- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
"Doğru erkek" kavramını kalıplara sokmak doğru mu acaba?? Zira kişilik, insandan insana farklılık gösterir. Özgür ruhlu bir kıza herşeye karışan bir adam iyi gelmez. Doğru erkek, sizin ihtiyaçlarınıza -hem ruhsal, hem bedensel- sizin istediğiniz şekilde karşılık veren erkektir. Şunu da akıldan çıkarmamak gerekir ki, çoğu zaman hepimiz huyların aynı olmasıyla, alışkanlıkların aynı olmasını karıştırıyoruz. Huyları bilemem -kocamla farklı karakterlere sahibiz. Kişiliklerimiz pek uymuyor- ancak alışkanlıkların benzer özellikler taşıması çok önemli. İki taraf da sanattan, kitaptan, spordan...vs vs hoşlanıyorsa; doğru kişiyi seçmiş olma şansınız yüksektir. Prensesseniz size prenses gibi davranan biri; özgürlükçüyseniz sizi çok arayıp sormayan biri doğru erkek olabilir...
benim için dogru erkek..
beni sahiplenicek...herkese karşı bi kelimelerinde bile savunucak..
herzaman benim ve ailesinin yanında olucak dengeyi saglıcak....
sözü özü bir olucak..delikanlı olucak..
ahlaklı duzgun ...
benle konuşurken kaşı gözü oynamıcak gözlerime bakıcak...
herşeyimle ilgilinen..biri daha ne olabilir..
arkadaşlar bana da bir fikir verin ne olur.yaşım 27 artk evlenmek için en uygun zaman olduğunu düşünüyorum.birisiyle tanıştım,daha önce gördüğüm fakat muhabettimin olmadığı biriydi.bir erkekte aradığım özellikler var gibi.yani mantığıma uyuyor.ağırbaşlı ciddi olması,ne istediğini bilmesi,kararlı olması,çalışkan olması,sözleriyle yada davranışlarıyla üzmeyecek biri olması.şuan için yeni yeni tanıyorum,önceki ilişkilerimizden bahsetmedik.işte bu da merak ettiğim bir konu ama nasıl soracağım bilmiyorum.fakat beni fiziksel açıdan çok da çekmiyor.yalnızca kendi mesleğini yaparken onu takım elbiseleri içinde görmek beni biraz heyecanlandırıyor.o kadar.birkaç ay içinde nişan falan yapalım diyor.mantığım bir yandan,devam etmemi söylüyor ciddi düşünmemi,bir yandan onu daha fazla umutlandırmamayı.eğer ilişkiyi bitirirsem hep devam etseydim acaba mutlu olurmuydum diyeceğim.benim kafamı kraıştıran biraz da ailem,annemin beklentisi çok fazla ben de onların istediği gibi birini bulamaadığımı düşündükçe ister istemez üzülüyorum ve etkileniyorum.ne dersiniz kızlar şubat gibi söz keselim diyor bir ay oldu tanışalı sizce çokmu erken?aslında bir ay içinde bile bir erkeğin ne olduğunu az buçuk anlayabiliyoruz galiba.
bir iki ay çok kısa bir süre bence.sadece mantıksal yaklaşmak ne kadar doğru bilemiyorum. daha tam tanıyamamışsın anlattığın kadarıyla. CADIARZU çok acele iyi değildir. yerimseniben ailenin istediği gibi biri olmasından önce senin istediğin gibi biri mi ona karar ver bence canım. o kişiyle ilgili soru işaretlerin kalmayınca ve tam olarak güvendiğinde evlilik kararrı vermen daha doğru olur. yaşı senden büyük biri olrak söylüyorum. naniknanik
çok doğru söylüyorsun beniim yaşım küçük ama etraftan duyduklarımı sölüorum bi insanı 1 ay içinde ne kadar ii tanıyabilirsinki 1 ay içinde sana olan hareketleri felan i sezinlemelisin bu ewlenceğin insan ailenle ewlenmicek ve bir ömür boyu ailen yaşamıcak bu yüzden sen kendi istediğin biriyle konuşup ciddi karar vermelisin ailen senin mutluluğunu görünce zaten bişey diceklerini sanmıorum sonuçta bu senin hayatın çok ii kararlar vermelisiin sözlenebilirsin ama hemen ewlenmeyi düşünme canım söz zamandaki durumlarınıda gör ona göre karar ver hakkında hayırlısı ne ise o olsun hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?