırım koşul. Bir avukata danışın isterseniz.
İftira attıgı ispat edilirse oara cezası alabilirİftara attığı için ayrıca ceza almaz mı
Tasıncaz karar verdik inanın , aklıma takılan tek şey var ,sınavlara haIrlanıyorum onların şikayeti beni etkiler miDerdiniz çok büyük anlıyorum ama her gün konu açıyorsunuz ve size başka eve taşının diyenleri görmezden geliyorsunuz.
Böyle huzursuz şekilde o davayı kazansanız ne olacak ?
Uzun bir süre de mahkemelerde beklemiş olacaksınız.
Cidden buna değer mi ?
Yok be olmaz öyle birşey yaptığınız hakkınızı savunmak daha soruşturma kovuşturma aşamasında olsa bile mahkeme sonuçlanmadan oyle bir durum olmaz.Ben sınavlara hazırlanıyorum, bu durum beni etkiler mi, karşılıklı şikayet olduğu için güvenlik soruşturması felan etkiler mi acaba, ayrıca çok teşekkür ederim cvbnız için
Evet KPSS, çok teşekkür ederim, en kısa zamanda taşıncaz, bu olay pskolojimi alt üst etti, karsı tarafta benim tehdit ettiğimw dair ifadeler vermiş şikayetçi olmuş, benim şahitlerin karakolda ifadelerini verdiler sagolsunlar, agrımaz basım agrıdı en iyi Bş avukatla görüşmek çok sagolunSınavlar dediğiniz kpss mi ?. Sicil kaydınız yok ki . Mahkeme olsa bile suçlu dense bile itiraz hakkınız var. İfade değiştirseler bile korkup. İlk verilen beyanı mahkeme yine göz önünde tutar. Ses kaydı veya video kayıt alsanız bile şahidin olmasını daha çok önemsiyorlar. Ki şahitlik yapamama gibi bir durum yok. Çünkü şahitlik görev olarak geçiyor yasada. Yalan şahitlikde de ceza var. Korkmayın. Taşıncaksanızda bu sebeple huzurunuzu bozduğunu için mahkemeden tazminat talep edersiniz. Verirlerse. Dediğim gibi bir avukat ile görüşün. Mahkeme sonuçlanana kadar aleyhinize sonuçlanana kadar kamu görevinizden alıkoyamazlar. Ki ortada memur olacaksanız yüz kızartıcı veya insanları memurları kötü gösterecek bir durumda yok. Olay zaten sınav öncesi oluşmuş.