Karşımızdaki doğru erkek mi? Nasıl Anlaşılır? Tavsiyeleriniz nelerdir?Paylaşalım..

valla sürekli yemin ettirmek lazım allah korkusu varsa tabi

Şekerim ben sana katılmıyorum. Çünkü YEMİN EDERİM demek; "Allah'ı şahit gösteririm ki;" demektir. Allah herşeye şahit göstrecek kadar basit birşey değildir. Ben çok çok geremkedikçe yemin etmem. Ayrıca bir insan çok yemin ediyorsa çok yalan söylüyor demektir. Çünkü herkes karşısındaki kendi gibi bilir. Yalancı kişilikler de karşılarındaki söylediğini düşünmesin diye kendilerini sürekli yemin etmek zorunda hissederler. Test edip onaylanmıştır. buyrunnnnnnnnn

evet buna sonuna kadar katılıyorum bende.yaşadığım için de biliyorum,kesinlikle çok yemine den insan çokça yalan konuşuyor demektir.Allah korkusu olsun öncelikle.

daha sonraa yanında ağlayın falan bakalım yada tlfda farketmez,üzerinize düşüp sizinle birlikte o da üzülüyormu.ağlamanıza üzülmenize nasıl bi tepki veriyo bakın.bu da bence çook önemli.

ve kendi ayakları üzerinde durabilmesi çok önemli bir erkeğin

bunlardan başkaa bir de herkese göre değişen kriterler vardır hepimizin hoşlanacağı tip aynı değildir,onun yanında bir ömür geçireceğini de hesaba katarsak..
mesela ben işgüzar erkekleri severim.yani biraz becerikli olucak eline iş yakışıcak ,ama öyle vur eline al ekmeğini değil,

1.dua et.
2.dua et
3.dua et
4.dua et
5.şefkatli davran

duaların kuvvetli neticesini görmüş biri olarak acizane tavsiyem

ay ay ay,işte bu benim sevgiliciğimmmm ta kendisi :asigim:

bıcırkız saan katılıyorum ben gerçekten çok saşlıyım 6 ay sonra evlencem ve böyle birine sahibim amben çok huysuz bi kızmmm bizdede soru beden kaynaklanıyoo :))

bıcırkız saan katılıyorum ben gerçekten çok saşlıyım 6 ay sonra evlencem ve böyle birine sahibim amben çok huysuz bi kızmmm bizdede soru beden kaynaklanıyoo :))
sevgilin doğru erkek mi bunu evlendikten sonra alalım çünkü erkekler evlendikten sonra değişiyor.Bence doğru erkek yok.İnsan vardır bu da nadirdir.:umursamaz:

nasıl bi başlangıç yapabilirim bilmiyorum ama açıkcası karşşımdaki doğru erkek mi diye düşünüyorum, Benim eski erkek arkadaşım beni çok kıskanmazdı, kıskanmazdı derken hep daha ilgili daha romantik olan bendim, ben sanki onun beni sevdiğinden daha çok severdim onu param yokken ne yapar eder hediye alırdım hep ben görüşmek isterdim kısacası şimdi daha iyi anlıyorum ki onu daha çok severdim, sonra ayrıldık 2 yıldır hayatımda olan çok sevdiğim sevgilim var üstelik 1 ay sonra nişanlanıcaz, eski ilişkimde çok ilgi göremediğimden mi neyse şimdiki erkek arkadaşımın gösterdiği yoğun ilgi beni başlarda o kadar mutlu ediyodu ki bu yoğun ilginin zamanla beni boğacağını hiç düşünmedim ve bide şöyle bi durum var o benim herşeyime karışıyo yemem içmem giyinmem, gidişim,gelişim herşeyiyle hayatının merkezinde tutuyo beni, üstelik tek problem bu da değil herşeye bu kadar müdahale ettiği yetmiyomuş gibi aynı şeyleri bide benden bekliyo yok ona hiç karışmıyo muşum, onu yeterince önemse miyomuşumbunun için sürekli tartışma,benden beklentisi o kadar çok ki hergün çırpınıyorum onun için aslında ama çok mükemmelliyetçi küçük bi şeyde huzurumuz kaçıyo kendisini de beni de yiyip bitiriyo zaman zaman bitirmeyi düşünüyorum bu ilişkiyi ama onu da gerçekten çok seviyorum ve o da beni o kadr çok seviyo ki o kadar ince ayrıntılı düşünüyo ki herşeyi kafam çok karışık neyse çok uzattım galiba içten yorumlarınızı bekliyorum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Ben hiç öyle erkek arkadaşım filan olmamıştı. Hep dogru erkegi bekledim aşk kadını değilim başak burcu olunca bir de aşırı mükemmeliyetçilik filan. Kendimi beğenmezdim ki karşıma çıkanları beğeneyim. Olmaz dediğim bir yerden asla olmaz dediğim şekilde çıktı. Ve de hani önceden uzun listeler şeklinde saydığım erkek tipinden birazcık uzaktı. Ona aşıkmıyım bilmiyorum yani öyle kalbimi pırpır etmiyor. Ya da ne bileyim başka şekilde ama şu var o benim hani nasıl elim kolum saçım benden bir parça gibiyse oda sanki öyle oldu. Profilimde evli yazıyor ama aslında resmi filan bir evlilik yok. Ben profil oluştururken ilişkimm daha çok başlarında diyebilirdim. Tabi şimdikine nazaran. O sıralarda küsüyordum kavga ediyorduk konuşmuyorduk sonra barışıyorduk ben istiyordum onu hayatımda ve evliymişim gibi düşünmeye başladım o sıralarda biraz uzak olan bir hayal şimdi çok yakınlaştı. Olmayacak diyebileceğim şeyler oldu yani nasibim beni çekiyor. Ailem şu an için bilmiyorum ama çok az kaldı bunun farkındayız ve seviyoruz birbirimizi. Şu an harıl harıl hazırlık yapıyor evlilik için ben ve o kendimizi evli gibi hissediyoruz sanki görünmez bir bağ var aramızda

doğru kişi kimdir:
senin saçına başına görünümüne kaşına gözüne kokuna herşeyine bunların hepsine kötü olsa da hayransa..
terlemişsiniz farkındasınız kötü kokuyosunuz banyo yapacaksınız ama o sarılıp senin kokun bana kötü gelmiyo diyebiliyorsa..
ağladığında gözyaşını silip burnun aktığında tiksinmiyorsa.. senin saçını okşarken içi gidiyorsa..
seni kırdığı zaman içi rahat etmeyip huzur bulamayıp özür dileyemese de seninle konuşuyorsa.. sen ağlarken seni güldürmek için uğraşıyorsa..
gözlerine bakarken başka bir yere bakamıyorsa..
paramın kuruşuna kadar senin ben senin için yaşıyorum deyip BUNU YAPABıLıYORSA (herşey laftan ibaret olmasın)
seninle çocuk hayali kuruyorsa
gelecek planları yaaprken sana soruyor ve seninle beraber yön veriyorsa
eteğin boyuymuş badının askısıymış takılmadan sen kendine yakışanı bilirsin beni mahcup etmezsin diyebiliyorsa
ve herşeyden öncesi her kelimene güveniyorsa
EĞER bunlardan hepsi varsa şu üç şey var demektir
SEVGı SAYGI SADAKAT. ve bunlar bir ömre yeter.

aşk ı sevgi ile karıştırmayın aşkın içinde saygı bulamazsınız aşk hırçındır ve evlilik aşka göre midir tartışılır..
aşkta fedakarlık yoktur
sevgide vardır.
sevgi varsa eğer hemde her iki taraftan Doğru kişi ile Karşı karşıyasınız demektir.

Bem Aşk evliliği yaptım
1 senede yiyip bitirdik birbirimizi aşktan ölüp aynı yerde duramadık..
doğru kişiler değildik birbirimiz için..

benim eşim evlenirken böyleydii. evlendik araya kaynana girdi herşey bozuldu
anne mi eş mi karar veremedi
bi kaç kusuru tabiki olacak her insanda var kusur
ben melek myim sanki..
eşim öyle rahat büyümüş ki çalışmıyor kendi geliri var ve bunlar bile bana zor geldi zoruma gitti..
ben çalışırken onun evde olması zoruma gitti.

seni herşeyin üstünde tutuyorsa, senin için her zaman vakit yaratabiliyorsa, saygısızlık yapmıyorsa, kırmamaya özen gösteriyorsa istemeden kırdıysa bile hatasını kabul edip af diliyorsa, seni merak ediyorsa ve gün içinde birbirinizin nerelere gidip ne yaptığını bilecek kadar iletişime geçebiliyorsanız, evlilik ya da ilişkiye bakış açınız paralel ise, sorumluluk sahibi ve gerekirse taş taşıyıp ailesine(size) bakabilecek kadar çalışkansa... aklıma gelenler şimdilik bunlar:)

Son düzenleme:
Biraz göbeğim var ama o ne kilo vermesi gayet iyisin diyor bence sevgi bu olsa gerek delikafadulden :teytey: delikafadulden :teytey:

"Doğru erkek" kavramını kalıplara sokmak doğru mu acaba?? Zira kişilik, insandan insana farklılık gösterir. Özgür ruhlu bir kıza herşeye karışan bir adam iyi gelmez. Doğru erkek, sizin ihtiyaçlarınıza -hem ruhsal, hem bedensel- sizin istediğiniz şekilde karşılık veren erkektir. Şunu da akıldan çıkarmamak gerekir ki, çoğu zaman hepimiz huyların aynı olmasıyla, alışkanlıkların aynı olmasını karıştırıyoruz. Huyları bilemem -kocamla farklı karakterlere sahibiz. Kişiliklerimiz pek uymuyor- ancak alışkanlıkların benzer özellikler taşıması çok önemli. İki taraf da sanattan, kitaptan, spordan...vs vs hoşlanıyorsa; doğru kişiyi seçmiş olma şansınız yüksektir. Prensesseniz size prenses gibi davranan biri; özgürlükçüyseniz sizi çok arayıp sormayan biri doğru erkek olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…