• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıksız aşkıma kavuşmak mutluluk getirmedi

Kac yıldır evlisiniz? Surekli telefonuyla falan mi meşgul. Evlenen bir erkek zor vazgeçer kurulu düzeninden, hatta kendini garantiye almadan boşanmayanlar bile var. Evliliğiniz kısa zamansa eski sevgilisiyle görüşüyor da olabilir.

eşinizi de anladım, sizi de ... ama bence en azından bu dünyada çok sevdiğiniz biriyle zaman geçirme fırsatını elde etmiş olduğunuzu düşünün ve aranızdaki durum çirkinleşmeden, o sizden nefret etmeden uzaklaşın, ayrılın... belki ilerde dostça otrup birer kahve içebilirsiniz bu şekilde.

uzattıkça daha nefret edecek belki de

Eşiniz eski sevgilisinden ayrıldığında bir hırsla sizinle evlenmiş olabilir. Bu yaşanan ayrılıkların arası soğumadan başka ilişkiye başlanınca çok mantıksız şeyler oluyor. Ne kadar sevseniz de eşiniz sizi sevmiyorsa bu ömür boyu devam edemez ki, evet çok üzülürsünüz evet çok özlersiniz ama o yara elbet kabuk bağlar. Eskisi gibi asla acıtmaz. Sevdiğiniz adamın her gün size sevgisiz bakan gözlerini görmekten iyidir o kabuk bağlayan yarayla yaşamak..Tabi ki sizi sevmediğinden eminseniz.. Yüzyüze bir konuşsanız, tüm duygularınızı döksen/dökseniz? Belki içinizdekileri gün yüzüne çıkarınca başka bir sorun çıkar ortaya, belki problem sevgisizlik değildir..

Eşiniz eski sevgilisinden ayrıldığında bir hırsla sizinle evlenmiş olabilir. Bu yaşanan ayrılıkların arası soğumadan başka ilişkiye başlanınca çok mantıksız şeyler oluyor. Ne kadar sevseniz de eşiniz sizi sevmiyorsa bu ömür boyu devam edemez ki, evet çok üzülürsünüz evet çok özlersiniz ama o yara elbet kabuk bağlar. Eskisi gibi asla acıtmaz. Sevdiğiniz adamın her gün size sevgisiz bakan gözlerini görmekten iyidir o kabuk bağlayan yarayla yaşamak..Tabi ki sizi sevmediğinden eminseniz.. Yüzyüze bir konuşsanız, tüm duygularınızı döksen/dökseniz? Belki içinizdekileri gün yüzüne çıkarınca başka bir sorun çıkar ortaya, belki problem sevgisizlik değildir..
Elbette soruyorum konuşuyorum. Ama öyle afaki şeylerle suçluyor ki beni.resmen gözünün üstünde kaş var cinsinden .konusunu açmıştım hatta. Ama inanın o meseleler bile sorun ettiği meselelerden ciddidir.her şeye bir kulp takıyor. Göğsümde öküz varmış gibi hissediyorum.

Bir insan battı mı batar.. Bunun bi çaresi olduğunu sanmıyorum :( eşinizi elde tutmak için degil, kendiniz için, ozsayginiz icin, ozguveniniz için kendinize gelmek zorundasiniz. Eşinizi hayatinizin odagindan çıkarın. Calisiyorsaniz işinize odaklanin, evdeyseniz hobi kurslarina, spor salonuna vs gidin. Kendiniz için birseyler yapin. Sürekli adamin gozunun icine bakmayın. Sizi tavlamaya çalışan hareketleri olursa ne âlâ. Yoksa çoktan vazgeçmiş demektir.
En önemlisi bu surede asla çocuk düşünmeyin

Sevdiğini belli etmeyerek basla. Kendine değer verdiğini görsün .. varın yoğun herseyin o adam olmadığını bi sekilde anlamalı. Onsuzda bi hayat kurabileceğini görsün . Kaçan kovalanir 3 yıllık ewliligimde Yeni anladim ben bunu ( kacmaktan kastım kavga etmek değil umursamamak)

Kendine saygı duy boşan... böyle sevgisiz hayat geçmez...

Bence psikologtan iyi bi yardim al biz ne soylesek sen mantikli hareket edemeyeceksin ne gitmek istiyorsun ne kalmak.kendini kaybetmissin icindrki seni sen o olmus.bu sekilde mutlu olmadiktan sonra ona asik olsan ne olur

bosu bosuna birbirinizden nefret etmenize gerek yok bence. oturun konusun. ikiniz de mutsuz ve pismansaniz ne guzel, birbirinizi kirmadan ayrilirsiniz.

Eşin unutmak için evlenmiş ama unutamamış görünüyor. Senin için çok üzüldüm ama bu saatten sonra kendine bakmalısın.

Eski kadınla aranızda ne gibi farklar var?

Bence bu ana kadar nasıl davrandıysanız tam tersini yapın.

sevmez cnm en fazla alisir...suan senin asik olmadigin ama sana deli gibi asik olan bir ese sahip olmak istermiydin sen?

Eski sevdiğine dönme ihtimali varsa hiç düşünmeden gider .boşuna hirpalama kendini seni de hirpalamasina izin verme karşına al konuş beni sevmediğini biliyorum bu şekilde devam edemeyeceğini boşanmanın en mantiklisi olacağını söyle. Ve bunu söyledikten sonra boşanmaya ne kadar hevesli olduğunu göreceksin sen yapmasan zaten sonuç o boşanmayı teklif edicek

Canım ben senin yerinde olsam Ne yaparım bak: önce güzel bir mektup döşenirim. Acitasyon olmayan bir mektup ama . Uzun zamandır onun hareketlerinin nasıl olduğunu anlatan ve bu hareketlerinden sevilmediğin sonucunu çıkardığın artık evliliğin ikiniz için de eziyet haline geldiği gibi gururlu ve sakin bir mektup yazarım. Bu yüzden bir süre ayrı kalmanız gerektiğini yazıp sonlayarak o evde yokken evi terket . Git ailenin yanına yerleş bir süre ve olacakları bekle . Eşin seni biraz olsun sevmişse sen gittikten sonra bunu farkedecektir. seni kazanmak için mücadele edecektir. Ama hiç bir şey yapmıyorsa makul bir süre boyunca ; gidişini artık temelli hale getirmen gerekiyor demektir.

Ben eşinin sana olan sevgisinden şüphede olduğunu düşünüyorum şuan. Hem ona hem kendine bir düşünme fırsatı ver.

Bence siz zaten ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz... Aslında bugünlerin geleceğini de hep bi ihtimal olarak biliyordunuz. Bu sizin için bir rüyaydı; ne zaman uyanacağınızı merak ettiğiniz.. Biliyorum ondan ayrı düşme fikri canınızı tüm gerçeklere rağmen acıtıyor ama bir ömrün de böyle sağlıklı bir şekilde geçmeyeceğini siz biliyorsunuz. Eminim güzel bir kadınsınız ama kendinizi bir tek onunla var olmuş hissettiğiniz için etrafınızda ki insanların farkına bile bunca zaman varmadınız.. Küçük basamaklarla gidelim öncelikle bu dünyanın yegane amacı eşiniz değil çünkü o sizin "eşiniz"miş gibi hissettirmiyor, dünya kocaman ve o kadar çok insan var ki belki kenarda sizi bekleyen bir ruh var. Ne kendinize ne de dünyaya haksızlık etmeyin o liseliler hep dışarıda o güneş hep doğuyor o bulutlar hep öyle süzülüyor önce bunların bir farkına varın...sevgiler

Ömrünüzü sizin onu sevdiğiniz gibi sevemeyecek bir adam içim heba etmeyin size de yazık ona da.. En güzeli insanca ayıpsız ayrılmak.. Boşanmak sizin için yek yol.. Sevilmek ne demel hiç hissetmeden sürmez bu hayat.. Kendinize ona verdiğiniz değerin yarısını verebilseniz doğru olanım boşanmak olduğunu idrak edersiniz.. Eğer çocuğunuz yoksa sakın böyle sevgisiz bir ortama çocuk yapmayın..

Back
X