Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet istiyor .hiç dillendirmedi ama birbirimize uygun değiliz sanki filan diyorKaç yıllık evlisin şimdi durum ne boşanmak mı istiyor
Eşime evlenmeden önce hayatında bir başkası olmasına rağmen deli gibi aşıktım.elbette umutsuzdum. Bir şey beklemeden seviyordum .uzaktan bile olsa görmek yetiyordu.sosyal medyadan izlediği diziyi öğrenip o diziyi izliyordum. Sırf onunla aynı anda aynı şeyleri hissetmek için.
Ben hayatımda hiç kimseyle onunla olduğu kadar tam hissetmedim kendimi.
Derken bir mucize oldu.ayrıldılar kızla.benim ilgimi sezermiş hep .çok hızlı yola girdik.kızgın mıydı umudu mu yoktu bilmiyorum. Ama onu sevmesine rağmen benimle evlendi.
İtirazım yoktu.kaç ay her gün inanamayarak ayaklarım yerden kesilmiş vaziyette yaşadım. Uyurken seyrettim. Yok olmaya o olmaya başladım. Mimiklerim konuşma tarzım bile ona ayna görevi görmeye başladı. Yakışıklı,zeki,donanımlı biri.her bakımdan hayrandım.aslında hala öyleyim.
Onda bu kadar güçlü duygular yoktu. Başlarda yine yakındı ilgiliydi.
Ama son bir aydır sürekli tahammülsüz. Her sözüm batıyor. Her tavrım onu öfkelendiriyor.bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tiksinme var bakışlarında.küçümseme var. Artık aynı kanepeye dahi oturmaktan imtina ediyor. Ortak etkinlik yapmak istemiyor.sürekli hırçın. Konuşsam kısa kesiyor.
Şu an sahildeyim. Genç çiftler, yaşlı çiftler, liseliler. ..
Hiçbir zaman bana sevgiyle bakan bir göz göremeyeceğim. Bu tabloyu yaşayamayacağım. Yanlış tercihin ağırlığı bırakmayacak peşimi
Çok küçük umut kırıntılarına tutunuyorum. Boşanmak istiyorum. Ondan nefret ediyorum. Ama o kadar kısa sürüyor ki o kadar çabuk özleme dönüşüyor ki. Gidemiyorum, kalamıyorum da..
Hissediyorum yakında o söyleyecek.aslında lafın tamamı deliye söylenirmiş. Müdanasız sözleriyle çoktan yol ayrımına getirdi zaten.
Kimseye kaba değilken bana kaba davranıyor.
Ne yapmalıyım nasıl sevdirebilirim kendimi? Çaresizim , ne olur yardım edin .
Boşanma kararı aldıksevilmediğine eminsen,boşan tabiki
Nasıl oldu ? O mu açtı konuyuBoşanma kararı aldık
Ben açtımNasıl oldu ? O mu açtı konuyu
Umarim sevip sevildiğin bi ilişkin olur bazen böyle çıkmaza girebiliyor ilişkiler hakkınızda hayılırlısı olsunBoşanma kararı aldık
Eşin senin hakkına girmiş oldu .Boşanma kararı aldık
Eşin senin hakkına girmiş oldu .
Belini doğrultabileceğini sanmıyorum bu saatten sonra hayırlısı olsun ..
Koskoca adam zorla evlenmemiş ya.Esi neden konu sahibinin hakkina girmis oluyor ki? Yorumlarin hepsini okumadim belki birseyler kacirmis olabilirim ama konu sahibi sevilmedigini bilerek evlenmis.
Bile bile lades demis maalesef. Keske duygularinda bir degisme olsaydi ama hizli karar verilmis. Tek tarafli bir gunah, vebal alma yok. Belki konu sahibi "ben sevilmedigim bir evlilik istemiyorum" deyip bir dogrultuda ilerleseydi belki pisman olacagi bir evlilik yasamamis olurdu.
başkasını severken aşkınızdan ölsenizde evlenmemeniz gerekirdi.belki sevdiği kadını özledi hala unutamadı belki pişman evlendiğine.gözleriniz aşkınızdan kör olmuş demekki hemen evlenmişsiniz.hiç vakit kaybetmeden ayrıldım ben olsam.Eşime evlenmeden önce hayatında bir başkası olmasına rağmen deli gibi aşıktım.elbette umutsuzdum. Bir şey beklemeden seviyordum .uzaktan bile olsa görmek yetiyordu.sosyal medyadan izlediği diziyi öğrenip o diziyi izliyordum. Sırf onunla aynı anda aynı şeyleri hissetmek için.
Ben hayatımda hiç kimseyle onunla olduğu kadar tam hissetmedim kendimi.
Derken bir mucize oldu.ayrıldılar kızla.benim ilgimi sezermiş hep .çok hızlı yola girdik.kızgın mıydı umudu mu yoktu bilmiyorum. Ama onu sevmesine rağmen benimle evlendi.
İtirazım yoktu.kaç ay her gün inanamayarak ayaklarım yerden kesilmiş vaziyette yaşadım. Uyurken seyrettim. Yok olmaya o olmaya başladım. Mimiklerim konuşma tarzım bile ona ayna görevi görmeye başladı. Yakışıklı,zeki,donanımlı biri.her bakımdan hayrandım.aslında hala öyleyim.
Onda bu kadar güçlü duygular yoktu. Başlarda yine yakındı ilgiliydi.
Ama son bir aydır sürekli tahammülsüz. Her sözüm batıyor. Her tavrım onu öfkelendiriyor.bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tiksinme var bakışlarında.küçümseme var. Artık aynı kanepeye dahi oturmaktan imtina ediyor. Ortak etkinlik yapmak istemiyor.sürekli hırçın. Konuşsam kısa kesiyor.
Şu an sahildeyim. Genç çiftler, yaşlı çiftler, liseliler. ..
Hiçbir zaman bana sevgiyle bakan bir göz göremeyeceğim. Bu tabloyu yaşayamayacağım. Yanlış tercihin ağırlığı bırakmayacak peşimi
Çok küçük umut kırıntılarına tutunuyorum. Boşanmak istiyorum. Ondan nefret ediyorum. Ama o kadar kısa sürüyor ki o kadar çabuk özleme dönüşüyor ki. Gidemiyorum, kalamıyorum da..
Hissediyorum yakında o söyleyecek.aslında lafın tamamı deliye söylenirmiş. Müdanasız sözleriyle çoktan yol ayrımına getirdi zaten.
Kimseye kaba değilken bana kaba davranıyor.
Ne yapmalıyım nasıl sevdirebilirim kendimi? Çaresizim , ne olur yardım edin .
Koskoca adam zorla evlenmemiş ya.
Yazık değil mi bu kıza?aynı şey size yapılsada böyle sakin mi karşılayacaktınız.
Kızın günahına girmiş .asla mutlu olamaz bu saatten sonra.benim yorumum bu .alıntılamayın.ilahi adalet kimsenin peşini bırakmaz..
Çocuk oyuncağı mı bu ?evlilik bu evlilik.
Birini seviyor ona kızıyor başka bir kadının hayatını mahvediyor.suçu sadece bu adama aşık olmak..