Kimse kimseye ait değildir. Olabilirliği olsa araları bozulmazdı.sevgililik müessesesine herkes aynı anlamı yüklemiyor.evlilik olsa amenna.
Beğeni ve aşk süzgeçten geçemez .Sadece dizginleyebilirsin .yok edemezsin.
Buna da göz koymak denmez. Aşk sana sahip olur , sen engel olamazsın. Etik olarak tek bir sorumluluğun vardır. Bunu dillendirmemek ve belli etmemeye çalışmak.
Biri gelir elimden alır diye korkmayın. Gidesi varsa gider. Kimse kimseyi kimsenin elinden alamaz.
Sorumluluk eşime aitti bana değil.
Denedim, olmadı. Pişman mıyım ? Evet
Ama kıza değil kendime haksızlık ettiğim için.ona sorumlu olan ben değilim çünkü.
Bazı çiftlerde bir taraf diğerini daha fazla sever. Eşimle o kız arasında bu türden bile bir denge söz konusu değildi.dışardan bakan biri olarak bariz bir şekilde hissediyordum.
Seven bir kadının olamayacağı kadar müdanasız ,kaprisli ve yoran bir kızdı.
Az seven hatta sevmeyen taraf bu kızdı. En sonunda eşim tükendiğini hissedip rotayı bana çevirdi.
Şimdi eşim facebook üzerinden göndermelerde bulunuyor. Muhtemelen yine bu kıza .Neden buna gerek duyuyor çünkü bu kız onun ulaşmasına fırsat falan vermeyecek mesafede.
Yoksa sosyal medyadan ağlanmazdı doğrudan ulaşabilirdi kıza.
Hem kimse kimseye ait değildir. Hele sevmeyen birine hiç.
Pusu vesaire. Çok çirkin tanımlama bu.eşim evlendikten sonra bile bu kızı sayıkladı.
Bu kız eğer onu sevseydi.değil benimle evlenmek ömür boyu bekar kalabilirdi.
Eşim beni sevmediyse o kız da onu sevmedi.bu yüzden kimsenin arasına girmedim ben. Nokta.
Hem artık önemi yok.sadece deşarj olmak adına yazıyorum
Eşime evlenmeden önce hayatında bir başkası olmasına rağmen deli gibi aşıktım.elbette umutsuzdum. Bir şey beklemeden seviyordum .uzaktan bile olsa görmek yetiyordu.sosyal medyadan izlediği diziyi öğrenip o diziyi izliyordum. Sırf onunla aynı anda aynı şeyleri hissetmek için.
Ben hayatımda hiç kimseyle onunla olduğu kadar tam hissetmedim kendimi.
Derken bir mucize oldu.ayrıldılar kızla.benim ilgimi sezermiş hep .çok hızlı yola girdik.kızgın mıydı umudu mu yoktu bilmiyorum. Ama onu sevmesine rağmen benimle evlendi.
İtirazım yoktu.kaç ay her gün inanamayarak ayaklarım yerden kesilmiş vaziyette yaşadım. Uyurken seyrettim. Yok olmaya o olmaya başladım. Mimiklerim konuşma tarzım bile ona ayna görevi görmeye başladı. Yakışıklı,zeki,donanımlı biri.her bakımdan hayrandım.aslında hala öyleyim.
Onda bu kadar güçlü duygular yoktu. Başlarda yine yakındı ilgiliydi.
Ama son bir aydır sürekli tahammülsüz. Her sözüm batıyor. Her tavrım onu öfkelendiriyor.bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tiksinme var bakışlarında.küçümseme var. Artık aynı kanepeye dahi oturmaktan imtina ediyor. Ortak etkinlik yapmak istemiyor.sürekli hırçın. Konuşsam kısa kesiyor.
Şu an sahildeyim. Genç çiftler, yaşlı çiftler, liseliler. ..
Hiçbir zaman bana sevgiyle bakan bir göz göremeyeceğim. Bu tabloyu yaşayamayacağım. Yanlış tercihin ağırlığı bırakmayacak peşimi
Çok küçük umut kırıntılarına tutunuyorum. Boşanmak istiyorum. Ondan nefret ediyorum. Ama o kadar kısa sürüyor ki o kadar çabuk özleme dönüşüyor ki. Gidemiyorum, kalamıyorum da..
Hissediyorum yakında o söyleyecek.aslında lafın tamamı deliye söylenirmiş. Müdanasız sözleriyle çoktan yol ayrımına getirdi zaten.
Kimseye kaba değilken bana kaba davranıyor.
Ne yapmalıyım nasıl sevdirebilirim kendimi? Çaresizim , ne olur yardım edin .
Cok merak ettim ben de. Mune ablanin da musait olasi tuttu dann diye kpadi uyeligi de konuyu da. Meraktan catlar dururuz artikNiye kapattirdi acaba?Bazi msjlara mi cani sıkıldı? Yada son actigi konu kendini rahatsiz mi etti?
Fake olduğunu düşünmüyorum dün açtığı konuda bariz acı çeken çok acı çeken bir kadın vardı. Bu foruma ilk açtığı konularda kendisine çok sinir olmuştum koca delisi ve yüzsüz bir kadın diye düşünmüştüm ama son konusundan sonra kendimden utandım. Tamamen sevgiye aç, çocukluğunda yaşadığı travmanın etkisinden çıkamayan kendini değersiz gören bir kadın. Dün o haldeyken banlanmasaydı keşke kim bilir tek başına nasıl çaresizdi neler düşündü neler getirdi aklına. Kocası olacak süs bitkisi de umarım çektirdiği bu psikolojik şiddetin daha beterine maruz kalır. Geri döner mi bilmiyorum ama umarım profesyonel destek alır bundan sonra çok güzel bir hayatı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?