• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıksız aşkıma kavuşmak mutluluk getirmedi

Kaç yıllık evlisin şimdi durum ne boşanmak mı istiyor

Eşime evlenmeden önce hayatında bir başkası olmasına rağmen deli gibi aşıktım.elbette umutsuzdum. Bir şey beklemeden seviyordum .uzaktan bile olsa görmek yetiyordu.sosyal medyadan izlediği diziyi öğrenip o diziyi izliyordum. Sırf onunla aynı anda aynı şeyleri hissetmek için.
Ben hayatımda hiç kimseyle onunla olduğu kadar tam hissetmedim kendimi.
Derken bir mucize oldu.ayrıldılar kızla.benim ilgimi sezermiş hep .çok hızlı yola girdik.kızgın mıydı umudu mu yoktu bilmiyorum. Ama onu sevmesine rağmen benimle evlendi.
İtirazım yoktu.kaç ay her gün inanamayarak ayaklarım yerden kesilmiş vaziyette yaşadım. Uyurken seyrettim. Yok olmaya o olmaya başladım. Mimiklerim konuşma tarzım bile ona ayna görevi görmeye başladı. Yakışıklı,zeki,donanımlı biri.her bakımdan hayrandım.aslında hala öyleyim.
Onda bu kadar güçlü duygular yoktu. Başlarda yine yakındı ilgiliydi.
Ama son bir aydır sürekli tahammülsüz. Her sözüm batıyor. Her tavrım onu öfkelendiriyor.bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tiksinme var bakışlarında.küçümseme var. Artık aynı kanepeye dahi oturmaktan imtina ediyor. Ortak etkinlik yapmak istemiyor.sürekli hırçın. Konuşsam kısa kesiyor.
Şu an sahildeyim. Genç çiftler, yaşlı çiftler, liseliler. ..
Hiçbir zaman bana sevgiyle bakan bir göz göremeyeceğim. Bu tabloyu yaşayamayacağım. Yanlış tercihin ağırlığı bırakmayacak peşimi
Çok küçük umut kırıntılarına tutunuyorum. Boşanmak istiyorum. Ondan nefret ediyorum. Ama o kadar kısa sürüyor ki o kadar çabuk özleme dönüşüyor ki. Gidemiyorum, kalamıyorum da..
Hissediyorum yakında o söyleyecek.aslında lafın tamamı deliye söylenirmiş. Müdanasız sözleriyle çoktan yol ayrımına getirdi zaten.
Kimseye kaba değilken bana kaba davranıyor.
Ne yapmalıyım nasıl sevdirebilirim kendimi? Çaresizim , ne olur yardım edin .

Ne kadar güzel yazmışsın. Çok derin ve net hissettim seni. Allah yardımcın olsun. Hakkında her şeyin hayırlısı.

Kendinizi sevdiremezsiniz.
Sığınacak bir liman aramış eski sevgiliyi unutmak için size sığınmış.
E tabi klasik.. Fazla ilgi sevgi ile şımarmış kendini bişey sanmış.
O söylemeden siz söyleyin. Yoksa bir ömür size saygı duymadan tiksinerek anlatır sağa sola.
Gevşek karakter diyorum böylelerine. Herhangi bir otorite olmazsa karşısında kendilerini çok değerli görürler.
Ona hakettiği gibi davranın ve size layık olmayan bu kişiyi bir an önce atın başınızdan.

böyle karşılıksız bir aşk yaşasaydım ve hayatındaki kişiden ayrılıp benimle evlenmek istediğini görseydim evlenemezdim sanıyorum.. çünkü her gün bu duyguyu yaşamak insanı tüketir ve sevgiden ziyade bağımlılık olmaya başlar sizin gibi.. sürekli beni seviyor mu, bana baktı ama sever gibi mi baktı nefret eder gibi mi baktı ?

sürekli bu duyguyu yaşamak çok yıpratıcı, bence daha fazla onunla olurunu düşünmekten vazgeçip boşanmanız daha uygun olacak gibi görünüyor.

ne diyeyim bilemedim
allah yardımcın olsun demek için geldim..

Bi süre kendi haline bıraksanız ,pohpohlamasanız , saygı çerçevesinde kendi hayatını yaşamasına izin verseniz ,sizin sevginize güveni kalmasa , kaybetme korkusu yaşasa ya durur sever ya da bırakıp gider . İki durumda da şu halinizden daha mutlu olursunuz sanki.

Son düzenleme:
Üzücü gerçekten..
Bu kadar aşıkken onun böyle olması .
Ama zorla kimseye kendini sevdiremezsin ki ..
Eşin hatalı resmen diğer kıza kapak yapmış senle evlenmiş.inat uğruna evlenilir mi ya?
Sana boşan diyemem ama çocuğun olursa da bu sefer yapamıyorum seni sevmiyorum dşye boşanırsa çocukla kalırsın bu sefer.çünkü bu adam gidici belli .bugün olmazsa yarın gider biliyorum acı veriyor ama sende sevilmeyi hak ediyorsun .

Eşin senin hakkına girmiş oldu .
Belini doğrultabileceğini sanmıyorum bu saatten sonra hayırlısı olsun ..

Esi neden konu sahibinin hakkina girmis oluyor ki? Yorumlarin hepsini okumadim belki birseyler kacirmis olabilirim ama konu sahibi sevilmedigini bilerek evlenmis.

Bile bile lades demis maalesef. Keske duygularinda bir degisme olsaydi ama hizli karar verilmis. Tek tarafli bir gunah, vebal alma yok. Belki konu sahibi "ben sevilmedigim bir evlilik istemiyorum" deyip bir dogrultuda ilerleseydi belki pisman olacagi bir evlilik yasamamis olurdu.

Esi neden konu sahibinin hakkina girmis oluyor ki? Yorumlarin hepsini okumadim belki birseyler kacirmis olabilirim ama konu sahibi sevilmedigini bilerek evlenmis.

Bile bile lades demis maalesef. Keske duygularinda bir degisme olsaydi ama hizli karar verilmis. Tek tarafli bir gunah, vebal alma yok. Belki konu sahibi "ben sevilmedigim bir evlilik istemiyorum" deyip bir dogrultuda ilerleseydi belki pisman olacagi bir evlilik yasamamis olurdu.
Koskoca adam zorla evlenmemiş ya.
Yazık değil mi bu kıza?aynı şey size yapılsada böyle sakin mi karşılayacaktınız.
Kızın günahına girmiş .asla mutlu olamaz bu saatten sonra.benim yorumum bu .alıntılamayın.ilahi adalet kimsenin peşini bırakmaz..
Çocuk oyuncağı mı bu ?evlilik bu evlilik.
Birini seviyor ona kızıyor başka bir kadının hayatını mahvediyor.suçu sadece bu adama aşık olmak..

M malihulya sizi kesinlikle tebrik ediyorum.. sevdiğiniz halde kendiniz konuşup geri çekilmeyi bilmişsiniz... kendinizi küçük düşürüp sevgi dilenmemişsiniz.. herkeste aynı cesaret olmayabiliyor veya herkes sevilmediğini kabul etmek istemeyebiliyor.. nasıl olsa sizin sevdiğiniz gibi sizi seven birini bulursunuz ve çok mutlu olursunuz umarım..

Eşime evlenmeden önce hayatında bir başkası olmasına rağmen deli gibi aşıktım.elbette umutsuzdum. Bir şey beklemeden seviyordum .uzaktan bile olsa görmek yetiyordu.sosyal medyadan izlediği diziyi öğrenip o diziyi izliyordum. Sırf onunla aynı anda aynı şeyleri hissetmek için.
Ben hayatımda hiç kimseyle onunla olduğu kadar tam hissetmedim kendimi.
Derken bir mucize oldu.ayrıldılar kızla.benim ilgimi sezermiş hep .çok hızlı yola girdik.kızgın mıydı umudu mu yoktu bilmiyorum. Ama onu sevmesine rağmen benimle evlendi.
İtirazım yoktu.kaç ay her gün inanamayarak ayaklarım yerden kesilmiş vaziyette yaşadım. Uyurken seyrettim. Yok olmaya o olmaya başladım. Mimiklerim konuşma tarzım bile ona ayna görevi görmeye başladı. Yakışıklı,zeki,donanımlı biri.her bakımdan hayrandım.aslında hala öyleyim.
Onda bu kadar güçlü duygular yoktu. Başlarda yine yakındı ilgiliydi.
Ama son bir aydır sürekli tahammülsüz. Her sözüm batıyor. Her tavrım onu öfkelendiriyor.bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tiksinme var bakışlarında.küçümseme var. Artık aynı kanepeye dahi oturmaktan imtina ediyor. Ortak etkinlik yapmak istemiyor.sürekli hırçın. Konuşsam kısa kesiyor.
Şu an sahildeyim. Genç çiftler, yaşlı çiftler, liseliler. ..
Hiçbir zaman bana sevgiyle bakan bir göz göremeyeceğim. Bu tabloyu yaşayamayacağım. Yanlış tercihin ağırlığı bırakmayacak peşimi
Çok küçük umut kırıntılarına tutunuyorum. Boşanmak istiyorum. Ondan nefret ediyorum. Ama o kadar kısa sürüyor ki o kadar çabuk özleme dönüşüyor ki. Gidemiyorum, kalamıyorum da..
Hissediyorum yakında o söyleyecek.aslında lafın tamamı deliye söylenirmiş. Müdanasız sözleriyle çoktan yol ayrımına getirdi zaten.
Kimseye kaba değilken bana kaba davranıyor.
Ne yapmalıyım nasıl sevdirebilirim kendimi? Çaresizim , ne olur yardım edin .
başkasını severken aşkınızdan ölsenizde evlenmemeniz gerekirdi.belki sevdiği kadını özledi hala unutamadı belki pişman evlendiğine.gözleriniz aşkınızdan kör olmuş demekki hemen evlenmişsiniz.hiç vakit kaybetmeden ayrıldım ben olsam.

Koskoca adam zorla evlenmemiş ya.
Yazık değil mi bu kıza?aynı şey size yapılsada böyle sakin mi karşılayacaktınız.
Kızın günahına girmiş .asla mutlu olamaz bu saatten sonra.benim yorumum bu .alıntılamayın.ilahi adalet kimsenin peşini bırakmaz..
Çocuk oyuncağı mı bu ?evlilik bu evlilik.
Birini seviyor ona kızıyor başka bir kadının hayatını mahvediyor.suçu sadece bu adama aşık olmak..

Iki tarafta zorla evlenmiyor. Cocuk oyuncagi degil, akli basinda, mantikli dusunebilen insanlarin isi. Madem cocuk oyuncagi degil seni sevmeyen adamla evlenmeseydin diyesi geliyor insanin.

Bu evlilikten neden tek zararli cikan erkek eş oluyor ki? Ikisi de hata yapmis. Birisi birine kizdigi icin evlenmis, birisi de kendisini sevmeyen birisiyle evlenmis. Ikiside hatali. Ilahi adalet sizin dediginiz gibi işlemiyor o yuzden.

Adam başkasıyla sevgiliyken bile öyle ilgi göstermiş ki adam bile fark etmiş bunu. Resmen pusuya yatmış, adam boşa çıkınca da direkt kapıp nikah kıymış. Konu sahibine acıyamadım bile, kendi etmiş kendi bulmuş.

Back
X