Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım, normal davranacaksın. Yeni bir kızla tanıştığından farkı olmayacak yani. Sohbet muhabbet edeceksin kendi ilgi alanların dahilinde, o kendisinden anlatınca soracak, tanımaya çalışacaksın.
Bir formülü yok ilişkilerin. Doğal davranıp karşındakini tanımak, uyum varsa yakalamak hepsi bu.
Ben de sizin gibi düşünüyordum başlarda. Benim istediğim gibi birisi yok diyordum. Sonra isteklerimi beklentilerimi gözden geçirdim ve özellikle takıldığım bazı noktaların çok ütopik olduğunu gördüm. Hani dizilerde filan çiftler evlilikler olur ya öyle bişey hayal ediyordum galiba sonra en gerekli en önemli gördüğüm daha gerçekçi şeyleri ilk sıraya aldım ve ona göre hareket etmeye başladım. Sizin içinde böyle olabilir mi diye düşündüm.
Yaşamadan anlayamazsın tabi ki.
Öncelikle senin için doğru insan kimdir? Bunu bilmelisin..
Mesela benim için;
+ Bana, tercihlerime ve düşüncelerime saygı duyacak
+ En küçük bir hakaret vari söz sarfetmeyecek ( salak vb. dahil.)
+ Şiddet eğilimi olmayacak bana karşı.. ( Yani eşim )
Belirlediğin kriterler dışında ise senin için doğru insan değildir. Tabi bunlar çerçeve kriterler. Yani kriterlerini bunun yerine çok daraltırsan o zaman da öyle bir insan olmayabilir ve doğru olanı bulamazsın :)
Neredeyse tanışalı üç yıl olacak ama, ben nişanlandıktan sonra tanımaya başladım. Bilemezsin ki, aynı eve girmeden anlayamazsın, günlerce yan yana da olsan, yıllarca el ele de olsan tanıyamazsın.