- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
valla sürekli yemin ettirmek lazım allah korkusu varsa tabi
Şekerim ben sana katılmıyorum. Çünkü YEMİN EDERİM demek; "Allah'ı şahit gösteririm ki;" demektir. Allah herşeye şahit göstrecek kadar basit birşey değildir. Ben çok çok geremkedikçe yemin etmem. Ayrıca bir insan çok yemin ediyorsa çok yalan söylüyor demektir. Çünkü herkes karşısındaki kendi gibi bilir. Yalancı kişilikler de karşılarındaki söylediğini düşünmesin diye kendilerini sürekli yemin etmek zorunda hissederler. Test edip onaylanmıştır. buyrunnnnnnnnn
arkadaşlarrr hepinize merhabaa son dönemlerde o kadar kötüyüm kiii ALLAH bilir.6 senelik bi beraberliğim vardı.cinsel olarakta bütünleştik ve ilişkimi bitirdim 10 ay önce ailem duyarsaa çok kötü şeylerle sonuçlanır.ilişkimi bitirme nedenim onun madde kullandığını öğrenmem oldu.şimdi beraber olduğum insan durumumu biliyor ve olgunlukla karşılıyor.fakat çok sinirli bazen sözlü şiddet bazende şiddet uyguluyor ve beni ondan ayrılırsam kötü şeyler olacağı ile tehdit ediyor.sevdiğini biliyorum fakat sevgisi saplantı boyutunda lütfen bana akıl verin çıkmazdayım.onunda derinine inince çocukluğunda yaşadığı bi takım olaylar onu bu hale getirdi yaptıktan sonra inanın bana bebek gibi oturup ağlayan bir insan.lütfen bana yardım edinnn.ne yapacağımı bilmiyorum...
canım bende biraz öütlerde buluniym.seni düşünen,seni sen olduğu için seven,hastalandığında sana bakan,seni gözünden sakınan,inançlı,espirili,sana değer veren,gerketiğinde sevmediği şeyleri bile senin için yapan,saygılı olan,iyi aile terbiyesi almış,seni kullanmayan birileriyle birlikte olmanızı tavsiye ederim benim bitanecik kocam bunlarddan fazlasını yapıyor.darısı inş bekar arkadaşların başına:)
sevgilin doğru erkek mi bunu evlendikten sonra alalım çünkü erkekler evlendikten sonra değişiyor.Bence doğru erkek yok.İnsan vardır bu da nadirdir.:umursamaz:bıcırkız saan katılıyorum ben gerçekten çok saşlıyım 6 ay sonra evlencem ve böyle birine sahibim amben çok huysuz bi kızmmm bizdede soru beden kaynaklanıyoo :))
doğru kişi kimdir:
senin saçına başına görünümüne kaşına gözüne kokuna herşeyine bunların hepsine kötü olsa da hayransa..
terlemişsiniz farkındasınız kötü kokuyosunuz banyo yapacaksınız ama o sarılıp senin kokun bana kötü gelmiyo diyebiliyorsa..
ağladığında gözyaşını silip burnun aktığında tiksinmiyorsa.. senin saçını okşarken içi gidiyorsa..
seni kırdığı zaman içi rahat etmeyip huzur bulamayıp özür dileyemese de seninle konuşuyorsa.. sen ağlarken seni güldürmek için uğraşıyorsa..
gözlerine bakarken başka bir yere bakamıyorsa..
paramın kuruşuna kadar senin ben senin için yaşıyorum deyip BUNU YAPABİLİYORSA (herşey laftan ibaret olmasın)
seninle çocuk hayali kuruyorsa
gelecek planları yaaprken sana soruyor ve seninle beraber yön veriyorsa
eteğin boyuymuş badının askısıymış takılmadan sen kendine yakışanı bilirsin beni mahcup etmezsin diyebiliyorsa
ve herşeyden öncesi her kelimene güveniyorsa
EĞER bunlardan hepsi varsa şu üç şey var demektir
SEVGİ SAYGI SADAKAT. ve bunlar bir ömre yeter.
aşk ı sevgi ile karıştırmayın aşkın içinde saygı bulamazsınız aşk hırçındır ve evlilik aşka göre midir tartışılır..
aşkta fedakarlık yoktur
sevgide vardır.
sevgi varsa eğer hemde her iki taraftan Doğru kişi ile Karşı karşıyasınız demektir.
şekerim böyle birini bulmak mümkün değil :) o insan değil melek olmalı zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?