Peki nasil anlayacagim bunu bir yolu varmiOnu peşin peşin anlaman mümkün değil ki.
Iki yıllık eşimi daha tam tanıyamıyorum.
Birlikte zaman geçirerek, gözlem yaparak..Peki nasil anlayacagim bunu bir yolu varmi
Bunu anlamanin formulu,yolu olsaydi evlenen herkes mutlu olurdu.Nerden bilesin kavun mu koklayasin,karpuz mu bir parca kesesin.Peki nasil anlayacagim bunu bir yolu varmi
Elbette nasip diyoruz ama karsima biri cikiyor nasil davranacagimi bilmiyorum sifir tecrubem var.Bunu anlamanin formulu,yolu olsaydi evlenen herkes mutlu olurdu.Nerden bilesin kavun mu koklayasin,karpuz mu bir parca kesesin.
Bu durumlarda soylenmesi gereken klise trio "nasip,kismet,hayirlisi"dir.
Elbette nasip diyoruz ama karsima biri cikiyor nasil davranacagimi bilmiyorum sifir tecrubem var.
Hic flort etmedim maalesef.mesajiniz icin tesekkur ederim.Hic flort etmediniz mi su zamana kadar? Bunun da hani kurallari yoktur.Akisina birakmak lazim.Gorucu usuluyse karsilikli birbirini tanima amacli sorular sorarak.Gunluk mesajlasark,huyunu ,suyunu zamanla ogreniyorsun zaten.
Kac yasindasiniz? Bunu cok kafaniza takmayin.Bir yerlerde kismetiniz bekliyor sizi.Araci,gorucu bunlara hic uzak olmayin.Hakkinizda hayirlisi.Hic flort etmedim maalesef.mesajiniz icin tesekkur ederim.
Elbette nasip diyoruz ama karsima biri cikiyor nasil davranacagimi bilmiyorum sifir tecrubem var.
Ablacım nasıl hiç flört etmediniz ben mi yanlış hatırlıyorum daha 2 ay önce konuştuğunuz bey hiç hediye almadı diyen siz değil miydinizHic flort etmediniz mi su zamana kadar? Bunun da hani kurallari yoktur.Akisina birakmak lazim.Gorucu usuluyse karsilikli birbirini tanima amacli sorular sorarak.Gunluk mesajlasark,huyunu ,suyunu zamanla ogreniyorsun zaten.
Evet bendim o beyle zaten cok tecrubesiz oldugum icin iliskiyi yurutemedik.bu sebebten soruyorum nasil davranmaliyim diye.Ablacım nasıl hiç flört etmediniz ben mi yanlış hatırlıyorum daha 2 ay önce konuştuğunuz bey hiç hediye almadı diyen siz değil miydiniz
Bence karşı taraftan her kim olursa olsun beklenti içine girmeyin nasibinizde varsa illa ki biri çıkıyor karşınıza ama biraz ondan adım atmasını bekleyin amacını iyi gözlemleyinEvet bendim o beyle zaten cok tecrubesiz oldugum icin iliskiyi yurutemedik.bu sebebten soruyorum nasil davranmaliyim diye.
Cok tesekkur ederim evet gozlemlemeliyim bunu dikkate alacagim.samimi ya da ciddi olup olmadigini nasil anlayacagim peki.Bence karşı taraftan her kim olursa olsun beklenti içine girmeyin nasibinizde varsa illa ki biri çıkıyor karşınıza ama biraz ondan adım atmasını bekleyin amacını iyi gözlemleyin
Hele bir de çocuk olunca daha dikkatli olmak gerekiyor hem kendinizi hem onları düşünün ilişkilerde
Mesela karşınızdaki insan size çok iyi bir eş olabilir ama çocuklarınıza iyi bir abi olmayabilir bunları gözlemleyin yavaş yavaş ilerleyin
Valla samimiyeti ben de anlayamıyorum:/Cok tesekkur ederim evet gozlemlemeliyim bunu dikkate alacagim.samimi ya da ciddi olup olmadigini nasil anlayacagim peki.
Bir konuda tutarlı mi değil mi diye bakın..Cok tesekkur ederim evet gozlemlemeliyim bunu dikkate alacagim.samimi ya da ciddi olup olmadigini nasil anlayacagim peki.
Cok tesekkur ederim ne guzel aciklamissiniz.bunlarida dikkate alacagimBir konuda tutarlı mi değil mi diye bakın..
Yani tutarlı ise daha önce konuştuğu gibi davranır.
Ama farklı konuşup farklı davranıyorsa olmaz.
Bir de çıkarı olmayan kişilere nasıl davranıyor ona bakın.
Mesela bir garsona nasıl davranıyor, sizi tanımak için sorular soruyor mu.Mesela bir konuda ben şunu bunu severim diye bahsettiniz bunları hatırlıyor mu gibi..
Ama maalesef yanılma payı da var.
Işin özü elinizden geleni yapıp sonrasında tevekkül etmek..
Bir arkadaşım; Allahım iyi biriyse işimizi kolaylaştır bizi birbirimize ısındır kötü biriyse de bunu önüme ser diye dua ettiğini söylemişti.
Rica ederim.Cok tesekkur ederim ne guzel aciklamissiniz.bunlarida dikkate alacagim
Ikili iliskilerde cok tecrubesizim nasil bir yol almaliyim ya da dogru insan olup olmadigini nasil anlarim fikirlerinize ihtiyacim var kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?