• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıksız aşkıma kavuşmak mutluluk getirmedi

şer bıkdıjkerımızde hayır vardır ya ıste o cınsten bır durum keske evlenmeseydınız o zaman kendını bu kadar uzmezdın, uzulsen bıle ona kavusamadıgın ıcın olurdu bu muamele ıcın degıl... bence uzaklas beljı degerını anlar ama senı sevmıyorsa fazla ısrar etme bu kadar cok severken bırde aldatılmanın acısıyla ugrasırsın kendıne bunu yapmaya devam etme bence

Kimse kimseye ait değildir. Olabilirliği olsa araları bozulmazdı.sevgililik müessesesine herkes aynı anlamı yüklemiyor.evlilik olsa amenna.
Beğeni ve aşk süzgeçten geçemez .Sadece dizginleyebilirsin .yok edemezsin.
Buna da göz koymak denmez. Aşk sana sahip olur , sen engel olamazsın. Etik olarak tek bir sorumluluğun vardır. Bunu dillendirmemek ve belli etmemeye çalışmak.
Biri gelir elimden alır diye korkmayın. Gidesi varsa gider. Kimse kimseyi kimsenin elinden alamaz.
Sorumluluk eşime aitti bana değil.
Denedim, olmadı. Pişman mıyım ? Evet

Ama kıza değil kendime haksızlık ettiğim için.ona sorumlu olan ben değilim çünkü.

Ben bu konuda konu sahibesine katılıyorum J JewelryBonney . Evlilik, aile birliği kutsal ve devletlerce yasal olarak korunan bir kurum. Sevgililik bence de bağlayıcı değil, herkes bir sürü insanla sevgili olup başkasıyla evlenebiliyor. Cidden sevgililikte bağlanma hisseden insan da zaten yoldan çıkmıyor, başkasıyla flört etmiyor, başkasına bakmıyor. Öte yandan gönül ferman dinlemez, insan pekala sevgilili birine aşık olabilir; adam kendi ilişkisinde ciddiyse zaten olmaz der.

Konuya gelirsek ben ne adamda ne hülyada ne beriki kadında vebal görmüyorum. Gönül işlerinde ah olmaz. Hülya adamın sevmediğini bilerek kabullenmiş. Adam da sana aşığım diyip hülyayı kandırmamış. Kandırma yok, yalan yok, kimsenin kimsenin vebaline girdiğini düşünmüyorum A anitaaa . Bu işlerde kimse kimseyi kandıramıyor zaten , insan kendini kandırıyor: evlensek sever, evlensek unutur, evlensek şu evlensek bu...şeklinde.

Sahsen ben aramin bozuk oldugu arada R..nin etrafinda dolanan kizi da hic affetmiyorum.O olmasa beni birakamazdi..Hem onu hem onu affetmiyorum.

Yav bu nasıl kafalar anlamadım ki.Öğrenemediniz kadın olarak kendinize değer vermeyi.Kimse kimsenin sahibi olamaz eşya mı bu.Bir adam bir başkası yüzünden diğerinden vazgeçmez zaten fırsat kolluyordur gidesi vardır gitmiştir.Ki bu konuda aldatma da yok adam sevgilisinden ayrılmış zaten.Aşk bu ay sevgilisi var aşık olmayayım diyemezsin.Olursun ama bu sadece seni ilgilendirir.Adamın davaranışından kadın sorumlu tutulamaz.Gerçekten aşkı mantığa sığdırmaya çalışan kadınlar gerçek aşkı yaşadım mı diye kendinize sorun onda mantık yoktur çünkü

Bazı çiftlerde bir taraf diğerini daha fazla sever. Eşimle o kız arasında bu türden bile bir denge söz konusu değildi.dışardan bakan biri olarak bariz bir şekilde hissediyordum.
Seven bir kadının olamayacağı kadar müdanasız ,kaprisli ve yoran bir kızdı.
Az seven hatta sevmeyen taraf bu kızdı. En sonunda eşim tükendiğini hissedip rotayı bana çevirdi.
Şimdi eşim facebook üzerinden göndermelerde bulunuyor. Muhtemelen yine bu kıza .Neden buna gerek duyuyor çünkü bu kız onun ulaşmasına fırsat falan vermeyecek mesafede.
Yoksa sosyal medyadan ağlanmazdı doğrudan ulaşabilirdi kıza.
Hem kimse kimseye ait değildir. Hele sevmeyen birine hiç.
Pusu vesaire. Çok çirkin tanımlama bu.eşim evlendikten sonra bile bu kızı sayıkladı.
Bu kız eğer onu sevseydi.değil benimle evlenmek ömür boyu bekar kalabilirdi.
Eşim beni sevmediyse o kız da onu sevmedi.bu yüzden kimsenin arasına girmedim ben. Nokta.
Hem artık önemi yok.sadece deşarj olmak adına yazıyorum

Kaçan balık büyük olur atasözü doğrulanıyor bu durumda. Ulaşılmaz olan her zaman caziptir. Eşin senin için ne kadar cazipse, o kızda eşin için hep öyle olmuş. O da sevilmek için uğraşmış demek ki olmamış.

Çoğu sevgililikte çoğu evlilikten sağlamdır samimidir ayrıca. yürek kalp birliğidir. O kadar basit değil yani. Evlilik bunun resmi halidir sadece. Her evlilikte bu kadar büyük anlamı haketmiyor kanatimce. Çocuk oyuncağı gibi görüldüğüne bakılırsa, ki çoğu öyle basit görüyor, böyle düşünüyorum. Bir gün sever, bir gün değişir, ben onu değiştiririm temelleriyle kurulan evlilik birkaç yılda patlak veriyor malesef.

İt gibi davran, tersle, nefretle bak. Gör bak nasi gelecek sana. Esin ondan anliyor. Bazi erkeklerde avcilik ruhu tavandir. Kolay lokma olma av ol.

Eşime evlenmeden önce hayatında bir başkası olmasına rağmen deli gibi aşıktım.elbette umutsuzdum. Bir şey beklemeden seviyordum .uzaktan bile olsa görmek yetiyordu.sosyal medyadan izlediği diziyi öğrenip o diziyi izliyordum. Sırf onunla aynı anda aynı şeyleri hissetmek için.
Ben hayatımda hiç kimseyle onunla olduğu kadar tam hissetmedim kendimi.
Derken bir mucize oldu.ayrıldılar kızla.benim ilgimi sezermiş hep .çok hızlı yola girdik.kızgın mıydı umudu mu yoktu bilmiyorum. Ama onu sevmesine rağmen benimle evlendi.
İtirazım yoktu.kaç ay her gün inanamayarak ayaklarım yerden kesilmiş vaziyette yaşadım. Uyurken seyrettim. Yok olmaya o olmaya başladım. Mimiklerim konuşma tarzım bile ona ayna görevi görmeye başladı. Yakışıklı,zeki,donanımlı biri.her bakımdan hayrandım.aslında hala öyleyim.
Onda bu kadar güçlü duygular yoktu. Başlarda yine yakındı ilgiliydi.
Ama son bir aydır sürekli tahammülsüz. Her sözüm batıyor. Her tavrım onu öfkelendiriyor.bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tiksinme var bakışlarında.küçümseme var. Artık aynı kanepeye dahi oturmaktan imtina ediyor. Ortak etkinlik yapmak istemiyor.sürekli hırçın. Konuşsam kısa kesiyor.
Şu an sahildeyim. Genç çiftler, yaşlı çiftler, liseliler. ..
Hiçbir zaman bana sevgiyle bakan bir göz göremeyeceğim. Bu tabloyu yaşayamayacağım. Yanlış tercihin ağırlığı bırakmayacak peşimi
Çok küçük umut kırıntılarına tutunuyorum. Boşanmak istiyorum. Ondan nefret ediyorum. Ama o kadar kısa sürüyor ki o kadar çabuk özleme dönüşüyor ki. Gidemiyorum, kalamıyorum da..
Hissediyorum yakında o söyleyecek.aslında lafın tamamı deliye söylenirmiş. Müdanasız sözleriyle çoktan yol ayrımına getirdi zaten.
Kimseye kaba değilken bana kaba davranıyor.
Ne yapmalıyım nasıl sevdirebilirim kendimi? Çaresizim , ne olur yardım edin .

Demek ki hala karşılıksız.. yazık olmuş hayatınıza ikinizin de..

Niye kapattirdi acaba?Bazi msjlara mi cani sıkıldı? Yada son actigi konu kendini rahatsiz mi etti?

Keşke kapatmasaydı. Son yazdıklarını hem anlatmak istedi hem de pişman oldu galiba. Şimdi çok üzüldüm, zaten arkadaşım yok diyordu burda deşarj oluyordu. Aklım kaldı okuyorsan geri gel burda bir sürü arkadaşın var, dert ortağın var yalnız değilsin. Dertler hepimizde var türlü türlü ve hepside paylaştıkça azalıyor.

Mutsuzdu eşinden boşanacaktı dğn tuhaf bi konu açtı üyeliği silindi mi

Fake olduğunu düşünmüyorum dün açtığı konuda bariz acı çeken çok acı çeken bir kadın vardı. Bu foruma ilk açtığı konularda kendisine çok sinir olmuştum koca delisi ve yüzsüz bir kadın diye düşünmüştüm ama son konusundan sonra kendimden utandım. Tamamen sevgiye aç, çocukluğunda yaşadığı travmanın etkisinden çıkamayan kendini değersiz gören bir kadın. Dün o haldeyken banlanmasaydı keşke kim bilir tek başına nasıl çaresizdi neler düşündü neler getirdi aklına. Kocası olacak süs bitkisi de umarım çektirdiği bu psikolojik şiddetin daha beterine maruz kalır. Geri döner mi bilmiyorum ama umarım profesyonel destek alır bundan sonra çok güzel bir hayatı olur.

Tanidik biri cikcak diye korkuyomus zaten. son konusu benim de icimi acitti. Istersen yeni uyelik al bi tek site yoneticileri bilsin detay vermeden konusursun burda.

Tanıdık çıksa bile sen olduğunu bilemezler ki .bir sürü insan vardır aynı dertten müzdarip..
Son konun zaten gizli sadece senin bildipin bir olay .rahat ol lütfen .okuyorsan eğer burayı umarım bundan sonra hersey çok güzel olur..

Konu sahibinin eski konularina cevap yazacaktim. Dun uyeligini iptal etmis ve dunden beri aklimda. Yazdigi seyleri okurken onun Ne kadar duygusal ve sevgi dolu bir insan oldugunu dusunuyordum. Esi ise tam ters bir insan. Psikopat, duygusuz, ask, ozlem sozleri arkasinda kendi acimasizligi saklamaya calisan bir tip. Konu sahibesine aci vermekten zevk aliyormus gibi. Uzulmesin konu sahibi o Adam HIC kimse sevmemis cunku o oyle bir kapasitesi yok onun. Konu sahibine tebrik ederim magdur olmak istemedigi icin ve omur boyu ask kirintisiyla yasamak istemedigi icin. Belki de suan dunyanin sonu gelmis gibi hisediyor, ama aslinda gercek yoluna varmis. Saplanti gibi... Kotu ruyadan uyanmis gibi. HIC korkmadan yoluna devam etmesi lazim cunku daha guzel seye laik konu sahibi. Ayrica konu sahibinin yazma kabiliyeti muhtis roman okumus gibi hissetim, umarim o romanin mutlu bir sonu var!

Fake olduğunu düşünmüyorum dün açtığı konuda bariz acı çeken çok acı çeken bir kadın vardı. Bu foruma ilk açtığı konularda kendisine çok sinir olmuştum koca delisi ve yüzsüz bir kadın diye düşünmüştüm ama son konusundan sonra kendimden utandım. Tamamen sevgiye aç, çocukluğunda yaşadığı travmanın etkisinden çıkamayan kendini değersiz gören bir kadın. Dün o haldeyken banlanmasaydı keşke kim bilir tek başına nasıl çaresizdi neler düşündü neler getirdi aklına. Kocası olacak süs bitkisi de umarım çektirdiği bu psikolojik şiddetin daha beterine maruz kalır. Geri döner mi bilmiyorum ama umarım profesyonel destek alır bundan sonra çok güzel bir hayatı olur.

+++++
Konu sahibesi için üzüldüm umarım mutlu edecek sevecek biri karşısına çıkar

Back
X