Karşımda ki insan bana İnanmıyor.

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Arkadaşlar ben birisi ile tanıştım bundan üç sene önce bir iki defa görüştük olmadı konuşmadık benden ondan kaynaklanan hatalarımız oldu neyse bir kaç gün önce tekrar konuşmaya başladık ve görüşmek istiyordu benle hemde çok istekli bir şekilde bende kabul ettim dün akşam görülecektik. İş çıkışı bir iş arkadaşım ile bir işimiz vardı onu hallettik iki dakika bir kafeye oturduk (arkadaşım kadın ve yaşı oldukça büyük) neyse bu çocuk bana mesaj attı neymiş o kafe de kız kardeşi beni birisi ile görmüş ben bunu ikinci seçenek yapmışım vs. beni dinlemeden hemen sildi durumu izah eden bir mesaj yazdım cevap vermedi sizce ne yapmalıyım. Bu arada bahsettiğim yerde masalar ve oturma yerleri bitişik.

Daha şimdiden inanmayan birine ne yapabilirsiniz?
Çok bariz şekilde bahane aramış. Sizinle demek ki elektriği tutmadı ,bunu söyleyecek cesaretide olmadı. Ne yapsam dedi ,heh ben yalandan iftira atayım olsun bitsin dedi.
Ben yerinizde olsam tenezzül edip mesaj bile atmazdım.

Yaninizdaki ile konusturabilirsin
Aaa çok mantıklı. Onunda totosu arşa değer sonra.
Böyle bir fikri cidden uyguluyor musunuz ? Ne demek gidip yanındaki ile konuşturmak. Neden kendini olmayan bir şey için yorsun ki ?
Hani güven ? Hani birine inanmak ? Yapmayın bu erkekleri bu hallere getirmeyin.

Daha şimdiden inanmayan birine ne yapabilirsiniz?
Çok bariz şekilde bahane aramış. Sizinle demek ki elektriği tutmadı ,bunu söyleyecek cesaretide olmadı. Ne yapsam dedi ,heh ben yalandan iftira atayım olsun bitsin dedi.
Ben yerinizde olsam tenezzül edip mesaj bile atmazdım.
Öyle olduğunu sanmıyorum çünkü kendisi görüşmek için ısrarla yazdı ama gördüğünü yanlış yorumladı kız kardeşi sanırım starbucksta oturmuştuk orada da masalar biraz bitişikti ama gene de bana sormalıydı Yanımda erkek yoktu olsa dahi bu benim kardeşim,kuzenim vs de olabilir ama o beni dinlemedi bile.

Öyle olduğunu sanmıyorum çünkü kendisi görüşmek için ısrarla yazdı ama gördüğünü yanlış yorumladı kız kardeşi sanırım starbucksta oturmuştuk orada da masalar biraz bitişikti ama gene de bana sormalıydı Yanımda erkek yoktu olsa dahi bu benim kardeşim,kuzenim vs de olabilir ama o beni dinlemedi bile.
O zaman cidden dengesizmiş. Ne mutlu size ki erkenden gördünüz . Böyle birinin hiç bir şeyine inanmam ben.

Arkadaşlar ben birisi ile tanıştım bundan üç sene önce bir iki defa görüştük olmadı konuşmadık benden ondan kaynaklanan hatalarımız oldu neyse bir kaç gün önce tekrar konuşmaya başladık ve görüşmek istiyordu benle hemde çok istekli bir şekilde bende kabul ettim dün akşam görülecektik. İş çıkışı bir iş arkadaşım ile bir işimiz vardı onu hallettik iki dakika bir kafeye oturduk (arkadaşım kadın ve yaşı oldukça büyük) neyse bu çocuk bana mesaj attı neymiş o kafe de kız kardeşi beni birisi ile görmüş ben bunu ikinci seçenek yapmışım vs. beni dinlemeden hemen sildi durumu izah eden bir mesaj yazdım cevap vermedi sizce ne yapmalıyım. Bu arada bahsettiğim yerde masalar ve oturma yerleri bitişik.

İnanmaması kendi problemi. Kimseye yalvaracak değilsin. Heleki kalkmış engellemiş falan o zaten senden açıklama bile beklememiş. Umursama derim, böyle bi işin eğrisini doğrusunu öğrenmeden hareket edenlerden bir cacık olmuyor.

Bahane aramış o kiminle kafeye gittiğinizi merak etseydi en azından kardeşine diyebilirdi yanındaki bayan mı erkek mi diye yargısız infaz yapmış resmen vazgeçtiyse buluşmaktan ondan böyle saçma davranmıştır.

Dengesizin biri kusura bakmayın da size değer verse ne olursa olsun sizi dinlemeliydi pekala bir erkekle de buluşabilirsiniz

Bilmiyorum arkadaşlarının kaderim bu sanırım başlamadan bitiyor hep

İnandırıcam diye en ufak bir çabaya bile girmem. Bir defa açıklama yaparım konu kapanır. Kaldı ki ne var yani bir yerlerde herhangi bir erkek arkadaşınızla oturamazmısınız? Neyin açıklaması sevgiliniz bile olmayan bir adama? Mahal vermeyin şöyle tiplere.

Kurtulman iyi olmuşta adam çok çirkin bir iftira atmış yerinde olsam hızımı alamam kardeşinin de onun da a.... s..... m net

Kurtulman iyi olmuşta adam çok çirkin bir iftira atmış yerinde olsam hızımı alamam kardeşinin de onun da a.... s..... m net
Bende onu düşünüyorum ama değmez ikisini de Allah bildiği gibi yapsın karakter yoksunları.

Oh mis, iliskiye baslamadan yuzunu gosteren aday adayi. Sukretmelisin.

Back
X