- 5 Temmuz 2025
- 298
- En iyi cevaplar
- 1
- 52
- 13
İnanın zaman kaybı. Doğru insan ikilemde bırakmaz. Eğer aramadıysa neden olduğunu bilirsiniz, canı sıkkınsa sebebini bilirsiniz, düşündüğü şeyi bilirsiniz. Gerisi boşa çaba.Haklısınız sanırım ilgi duymuştum ondan dolayı böyle hissediyorum
Çok fazla anlam yüklemeyin böyle tiplereKızlar selam 1 ay önce birisiyle tanıştım ama tesadüfen yani kendisi bana direksiyon dersime giriyordu derslerde mesafeliydik sonra senli benli konuşmaya başladık bu arada aramızda yaş farkı da var,çalıştığı 2.bi yer var oraya gittiğimizde falan baş başa sohbet ettik hatta geçen hafta gece 3te işten çıkıp beni hastaneye götürdü midem çok kötüydü kendisi ısrar etti gelme dememe rağmen gelmıs hastanede refakatçim oldu koluna falan girdim şakalaştık baya sonra eve bıraktı sarıldık vs. Ertesi günde karşılaşmıştık bi yerde arkadaşlarım da konuşalım diye bizi yalnız bırakmışlardı gittiler yani ardından nasıl gideceksin vs dedi taksiyle dönerim vs dedim evet öyle yap dedi beraber çıkmıştık oturduğumuz yerden sonra benim bi telefon konuşması yapmam gerekti bitince de gel beni seni bırakayım dedi bıraktı yani gayet de samimiydik motorla bırakmıştı mecbur sarıldım yani arkasından hatta gece fotoğraf falan atmış cevap verdim ama o dün geceden beri mesajıma asla bakmadı hikayelerimi falan görmüş. Neden böyle yaptığını bilmiyorum yani madem istemiyorsa hastaneye vs neden geldi anlamıyorum ve üzülüyorumbana biraz akıl verir misinizzzz
evli gibi duruyor benceBu adam kaç yaşında ve medeni hali nedir ?
Evet haklısınız ama ben onun davranışlarından dolayı emin olamamıştım arkadaş mıyız değil miyiz diye değilse benim duygularım zaten her daim kendi içimde nettiAranızda olan şeyin arkadaşlık mı, arkadaşlıktan öte birşey mi olduğunu konuşmadan sarılır, görüşür, motoruna binerseniz…..gün sonunda ‘bu neydi şimdi’ sorgulamasını muhakkak yaparsınız
Sızı bı hastahane ye goturmesı ıle neden bu kadar yoğun duydular besledıgınız . 7 senedır Çalıştığım ortam da gerek benım le yaşıt gerekse benden yaşça büyük arkadaşlarım benı bır kaç Seda hastahane ye götürmüştür ama hıc böyle duygusal dusunmedım . Onlarda bana karşı dusunmedı . Bence böyle basıt şeyleri duygusala cevıren ınsanlar çok tehlıkelı . Hasta sızın gece 3 de olması da cabası kuzum Senın aılen yok mu neden elım adamı gece 3 de Senın le hastahane ye gelıyor ? . Lütfen sızı ıstemeyen ınsanlara duygusal anlamlar yukleyıp kendınızı küçük duruma dusurmeyın ya . Kendınız daha degerlısınız kendınıze değer verın . Bırıyle konuşurken her detayınızı anlatmayın gece 3 de hastahaneye gıdecegınızı yazmayın mesela . Aranız da normalde bırsey olur sevgılı olursunuz anlarım ama hersey hastahane sen ıtıbaren başlamış ve gece 3 onun neden haberı var ? Konuşmak ıcın bu kadar bahane aramayın kendınızeKızlar selam 1 ay önce birisiyle tanıştım ama tesadüfen yani kendisi bana direksiyon dersime giriyordu derslerde mesafeliydik sonra senli benli konuşmaya başladık bu arada aramızda yaş farkı da var,çalıştığı 2.bi yer var oraya gittiğimizde falan baş başa sohbet ettik hatta geçen hafta gece 3te işten çıkıp beni hastaneye götürdü midem çok kötüydü kendisi ısrar etti gelme dememe rağmen gelmıs hastanede refakatçim oldu koluna falan girdim şakalaştık baya sonra eve bıraktı sarıldık vs. Ertesi günde karşılaşmıştık bi yerde arkadaşlarım da konuşalım diye bizi yalnız bırakmışlardı gittiler yani ardından nasıl gideceksin vs dedi taksiyle dönerim vs dedim evet öyle yap dedi beraber çıkmıştık oturduğumuz yerden sonra benim bi telefon konuşması yapmam gerekti bitince de gel beni seni bırakayım dedi bıraktı yani gayet de samimiydik motorla bırakmıştı mecbur sarıldım yani arkasından hatta gece fotoğraf falan atmış cevap verdim ama o dün geceden beri mesajıma asla bakmadı hikayelerimi falan görmüş. Neden böyle yaptığını bilmiyorum yani madem istemiyorsa hastaneye vs neden geldi anlamıyorum ve üzülüyorumbana biraz akıl verir misinizzzz
Yani aslında şöyle ondan önce zaten konuşuyorduk bir hafta önceye kadar, ailem evde yoktu öylesine konusu geçmişti hastane konusu oradan açıldıSızı bı hastahane ye goturmesı ıle neden bu kadar yoğun duydular besledıgınız . 7 senedır Çalıştığım ortam da gerek benım le yaşıt gerekse benden yaşça büyük arkadaşlarım benı bır kaç Seda hastahane ye götürmüştür ama hıc böyle duygusal dusunmedım . Onlarda bana karşı dusunmedı . Bence böyle basıt şeyleri duygusala cevıren ınsanlar çok tehlıkelı . Hasta sızın gece 3 de olması da cabası kuzum Senın aılen yok mu neden elım adamı gece 3 de Senın le hastahane ye gelıyor ? . Lütfen sızı ıstemeyen ınsanlara duygusal anlamlar yukleyıp kendınızı küçük duruma dusurmeyın ya . Kendınız daha degerlısınız kendınıze değer verın . Bırıyle konuşurken her detayınızı anlatmayın gece 3 de hastahaneye gıdecegınızı yazmayın mesela . Aranız da normalde bırsey olur sevgılı olursunuz anlarım ama hersey hastahane sen ıtıbaren başlamış ve gece 3 onun neden haberı var ? Konuşmak ıcın bu kadar bahane aramayın kendınıze
Konu sahibu burda yazan 2 satırın anlamını ya bugün benimsersin. Ya da gittikçe kötüye giden tecrübelerle anlarsın ve yılların gitmiş olur benimsediğinde.İnanın zaman kaybı. Doğru insan ikilemde bırakmaz. Eğer aramadıysa neden olduğunu bilirsiniz, canı sıkkınsa sebebini bilirsiniz, düşündüğü şeyi bilirsiniz. Gerisi boşa çaba.
Yani o gün gelişen bir şey değil bu öncesinde de biz bir hafta on gün kadar konuşmuştuk konuşmaya devam ediyorduk yaniSızı bı hastahane ye goturmesı ıle neden bu kadar yoğun duydular besledıgınız . 7 senedır Çalıştığım ortam da gerek benım le yaşıt gerekse benden yaşça büyük arkadaşlarım benı bır kaç Seda hastahane ye götürmüştür ama hıc böyle duygusal dusunmedım . Onlarda bana karşı dusunmedı . Bence böyle basıt şeyleri duygusala cevıren ınsanlar çok tehlıkelı . Hasta sızın gece 3 de olması da cabası kuzum Senın aılen yok mu neden elım adamı gece 3 de Senın le hastahane ye gelıyor ? . Lütfen sızı ıstemeyen ınsanlara duygusal anlamlar yukleyıp kendınızı küçük duruma dusurmeyın ya . Kendınız daha degerlısınız kendınıze değer verın . Bırıyle konuşurken her detayınızı anlatmayın gece 3 de hastahaneye gıdecegınızı yazmayın mesela . Aranız da normalde bırsey olur sevgılı olursunuz anlarım ama hersey hastahane sen ıtıbaren başlamış ve gece 3 onun neden haberı var ? Konuşmak ıcın bu kadar bahane aramayın kendınıze
Haklısınız tabi ama ayıp değil mi yani konuşmak istemediğini belirtebilir gidip yapışmam ona gayette anlayışla karşılardım ayrıca kendisiyle de yüz yüze geleceğiz önümüzdeki haftalarda mecburiyettenİnsanların kafasından geçeni okuyamazsınız. Size ağzıyla gelip söylemedikçe bilemezsiniz ne tür hisleri olduğunu. Somut bir şey yoksa belki insanlık için yaptı, belki hayranlığı vardı tanışınca soğudu, belki fazla arkadaş canlısı. Size ne kadar değer veriyorsa sizde ona o kadar değer verin. Beklemeyin, başka kişilerle flört edin, işinize gücünüze bakın.
Haklısınız tabii ama bu durumu değiştirmez. Bende aynı şeyi yaşasam sizin gibi hissederim. Bu çok insani bir durum.Haklısınız tabi ama ayıp değil mi yani konuşmak istemediğini belirtebilir gidip yapışmam ona gayette anlayışla karşılardım ayrıca kendisiyle de yüz yüze geleceğiz önümüzdeki haftalarda mecburiyetten
Belki de iyi niyetle ve dostane yapilan şeyleri kendi içinizde farklı anlamlandirdiniz konu açmaya bile gerek yoktuKızlar selam 1 ay önce birisiyle tanıştım ama tesadüfen yani kendisi bana direksiyon dersime giriyordu derslerde mesafeliydik sonra senli benli konuşmaya başladık bu arada aramızda yaş farkı da var,çalıştığı 2.bi yer var oraya gittiğimizde falan baş başa sohbet ettik hatta geçen hafta gece 3te işten çıkıp beni hastaneye götürdü midem çok kötüydü kendisi ısrar etti gelme dememe rağmen gelmıs hastanede refakatçim oldu koluna falan girdim şakalaştık baya sonra eve bıraktı sarıldık vs. Ertesi günde karşılaşmıştık bi yerde arkadaşlarım da konuşalım diye bizi yalnız bırakmışlardı gittiler yani ardından nasıl gideceksin vs dedi taksiyle dönerim vs dedim evet öyle yap dedi beraber çıkmıştık oturduğumuz yerden sonra benim bi telefon konuşması yapmam gerekti bitince de gel beni seni bırakayım dedi bıraktı yani gayet de samimiydik motorla bırakmıştı mecbur sarıldım yani arkasından hatta gece fotoğraf falan atmış cevap verdim ama o dün geceden beri mesajıma asla bakmadı hikayelerimi falan görmüş. Neden böyle yaptığını bilmiyorum yani madem istemiyorsa hastaneye vs neden geldi anlamıyorum ve üzülüyorumbana biraz akıl verir misinizzzz
Yaş farkı yokmuş ki.30 olması lazım bende 25im yani bildiğim kadarıyla da bekar
Hangi erkek bir kadina sarılır Allah aşkına?Belki de iyi niyetle ve dostane yapilan şeyleri kendi içinizde farklı anlamlandirdiniz konu açmaya bile gerek yoktu
Bişey değişir mi bilmiyorum sadece sorun mu var diye sormak geldi içimden ama yapmamBiraz zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?