Karşımızdaki doğru erkek mi? Nasıl Anlaşılır? Tavsiyeleriniz nelerdir?Paylaşalım..

boşuna yazmayın...yaşamadan anlayamazsınız...doğru erkek ya da doğru kadın diye bir belirleme yoktur...yaşarsın...doğruymuş ya da yanlışmış dersin...bunun kader le...tesadüf le...tecrübeyle bir alakası yoktur...2+2=4 tür...yaşa ve gör...bu kadar..gerisi edebiyat...

Erkekler aşık oldukları kadına çok özel davranırlar. Bu durumda aşık olan erkek doğru erkektir. Aşık olmayan erkek sizi rahatlıkla incitebilir, üzebilir ama aşıksa gözlerinizdeki tek bir hüzün damlasına dayanamaz. Yani aynı erkek kişisine göre bazen doğru bazen yanlış erkektir. Birine göre yanlış olan erkek bir başka kadının doğru erkeği olabilir. Öle bişi işte...

En önemlilerden biri dürüstlük, çalışkanlık, sahiplenme(çoğu kişide yok),merhamet,ALLAH tan korkma bunlar oldumu daha ne olsun..

Canim ne kadar dogru yazmissin,inan, cok sevdim ,bence iki taraf biraz farkli olmali ki denge saglanabilsin, yeter ki aradaki sevgi ve saygi guclu olsun yoksa "dogru erkek/kadin" diye birsey olduguna inanmiyorum.opuyorumnanaktan

Seni çeşitli tesadüflerle karşısına çıkaran Allah'a hergün şükrediyorsa,
Seni kırmamak için herşeyi yapıyor,kırdığı zamanlarda hiç düşünmeden özür dileyebiliyorsa,
Hastalandığında gerçekten şefkatle seninle ilgileniiyorsa(ki bu benim için çook önemlidir),
Geleceğe dair planları seninle birlikte inşaa ediyorsa,
Sana güven duyuyor ancak uçan kuştan bile sakınıyorsa,
Sevgisini çeşitli bahaneler öne sürerek göstermekten çekinmiyorsa,
Sana sunduğu herşeyin daha iyisine layık olduğunu hissettiriyorsa,
Sorumluluk sahibiyse(senin sorumsuz davranışlarını değiştirmek için çaba sarfediyorsa),
Sizi üzecek şeyleri yapmamaya çalışıyor ve güzel bir gelecek kurmanız için şartları zorluyorsa,
Seni mutlu edebilecek şeyleri,bunlar illaki büyük şeyler olmak zorunda değil, yapıyorsa...... O kişi doğru insandır =)
Saydığım herşeyi yapan bir nişanlım var. Ve ben de onu bana veren Allah'a hergün şükrediyorum. Herşeyin değerinin parayla ölçüldüğü günümüzde böyle insanlarla karşılaşmak inanın çok zor.
Hiç mi kötü beni kıran yanı yok?? Elbette vardır. Benim de var .

benim için dogru erkek..
beni sahiplenicek...herkese karşı bi kelimelerinde bile savunucak..
herzaman benim ve ailesinin yanında olucak dengeyi saglıcak....
sözü özü bir olucak..delikanlı olucak..
ahlaklı duzgun ...
benle konuşurken kaşı gözü oynamıcak gözlerime bakıcak...
herşeyimle ilgilinen..biri daha ne olabilir..

Aslında en çok istediğim ve değer verdiğim özellik bana güvenmesi....
Bakımlı olması, çalışmayı sevmesi ve tuttuğunu koparması.
Bana bakarken içinin titremesi ve bunu hissettirmesi...

Herşeyden önce ne istediğini ve kendi kararlarını kendisi veren biri olmalı karşımızdaki kişi, kavun değil ki dibini koklayıp alalım. Çevremde çoğu kişide gördüğüm ve tasvip etmediğim şeyler oluyor, sizi sevdiğinden nasıl emin olabiliriz? açık uçlu bir soru cevabını bulmak bu devirde çok zor. Hayatında hiç kimseyle çıkmamış kişilere şunu söyleyebilirim ilk çıktığınız kişiye hemen inanıp kanmayın; çünkü siz onu kendinize kör kütük aşık olduğunu düşünürken o çok iyi bir oyuncu çıkabilir. Bunu anlayabilmek içinde çeşitli denemeler yapmanız gerekiyor; ama akıllıca

Ailesiyle eşi arasndaki sınırı koruyabilmesi çok önemli benm içn..ne ailesini ezicek ne de eşini ezdiricek iştee bu dengeyi sağlayan kişi tam bir aile babası olabilr..

fırtınanınkızı seninle kelimesi kelimesine aynı düşünüyorum doğru erkek ve doğru kadın yoktur. Senin saydığın şıklara iki ekleme daha yapıyorum (kadın-erkek) insanda bir muhakeme etme yeteneği bir de takdir edebilme yeteneği olmalı. Bunları okuyan bayanlar karşınızdaki erkeklerde fırtınanınkızının saydıkları ile burada saydıklarım varsa ok denebilir.Ama bunlardan daha da önemlisi bunların varlığını test , tahlil ve teşhis edebilme yöntemlerini bilmektir.

Bizler adamımızı gerçekten sahipleniyormuyuz yoksa her fırsatta arkadaşlarımıza annemize dert mi yanıyoruz ? Başımıza gelenlerden kendimizi değilde adamı mı sorumlu gösteriyoruz, ona karşı dürüst davranıyormuyuz yoksa hikayeyi başkalarına hep saptırıp mı anlatıyoruz ?

Adamı o yanımızda yokken savunuyormuyuz, yoksa ikiyüzlü davranıp sadece onun yanında mı aslan kesiliyoruz ?

Biz dengeli ve dengedemiyiz ?

Biz dürüst, adil ve sevecenmiyiz ?

Biz kendi ailemize karşı güçlümüyüz ?

Adam yorgun argın eve ulaştığında bir güleryüz gösterip kucaklayıp rahat etmesini biraz da olsa günün yorgunluğunu atmasını nefes almasını sağlıyormuyuz yoksa günün diğer dertlerini aratmayacak başka dertler mi ekliyoruz hayatına ?

Erkekler içten içe çok yalnızlar, bunu farkedebiliyormuyuz ?

Adamla gerçekten dostmuyuz, en önemlisi kendimizle barışık ve dostmuyuz ? Yoksa kendi memnuniyetsizliğimizi çocuklar dahil herşeyi sürekli bahane edip habire adama kakışlayıp duruyormuyuz ?

Güleryüz, samimi sevgi, şefkat ve dostluk ile kalın Şeniz

hiç bir şekilde anlaşılmazzz. dünyanın en mükemmel adamı diye yere göğe kimselerin koyamadğı biile değişiyor. herşey sahte. erkeklerden nefret ediyorum.

ben suan ki erkek arkadasima 1yıl yuz vermedim arkadasim olarak goruyorum seni dedim ve 1yil boyunca pesimden kostu hic yilmadi ve o siralarda hic bi kizla daha ilgilendigini duymadim 8aydir birlikteyiz ama o universite de oldugu icin korkuyorum baska kizlara gozu kayicak diye bnm icin dogru kisi o gibime geliyor ama kiskancim sanirim

yaklaşık 3 buçuk yıldır bir ilişkim var benim ki sevgimi alışkanlık mı bilemıorum baktıgımda hç yakısıklı gelmıor ama o kadar masum tatlı gelıor kı cekıor benı kendısıne bana uygun oldugunu dusunmuorum bazen onu tanıyamıorum ama elini baskasının tutmasına baska bırıyle cıkmasına da asla dayanamam gıbıme gelıor gelecek ne gösterır bılemem ama umarım zamanla benım ıstedıgım bırı olurr (huylu huyundan vazgecmez gercı yha)

arkadaşlar bana da bir fikir verin ne olur.yaşım 27 artk evlenmek için en uygun zaman olduğunu düşünüyorum.birisiyle tanıştım,daha önce gördüğüm fakat muhabettimin olmadığı biriydi.bir erkekte aradığım özellikler var gibi.yani mantığıma uyuyor.ağırbaşlı ciddi olması,ne istediğini bilmesi,kararlı olması,çalışkan olması,sözleriyle yada davranışlarıyla üzmeyecek biri olması.şuan için yeni yeni tanıyorum,önceki ilişkilerimizden bahsetmedik.işte bu da merak ettiğim bir konu ama nasıl soracağım bilmiyorum.fakat beni fiziksel açıdan çok da çekmiyor.yalnızca kendi mesleğini yaparken onu takım elbiseleri içinde görmek beni biraz heyecanlandırıyor.o kadar.birkaç ay içinde nişan falan yapalım diyor.mantığım bir yandan,devam etmemi söylüyor ciddi düşünmemi,bir yandan onu daha fazla umutlandırmamayı.eğer ilişkiyi bitirirsem hep devam etseydim acaba mutlu olurmuydum diyeceğim.benim kafamı kraıştıran biraz da ailem,annemin beklentisi çok fazla ben de onların istediği gibi birini bulamaadığımı düşündükçe ister istemez üzülüyorum ve etkileniyorum.ne dersiniz kızlar şubat gibi söz keselim diyor bir ay oldu tanışalı sizce çokmu erken?aslında bir ay içinde bile bir erkeğin ne olduğunu az buçuk anlayabiliyoruz galiba.

bir iki ay çok kısa bir süre bence.sadece mantıksal yaklaşmak ne kadar doğru bilemiyorum. daha tam tanıyamamışsın anlattığın kadarıyla. CADIARZU çok acele iyi değildir. yerimseniben ailenin istediği gibi biri olmasından önce senin istediğin gibi biri mi ona karar ver bence canım. o kişiyle ilgili soru işaretlerin kalmayınca ve tam olarak güvendiğinde evlilik kararrı vermen daha doğru olur. yaşı senden büyük biri olrak söylüyorum. naniknanik

çok doğru söylüyorsun beniim yaşım küçük ama etraftan duyduklarımı sölüorum bi insanı 1 ay içinde ne kadar ii tanıyabilirsinki 1 ay içinde sana olan hareketleri felan i sezinlemelisin bu ewlenceğin insan ailenle ewlenmicek ve bir ömür boyu ailen yaşamıcak bu yüzden sen kendi istediğin biriyle konuşup ciddi karar vermelisin ailen senin mutluluğunu görünce zaten bişey diceklerini sanmıorum sonuçta bu senin hayatın çok ii kararlar vermelisiin sözlenebilirsin ama hemen ewlenmeyi düşünme canım söz zamandaki durumlarınıda gör ona göre karar ver hakkında hayırlısı ne ise o olsun hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımopuyorumnanaktan

cnm evlenmeyi hemen düşünmüyorum bende,bir süre nişanlı yada sözlü devam etmek istiyorum ilişkiye dediğin gibi,ama işte bundan sonra geri dönmesi de zor,ama kendisi çok kararlı görünüyor,bu kadar çabuk karar vermen evliliğe erken değilmi dedim,mutluluğu ertelememek lazım diyor,hayat doğru insanı beklemekle geçmez dedi,bilmiyorum kızlar hem mutluyum hem böyle çabuk kararlar vermesi beni huylandırıyor erkekler neden ilişkinin daha ilk günlerinden evlilikten bahsederlerkii ne kadar inandırıcı :gitme:

y.inci haklısın sanırım,1 yada 2 ay kısa bir süre,ya bilmiyorum dilim bağlandı sanki ne istediğimi biliyor içimden geçenleri okuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…